Jump to content


Photo

[DEV][ROM][2014-06-16] CyanogenMod 10 (Continuation of KonstaT's work)

* * * * * 21 votes

843 replies to this topic

#461
daemond

daemond

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 140 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
I've seen them, but only in Maps, not the UI. This does not seem to be related to the white texture issues people have been seeing in games (which are also fixed now).

  • 0

#462
Polys Polykarpou

Polys Polykarpou

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Fransisco
From where can I reduce the navigation bar height?

  • 0

#463
lucifer12

lucifer12

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:ZTE Blade
Does anyone have a problem with voice search, on the search bar and Google Now

It says Couldn't catch that. Try speaking again.

Is this known or is it just me

  • 0

#464
lunario

lunario

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:zte blade (sapo a5)

Does anyone have a problem with voice search, on the search bar and Google Now

It says Couldn't catch that. Try speaking again.

Is this known or is it just me


voice search doesn't work on arm6 devices (like our blade)

  • 0

#465
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

From where can I reduce the navigation bar height?

You can't

  • 0

#466
lucifer12

lucifer12

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:ZTE Blade

voice search doesn't work on arm6 devices (like our blade)


Thanks lunario

Just wasn't sure if it was just me.

EDIT: And oh yeah does the rest of Google Now work fine. Only used for about a day and no cards have appeared

EDIT 2: OK it does work but it bugs me that its not the latest version. And this has been amazing so far, thanks daemons and KonSTAT

Edited by lucifer12, 10 March 2013 - 08:03 PM.

  • 0

#467
Sata_Cimi

Sata_Cimi

    Newbie

  • Banned
  • Pip
  • 23 posts
  • Gender:Male
From where can I reduce the size of soft buttons ?

  • 0

#468
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

From where can I reduce the size of soft buttons ?

Read daemond's #441 post.

  • 0

#469
Pofka

Pofka

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts

Posted Image
http://oi45.tinypic.com/r103tf.jpg


Same thing happens to me with wifi password, couple times with messages and one time when rebooted phone there was nothing except "compressed text".

Edited by Pofka, 12 March 2013 - 08:47 PM.

  • 0

#470
escacha

escacha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:ZTE Blade

Regarding the navigation bar, I know some of you asked to integrate the patch to configure its size. The patch is quite invasive and conflicts a lot, so I haven't rebased it yet. Wouldn't it be enough to reduce the default size of the bar? If there are no objections I'll simply reduce the size from 48dp to 32dp.


32dp would be great

  • 0

#471
oszty

oszty

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
Hi guys, i use this rom since the begining.
Now i have problem, my proximaty sensor not really working.
During phone call not always locking the screen. Its annoying, because always walking in the settings.

I tried the proximaty sensor calibration. A reciving error message : "something went wrong. aborting"
I made a clean install. Same error.

Sensor dates:
treshold_hi:16389
treshold_lo:36880
int_time:0
iadc_time:0
wait time:0
intr_filter:0
config:0
pulse_cnt:0
gain:156


*solved*

Edited by oszty, 12 March 2013 - 02:02 PM.

  • 0

#472
adipec

adipec

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Devices:ZTE Blade
the bluetooth is not good and stable as i thought sometimes our device can not transfer some files and the camera is really bad (seriously) canu you fix some bugs,
please,do not insult me, I just reported bugs :)

btw. great rom,
ty daemond!

  • 0

#473
ajjjjjjjjj

ajjjjjjjjj

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
adipec, I have similar thoughts on camera. Weird thing is that on this particular ROM most of the camera settings are missing, no mather if you use legacy or JB camera app.

daemond, could You please do something in that matter please?

Thanks for awesome work :)

Edited by ajjjjjjjjj, 12 March 2013 - 08:15 PM.

  • 0

#474
99x

99x

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Devices:Samsung GT-i9000

adipec, I have similar thoughts on camera. Weird thing is that on this particular ROM most of the camera settings are missing, no mather if you use legacy or JB camera app.

daemond, could You please do something in that matter please?

Thanks for awesome work :)


Do you know how lucky we are to have working camera on JB at all? The amount of effort taken to get camera and video working to this level was massive. Plus, blade camera was never good to start with! Lol

  • 1

#475
MrRatio

MrRatio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Blade + V970
This morning alarm clock started ringing, but the screen was black and I could not turn off alarm. I had remove the battery :(

  • 0

#476
andr0idbeliev3r

andr0idbeliev3r

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 252 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Sapo a5 (Portugal's ZTE Blade)
Daemond, i noticed the link in the "About phone" Settings links to the old thread. Maybe you can update the patch that adds the forum link?

  • 0
Thanks to all developers for developing such beautifull and stable ROMS and thanks to Google for developing android aaaaand thanks to the original creators of android.

My devices:

ZTE Blade- MegaDrive 4.0.4

#477
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 373 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
@adipec & @ajjjjjjjjj: and why don't you just use another camera app from Play Store?? Like one of these: Camera ICS, Camera JB+. Both work well and have many options.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.3 KitKat)


#478
adipec

adipec

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Devices:ZTE Blade

@adipec & @ajjjjjjjjj: and why don't you just use another camera app from Play Store?? Like one of these: Camera ICS, Camera JB+. Both work well and have many options.

erghhh...you did not understand me.the camera app is good BUT it is very slow,too slow, image is displayed with a delay...
but in every app such as icscamera or lg camera and other, image is displayed with a delay
i think it is a bug in this rom ,wasn't it? :P

Edited by adipec, 13 March 2013 - 09:12 AM.

  • 0

#479
MrRatio

MrRatio

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Blade + V970
This morning alarm clock do not turn on. Anyone have this problem?

  • 0

#480
leripe

leripe

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male

erghhh...you did not understand me.the camera app is good BUT it is very slow,too slow, image is displayed with a delay...
but in every app such as icscamera or lg camera and other, image is displayed with a delay
i think it is a bug in this rom ,wasn't it? :P

well the phone was never meant for jb so if theres lag in some app, it might just be because of that reason.

  • 0

Current phone:

 

S4 mini lte

 

Blade III

Blade I





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users