Jump to content


Photo

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]


  • Please log in to reply
3411 replies to this topic

#2181
Owl93

Owl93

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Motorola Moto G
  • Twitter:@O_0wl

10 minutes time flashing into the car and get the Maia shopping lol


Ok i'll test it out! Thank you!

  • 0

#2182
moochermick

moochermick

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 190 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei g300, g510
@daz

Sorry I should check things out before asking questions, thanks for the blacklist :-)

  • 0

#2183
BerkayCetinkaya

BerkayCetinkaya

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
i'm experiencing a lot of random reboots ? + hardcore youtube lagg ?

  • 0

#2184
Wellus

Wellus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Devices:Huawei G300 Ascend
so can i do OTA update(it is showing me that i can install R4), i am currently with R3? and i hope i won't lose any app

  • 0

#2185
blacksh4dow

blacksh4dow

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 37 posts
  • Devices:Ascend G300, Galaxy mini
If you don't manually wipe, you won't lose any app.

  • 0

#2186
Wellus

Wellus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Devices:Huawei G300 Ascend
ok, thanks

  • 0

#2187
moochermick

moochermick

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 190 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei g300, g510
Updated to r4 and now I can't make any calls, I have the dialer but when I try to call a number it does nothing, same from contacts. Any ideas.

  • 0

#2188
soulhand

soulhand

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 79 posts
  • Devices:Huawei G300, San Francisco 2
  • Twitter:@soulhand

Updated to r4 and now I can't make any calls, I have the dialer but when I try to call a number it does nothing, same from contacts. Any ideas.


So, when I saw this I tried calling and couldn't make a call either :(

BUT - a reboot fixed it. Have you rebooted since you upgraded? I hadn't.

  • 0

#2189
moochermick

moochermick

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 190 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei g300, g510

So, when I saw this I tried calling and couldn't make a call either :(

BUT - a reboot fixed it. Have you rebooted since you upgraded? I hadn't.


Yes rebooted a few times but just the same.
I can send SMS though.

Edited by moochermick, 28 April 2013 - 10:03 PM.

  • 0

#2190
dakok

dakok

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,081 posts
  • Gender:Male
  • Location:Split, Croatia
  • Devices:Coolpad F1 8297w

Updated to r4 and now I can't make any calls, I have the dialer but when I try to call a number it does nothing, same from contacts. Any ideas.



Idea is that this 109808 thing is a real Pain in the arse.
In order to fix random reboots for some - it broke network signal for others!

@ few folks from Portugal:
Your google translated sentences don`t make any sense.
Use simple sentences!

P.S.
Like nitso mentioned earlier, this signal death happens right after deep sleep, I noticed that in r3, just like in GB roms on 2030 baseband.

Edited by dakok, 28 April 2013 - 10:06 PM.

  • 0

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

logo-telekineza.png     

       Coolpad F1 software and stuff 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


#2191
kieranswhite

kieranswhite

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 443 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Acend g300
  • Twitter:@@kieran9969
Just found something really strange guys. You know how there has always been that green tint on the camera app when pictures were taken? I just installed camera jb+ (based on the 4.2 camera) and the tint isn't there!!

  • 0

#2192
flor90

flor90

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara, Romania
  • Devices:Huawei Ascend G300
Hi Daz. I was looking at CM10 changelog and i saw that is using the latest Huawei kernel. What is the difference between the kernel CM10 uses and the one that CM10.1 is using?

  • 0

#2193
moochermick

moochermick

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 190 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei g300, g510

Updated to r4 and now I can't make any calls, I have the dialer but when I try to call a number it does nothing, same from contacts. Any ideas.


This is strange I have mobile data and can send SMS, in settings about phone it shows signal strength as ~83db and mobile network as disabled even though it is enabled and I can brows the net on 3g. Just can't make calls.
When I press call button the screen flickers like its about to change but stays in dialer screen.

Phone works if I dial the number from dialer screen just won't work from contacts.

Edited by moochermick, 28 April 2013 - 11:29 PM.

  • 0

#2194
Owl93

Owl93

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Motorola Moto G
  • Twitter:@O_0wl

Idea is that this 109808 thing is a real Pain in the arse.
In order to fix random reboots for some - it broke network signal for others!

@ few folks from Portugal:
Your google translated sentences don`t make any sense.
Use simple sentences!

P.S.
Like nitso mentioned earlier, this signal death happens right after deep sleep, I noticed that in r3, just like in GB roms on 2030 baseband.


Any way of preventing deep sleep?

EDIT: I'm trying this app. Maybe it will prevent signal loss?

Edited by Owl93, 28 April 2013 - 11:19 PM.

  • 0

#2195
AussieExpat

AussieExpat

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 92 posts
  • Devices:Huaweii U8815
Great work, Daz.

Here's an install question:



I installed the previous version (R3), wasn't quite happy with it, and moved to Electra -- great ROM in its own right btw BUT

had a problem with GO Launcher, and somehow, I think, I trashed my settings.apk file which, I think, led to a problem with Google Search

tried to get back "fresh" by power off =>remove battery for 10 seconds => wipe data / factory reset
=> wipe cache => wipe dalvik cache => flash ROMs

but despite this I get the error message at "odd" times: "Unfortunately, Google Search has stopped.

no one's been able to help me resolve this problem, so "Will installing this ROM, using the same procedure above, resolve this issue for me, please?"

  • 0

#2196
bigboban

bigboban

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:ZTE Blade
I use S2E (simple2ext) app to link apss to external storage. I do this many CM versions before and everything was ok since CM 10.1 R4! After OTA update my S2E app disappeared and all linked apps stops working! When i look into android market now, it says S2E app is NOT compatible with my phone! Why? Why now? Why after R3->R4 update? When i need some (before) linked app working i have to unlink it and do reinstall of that app.

Why? Why is not S2E compatible with G300/CM10.1-R4?

  • 0

#2197
Wellus

Wellus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 63 posts
  • Devices:Huawei G300 Ascend
hello, tried to update via OTA updater and got some symlink failed status 7 error, any idea how to fix that? and i guess i will wait for other update, because i see people are having problem with call function

  • 0

#2198
AussieExpat

AussieExpat

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 92 posts
  • Devices:Huaweii U8815

hello, tried to update via OTA updater and got some symlink failed status 7 error, any idea how to fix that? and i guess i will wait for other update, because i see people are having problem with call function


have you searched for other users' comments re problems with OTA -- this could be part of an old, known, problem with the CWM-Recovery (?) -- my recommendation: download the ROM and flash "manually"

  • 0

#2199
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,891 posts
  • Gender:Male
Personally I wouldn't use OTA updates at all, they cause bugs and they cause false reports to be sent in like 'Google search is crashing' etc. If we all did full wipes, the world would be a better place :lol:

  • 2

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#2200
e-k-i-m

e-k-i-m

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Devices:Huawei G300
great work dazz

Edited by e-k-i-m, 29 April 2013 - 07:12 AM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users