Jump to content


Photo

[DEV][ROM][2014-06-16] CyanogenMod 10 (Continuation of KonstaT's work)

* * * * * 21 votes

848 replies to this topic

#681
Pofka

Pofka

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts

Button backlight issue (after full wipe installation):

http://www.youtube.com/watch?v=ymcxggALrqE&feature=youtu.be

Does that may have some relation to partial wakelocks of applications or anything similar?


Does this happed with other roms? Is it possible that its a hardware failure? Because I dont have such problems.

  • 0

#682
ilopez85

ilopez85

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts

Does this happed with other roms? Is it possible that its a hardware failure? Because I dont have such problems.


Only with 14.5 versions (cm10 and maybe cm10.1), in cm-10-20130328-NIGHTLY-blade it works fine.

  • 0

#683
Simono

Simono

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 338 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Galaxy S3
I do only flash new build and for me all is OK. I don't observe any problem with Button backlight like @ilopez85
So maybe You must do another full wipe. On previous I have problem with deep sleep, and then do another full wipe and for now all is OK.

  • 0
Phone: Samsung Galaxy S3, ROM: CM10.2, 32GB Micro SD Card
ZTE Blade, ROM: CM10.1

#684
222nobrak

222nobrak

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:ZTE BLADE / 5mp
I update my previous build to new version and i have the same thing
any solution? (no full wipe sugestion) ;P


Button backlight issue (after full wipe installation):

http://www.youtube.com/watch?v=ymcxggALrqE&feature=youtu.be

Does that may have some relation to partial wakelocks of applications or anything similar?

============================================================================================================================

About light sensor (TAOS TSL2771) and auto-brightness values I think maybe the problem is that the sensor is misconfigured, this is an example of how it's configured the G300 sensor (Capella Microsistems CM3602) on which auto brightness works properly:

https://github.com/K...config.xml#L134

And this is the same file in our BLADE:

https://github.com/g.../config.xml#L79

I don't know what is the maximum range of the TSL2771, In ZTE's kernel appears 65535000, 10240 in cm10 (more reasonable) and 27000 in apps like Quick System Info Pro or Hardware Info. But it's set to 3000 in the config.xml file.

============================================================================================================================

"Offtopic" (useful things)

Apollo versions from F-Droid (1.0 works on 2.3+ and 1.1 on 4.0+):
http://f-droid.org/r...m.andrew.apollo

CronMod INT2EXTV2+ (A2SD script):
http://d-h.st/yDh


Edited by 222nobrak, 16 May 2013 - 08:57 AM.

  • 0

#685
escacha

escacha

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:ZTE Blade

I update my previous build to new version and i have the same thing
any solution? (no full wipe sugestion) ;P


Settings -> Advanced Options -> Unselect Button backlight
It's a temporary solution but with virtual buttons, the backlight function is not useful.

  • 0

#686
twatter

twatter

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Devices:san francisco / ZTE Blade
Okay here, thanks for the ROM


  • 0

#687
jonmac73

jonmac73

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange San Fran - Huawei G510
Hi all - have S2E installed & some games/apps and have moved apps & data to SDCard.
Still have only 50Mb free - can't update FB via GPLAY. Any ideas ??

  • 0

UK Orange San Fran Gen2 TPT'd running CM9 ECO

 

UK Huawei Ascend G510 running stock 4.1.1


#688
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

Hi all - have S2E installed & some games/apps and have moved apps & data to SDCard.
Still have only 50Mb free - can't update FB via GPLAY. Any ideas ??

Remember to tick all boxes from s2e, try to wipe cache and download some app and figure what eats ur space.

  • 0

#689
Simono

Simono

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 338 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Galaxy S3
@up and of course reboot phone after that.

  • 0
Phone: Samsung Galaxy S3, ROM: CM10.2, 32GB Micro SD Card
ZTE Blade, ROM: CM10.1

#690
stanvladut

stanvladut

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
Can you guys tell me please how to install S2E on my phone for this version of software? Do I only have to download it from Play Store or do I have to flash something? Thank you!

  • 0

#691
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 399 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
Install from Play Store, it's incompatible only with 4.2 (CM10.1), not 4.1 (CM10 - this ROM).

