Jump to content


Photo

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]


  • Please log in to reply
3411 replies to this topic

#2101
popoyaya

popoyaya

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 474 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade V, Galaxy S3

Hi, I updated to R3 and now I haven't got FPS on HD Videos. It's normal or I can solve that?


What do you mean by HD? 720p? 1080p? The G300 won't play full HD video, and anyway the screen is only 800x480 so what's the point?

Local videos or streaming? Could be your network.

What media player? Have you tried one with HW decoding like MXPlayer?

  • 0

#2102
estirp3

estirp3

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300
  • Twitter:@@estirp3
It reproduce slow my old videos recorded by Samsung Wave and Streaming hd Videos (720p)
I Use MXPlayer to do it but in R2 the videos were correctly

  • 0

#2103
popoyaya

popoyaya

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 474 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade V, Galaxy S3

It reproduce slow my old videos recorded by Samsung Wave and Streaming hd Videos (720p)
I Use MXPlayer to do it but in R2 the videos were correctly


Sounds like hardware decoding isn't happening. I haven't tested it but maybe it's a problem with R3.

  • 0

#2104
akuci

akuci

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:Apatin, Serbia
  • Devices:Ascend G300, G510, Nexus 7
  • Twitter:@Alekz_Daze

Permanent.

Is that mean our warranty is gone forever?

  • 0

#2105
Wellus

Wellus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Devices:Huawei G300 Ascend
ok i got a problem, after 12h or sometimes a day the phone does not receive any messages... nothing... the connection is fine, it shows full, sometime drops, but when i am trying to turn on mobile data it can't even detect which type of net is turned on, i can't send messages or even make a call, after restart everythings fine

  • 0

#2106
AiCaramba!

AiCaramba!

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300

ok i got a problem, after 12h or sometimes a day the phone does not receive any messages... nothing... the connection is fine, it shows full, sometime drops, but when i am trying to turn on mobile data it can't even detect which type of net is turned on, i can't send messages or even make a call, after restart everythings fine


That is a known bug.

This should help: http://www.modaco.co...-fix-for-cm101/

  • 0

#2107
Wellus

Wellus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Devices:Huawei G300 Ascend

That is a known bug.

This should help: http://www.modaco.co...-fix-for-cm101/


umm i don't need to do any factory reset? i don't really want to deal with configuring all apps to how i like them to work, again

  • 0

#2108
AiCaramba!

AiCaramba!

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300

umm i don't need to do any factory reset? i don't really want to deal with configuring all apps to how i like them to work, again


you just install the zip-file via cwm. no wipes, no resets. If there is anything about the new RIL you don't like (read the thread i posted before, i think data connection is going to slow down a bit) you simply download the original RIL from the same thread, install it and erverithing is the same as it was before.

Edited by AiCaramba!, 18 April 2013 - 10:14 PM.

  • 1

#2109
zorrobfl

zorrobfl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:G300
Hi, I loaded CM 10.1 R3 on my G300 and now I got a problem, sometimes my phone loses the mobile signal (usually when I put it under charge) and the only way to solve this condition is to reboot the phone, any suggestions for me ?

thanks

Edited by zorrobfl, 19 April 2013 - 09:51 AM.

  • 0

#2110
jaghoriland

jaghoriland

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:huawei ascend g300
hey do guyz have any problem woth nimbuzz and viber sound problem, i mean you call do you hear others and others hears you???? because i installed this rom and i had sound problem with both nimbuzz and viber!!! please replay to me. thanks

  • 0

#2111
timoti111

timoti111

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia - Lednicke Rovne
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@timoti111

Permanent.

Wtf so if I accidentally drop my G300 or something like that, so it can go straight to rubbish bin?! :blink: Or is there any way to change serial number back?

Edited by timoti111, 20 April 2013 - 05:21 AM.

  • 0

#2112
pedrem

pedrem

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
So I was updating from 4.2.1 to this and then it failled and my phone don't pass the logo screen ,also i can't go to the recovery mode ? what happed o.o ?I don't know what to do someone could help me please ?

Edited by pedrem, 20 April 2013 - 12:36 PM.

  • 0

#2113
dfvt

dfvt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Galaxy tab 7 Ascend g300
  • Twitter:@dfvtavares
With this rom i am getting text rendering issues like on cm10 had previously

  • 0

#2114
AussieExpat

AussieExpat

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 92 posts
  • Devices:Huaweii U8815

So I was updating from 4.2.1 to this and then it failled and my phone don't pass the logo screen ,also i can't go to the recovery mode ? what happed o.o ?I don't know what to do someone could help me please ?


WAIT for someone else more knowledgeable to respond to this, but don't worry yet -- it's happened to me a number of times, suggest you read up on how to do a computer-based recovery using cwm -- if by "don't pass the logo screen" you mean the red and white "Huawei Ascend" text on screen -- the phone is still stuck in re-booting - i THINK I've solved this problem before by running a batch file on the computer when the phone is plugged into the computer via usb cable, the batch filed called instalador.bat, runs an early version of cwm

Edited by AussieExpat, 21 April 2013 - 12:05 PM.

  • 0

#2115
timalanjohnson

timalanjohnson

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

So I was updating from 4.2.1 to this and then it failled and my phone don't pass the logo screen ,also i can't go to the recovery mode ? what happed o.o ?I don't know what to do someone could help me please ?


I've also had issues with booting in the past after flashing a new ROM. Try plugging your phone into your PC without a battery. Then do the installation process again. I can't guarantee success, but that has worked for me in the past.

  • 0

#2116
BerkayCetinkaya

BerkayCetinkaya

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
nice

Edited by BerkayCetinkaya, 22 April 2013 - 06:45 PM.

  • 0

#2117
Archer_cn

Archer_cn

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • Devices:ZTE Racer
Can we have Wifi-Direct function in future version? An app "fqrouter" need this and can make our phone as a wifi hotspod whiout disconnecting current wifi. this app works good with stock ICS.

  • 1

#2118
linuxmount

linuxmount

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:huawei
What is the problem or bug in this version?

of course compared with the official rom 4.0.3

  • 0

#2119
linuxmount

linuxmount

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:huawei
What is the problem or bug in this version?

of course compared with the official rom 4.0.3

  • 0

#2120
nitso

nitso

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Hauwei G300
Biggest bug.....network issue

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users