Jump to content


Photo

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]


  • Please log in to reply
3409 replies to this topic

#2301
lejkabasz

lejkabasz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Devices:Huawei Ascend g300
M2
:(

  • 0

#2302
m_kosmos

m_kosmos

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belarus
  • Devices:g300 - u8815 (4.4.3 KitKat)
Heh... My problem - the app... I'm delete app.. and Funny :)
(my inglish is bad)

Edited by m_kosmos, 05 May 2013 - 07:00 PM.

  • 0
Administrator of the First Belorussian site about space: www.kosmos.of.by

#2303
lejkabasz

lejkabasz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Devices:Huawei Ascend g300
But R3 rules!
I see Dazawei just above the screen.

  • 0

#2304
papadkostas

papadkostas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Devices:Huawei G300
very nice work just some restarts that i dont really care. :D
thank you daz!!

  • 0

#2305
Lusitanius

Lusitanius

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
I'm really sorry, but I can't use this ROM anymore. My phone looses signal after sometime, I tried to call from another phone and it went to voice mail directly, like it was turned off. CM 10.0 has the same problem or not?

  • 0

#2306
telonius

telonius

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
  • Gender:Male
  • Location:Greece
  • Devices:Huawei Ascend G300
Hello!
A note for those using Viber.
The latest version of Viber won't work, god knows why.
Version 2.2.3 though works just fine with this rom :)

  • 0

#2307
pekahk

pekahk

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Devices:Huawei G300
CM 10.1 R4 have the GSM signal lose problems for me so I installed CM10 R7 (clean install with all the wipes) and I have no problem with signal finally !!! (have the ROM for 2 days .. let you know after few days). keep testing ..

  • 0

#2308
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,868 posts
  • Gender:Male
delete

Edited by kyan31, 05 May 2013 - 12:22 PM.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#2309
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
Snip it! He's testing stuff!

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#2310
carrthee89

carrthee89

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 126 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Lg optimus one Ascend G300
It is having the same network loss bug as in daz build.. So dont ask or post complaints here...

  • 0

#2311
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,868 posts
  • Gender:Male

Snip it! He's testing stuff!


Crap, i'm really sorry, I should've asked before I posted. I just assumed it would be okay as it was posted publicly :(

Sorry again.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#2312
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,304 posts
  • Gender:Male
  • Location:Shropshire, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
It's none of my business, but apparently that's for htcmania only.

  • 0
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

You're likely to get a quicker response from me on Twitter.

#2313
Zawel

Zawel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris, France (FR)
  • Devices:Huawei Ascend g300
No one clan tell me if games like Temple Run or Subways Surf can be ran on R4 ?

  • 0
Hold your head, hold it up high !

#2314
Kra1o5

Kra1o5

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 501 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Lumia 520 | Ascend Y300/G300
Correct, I post this build to test various things. (Now battery life testing).

Greetings

  • 0

#2315
Zawel

Zawel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris, France (FR)
  • Devices:Huawei Ascend g300
Correct for games or it's not to me that you tell ?

I'm a bit lost. ^^'

  • 0
Hold your head, hold it up high !

#2316
m_kosmos

m_kosmos

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belarus
  • Devices:g300 - u8815 (4.4.3 KitKat)
If you see a queue for CPU cycles, it is restart when trying to unlock
version of the R4

Edited by m_kosmos, 05 May 2013 - 01:15 PM.

  • 0
Administrator of the First Belorussian site about space: www.kosmos.of.by

#2317
Twiglets

Twiglets

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300 / U8815
Hey guys!

Slightly off topic, but with Vodafone Carrier Billing on the Play Store, does it use some kind of background service/process in the stock ROM to enable it? If so, logically we could flash/install it over CM10.1 right? This is the only reason I return to Huawei's crappy ICS Android.

I know that this service is only available if you buy a handset directly from Vodafone but can't seem to find out how it works, but I guess it may also run some sort of verification with VF servers that may be part of Stock. However, getting it enabled in the Play Store is first :P

Thanks everyone, and Daz, you're AWESOME DUDE!!!!

  • 0

#2318
samjam

samjam

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 557 posts
When my phone hangs with the latest build I find that the power button causes the 3 buttons at the bottom to light up and the LCD backlight but not the screen image.

After a while the three buttons go out and the power will bring them back.

Also if I draw where I think the screen unlock is then the phone sometimes vibrates.

I don't think I ever unlocked it.

I end up yanking the battery.

Hope this helps.

  • 1

#2319
chinaxu

chinaxu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
When the phone, mobile phone screen black screen, can not wake up how to solve?

use miui no black screen

  • 0

#2320
Zawel

Zawel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:Paris, France (FR)
  • Devices:Huawei Ascend g300
... An anser please. T-T

I just want to if I will be able to run games like temple run of subway surf.

Thanks in advance. :-)

  • 0
Hold your head, hold it up high !




4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users