Edited by elrond_bs, 18 May 2013 - 11:04 AM.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#692
masterlud

masterlud

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Globul Z3 (ZTE Blade)

Button backlight issue (after full wipe installation):

http://www.youtube.com/watch?v=ymcxggALrqE&feature=youtu.be

Does that may have some relation to partial wakelocks of applications or anything similar?

============================================================================================================================

About light sensor (TAOS TSL2771) and auto-brightness values I think maybe the problem is that the sensor is misconfigured, this is an example of how it's configured the G300 sensor (Capella Microsistems CM3602) on which auto brightness works properly:

https://github.com/K...config.xml#L134

And this is the same file in our BLADE:

https://github.com/g.../config.xml#L79

I don't know what is the maximum range of the TSL2771, In ZTE's kernel appears 65535000, 10240 in cm10 (more reasonable) and 27000 in apps like Quick System Info Pro or Hardware Info. But it's set to 3000 in the config.xml file.

============================================================================================================================

"Offtopic" (useful things)

Apollo versions from F-Droid (1.0 works on 2.3+ and 1.1 on 4.0+):
http://f-droid.org/r...m.andrew.apollo

CronMod INT2EXTV2+ (A2SD script):
http://d-h.st/yDh




same problem with me, the buttons light up and go out on their own, and the phone is't in sleep mode. when I press a button the phone turns. the problem is only wiht this rom cm-10-20130514

Edited by masterlud, 18 May 2013 - 04:58 PM.

  • 0

#693
Simono

Simono

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 338 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Samsung Galaxy S3

Install from Play Store, it's incompatible only with 4.2 (CM10.1), not 4.1 (CM10 - this ROM).

Install from first or second of this thread.

  • 0
Phone: Samsung Galaxy S3, ROM: CM10.2, 32GB Micro SD Card
ZTE Blade, ROM: CM10.1

#694
Smithy986

Smithy986

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:ZTE Blade
Very good job bro!
This ROM is awesome!

THX!

Update: Sorry guys, but dont working well the automatic backlight, and a button backlight.

Update2: button backlight working now. I use the "Hot reboot"

Edited by Smithy986, 20 May 2013 - 08:27 PM.

  • 0

#695
De@n

De@n

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 556 posts
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Devices:Xperia S & Blade

Very good job bro!
This ROM is awesome!

THX!

Update: Sorry guys, but dont working well the automatic backlight, and a button backlight.


Auto brightness hasn't worked that great on any custom ROM :)

  • 0

#696
Smithy986

Smithy986

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:ZTE Blade

Auto brightness hasn't worked that great on any custom ROM :)


Any good app?
(Swedish RLS7 working on)

  • 0

#697
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 399 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
Autobrighness works for me with Velis Auto Brightness (free at PlayStore), but last 2 versions give me problems so I use an old version.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)


#698
NorwegianLabel

NorwegianLabel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
If there are other language files in this ROM. Where can I find them and how can I remove them?
I would like to make this ROM as small as possible.

-Henrik

Edit: I found some main.dict files in the LatinIME file, are these the ones I should remove?

Edited by NorwegianLabel, 21 May 2013 - 08:37 PM.

  • 0

#699
matcho13579

matcho13579

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia
  • Devices:Samsung i9000, ZTE Blade
  • Twitter:@matcho13579
LatinIME is a keyboard, you can squeeze some space by deleting unnecessary dicts

Edited by matcho13579, 22 May 2013 - 04:22 AM.

  • 0

#700
elrond_bs

elrond_bs

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 399 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
I confirm the bug with backlight for hardware keys in latest version - sometimes it stays ON for a while after the screen is tuned off (both for timeout and manual OFF). deamond, could you please take a look on this? I tried replacing with the old lights.blade.so, but no effect. It drains battery, even if not much and it's annoying (sometimes mixes with the green or red light for missed calls/sms, making them harder to recognize).

Edited by elrond_bs, 22 May 2013 - 01:46 PM.

  • 0

ZTE Blade with CyanogenMod 11 (Android 4.4.4 KitKat)





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users