Jump to content


Photo

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]


3411 replies to this topic

#2401
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,319 posts
  • Gender:Male
  • Location:York, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
If you'll all stop throwing sand in each other's eyes for a second...

The signal loss problem is A Thing. It seems to be a problem in CM10.1 only, and after the 4.2.2 merge. It may have been fixed recently though, and that brings me to what I actually came to post about.

I'm working on automatic nightly builds so I don't have to spend my free time pushing out builds. They'll probably only be worth doing for the active branch, at this time, CM10.1. You all get updates quicker, win win.

I'm downgrade to R3 - AND NONE REBOTS...


Stop being so mad. You're telling me returning to the RIL we've been using for months and changing the backlight values managed to cause reboots for you?

Have you even unlocked your bootloader with a code from Huawei? If not, you can't really say that this is causing reboots.

  • 4
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#2402
lakyljuk

lakyljuk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
Dazz, thanks for stopping by, your idea is great. Thanks.

  • 0

#2403
GameEs

GameEs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Huawei G300, Asus Transformer
  • Twitter:@gamees41
I'm now on different rom because of those signal loses. Can't afford such a thing. In the newest version (R10) is this problem still occuring?

  • 0

#2404
lakyljuk

lakyljuk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts

I'm now on different rom because of those signal loses. Can't afford such a thing. In the newest version (R10) is this problem still occuring?



Which one? CM10 or 9?

  • 0

#2405
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,319 posts
  • Gender:Male
  • Location:York, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo
The non-bootloader reboots have been figured out thanks to kra1o5, turns out it was a much requested change that was causing it. :P

  • 2
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#2406
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

The non-bootloader reboots have been figured out thanks to kra1o5, turns out it was a much requested change that was causing it. :P


Awesome :)

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#2407
lejkabasz

lejkabasz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Devices:Huawei Ascend g300
All you guys who have reboots and FC's even with full wipes: try flash it again.
Did it and work grand, just look at it:
Attached File  uploadfromtaptalk1368983051611.jpg   47.75KB   200 downloads
Dazzo OS will rock the world!
:D

  • 0

#2408
dakok

dakok

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,565 posts
  • Gender:Male
  • Location:Split, Croatia
  • Devices:Coolpad F1 8297w
Don`t do that.
Reboots are there and probably will be resolved very soon
with new builds.

Edited by dakok, 19 May 2013 - 06:22 PM.

  • 0

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

logo-telekineza.png 

       Coolpad F1 software and stuff 
___________________________________________________________________________________________________________________________________________


#2409
lakyljuk

lakyljuk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
@dakok - I know there are some RC builds of CM 10.1 which probably will solve reboots, but what about signal loss, do you think it will solve this too? Because I have to manually reboot my phone several time a day, because of dead signal. I would rather prefer to stick with CM10.1, so it would be nice to have this solved in some near future.

  • 0

#2410
dakok

dakok

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,565 posts
  • Gender:Male
  • Location:Split, Croatia
  • Devices:Coolpad F1 8297w
Time will tell :)

  • 0

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

logo-telekineza.png 

       Coolpad F1 software and stuff 
___________________________________________________________________________________________________________________________________________


#2411
twain1979

twain1979

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:Ascend g300
Good work Dazzozo!!!!!Thanks....
I would like to find "CPU Governor" in the setting menu!!!

In the rom 10.0 R6 already existed,why in the rom 10.1 R4 is not there?

  • 0

#2412
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

Good work Dazzozo!!!!!Thanks....
I would like to find "CPU Governor" in the setting menu!!!

In the rom 10.0 R6 already existed,why in the rom 10.1 R4 is not there?


Try tapping the build number 5 times, that will bring up the CPU options and developer options in the settings.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#2413
twain1979

twain1979

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:Ascend g300

Try tapping the build number 5 times, that will bring up the CPU options and developer options in the settings.

Thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....................!!!!!!!!!!!!

  • 1

#2414
Worlon

Worlon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Where can I found the default storage setup option? I can't found it under Storage option.
Now my default is the 756 MB part.

  • 0

#2415
hofster

hofster

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:ZTE Blade
I previously posted in the wrong forum.....

Does anyone know how to change the baseband to 2030 while using this ROM?
I was having issues with resets, so ran the B895 downgrade zip that has put me on the GB baseband.
This has resolved the issue of resets, however, I now have a problem with the phone being unable to connect to 'H' data. Looking at the network type, it constantly cycles between 3g and H. It has rendered mobile data almost unuseable.

Is it possible to return to the 2030 baseband on this rom?

  • 0

#2416
Worlon

Worlon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Wrong.

Edited by Worlon, 20 May 2013 - 12:17 PM.

  • 0

#2417
Worlon

Worlon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300

I previously posted in the wrong forum.....

Does anyone know how to change the baseband to 2030 while using this ROM?
I was having issues with resets, so ran the B895 downgrade zip that has put me on the GB baseband.
This has resolved the issue of resets, however, I now have a problem with the phone being unable to connect to 'H' data. Looking at the network type, it constantly cycles between 3g and H. It has rendered mobile data almost unuseable.

Is it possible to return to the 2030 baseband on this rom?


Update from GB to ICS (STOCK ROM only) first. Baseband 2030=ICS
After that install this ROM.

Edited by Worlon, 20 May 2013 - 12:13 PM.

  • 0

#2418
m_kosmos

m_kosmos

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belarus
  • Devices:g300 - u8815 (4.4.3 KitKat)

Stop being so mad. You're telling me returning to the RIL we've been using for months and changing the backlight values managed to cause reboots for you?


I installed the official firmware 4.0.3
Then I put the CWM
Then CM10.1 R3 - it was bearable. sometimes lags ..
Updated to R4 - started rebooting! That is, lies phone. I'll take it, unlock the screen, do something, even very simple (read the email), push the lock screen. a minute later again unlocks the screen - it could catch fire, or maybe not. I'm waiting for - the indicator is blinking red - then it reboots (10-20 sec.) Again, it is on. But - this constant rebooting - the horror.
Now again put the R4 and how it would accomplish your goal ... ok?

  • 0
Administrator of the First Belorussian site about space: www.kosmos.of.by

#2419
m_kosmos

m_kosmos

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belarus
  • Devices:g300 - u8815 (4.4.3 KitKat)
Please... Send to forum changelog R4

  • 0
Administrator of the First Belorussian site about space: www.kosmos.of.by

#2420
Gabriel94

Gabriel94

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 314 posts
  • Gender:Male
  • Location:Romania Germany
  • Devices:Motorola Moto G

I installed the official firmware 4.0.3
Then I put the CWM
Then CM10.1 R3 - it was bearable. sometimes lags ..
Updated to R4 - started rebooting! That is, lies phone. I'll take it, unlock the screen, do something, even very simple (read the email), push the lock screen. a minute later again unlocks the screen - it could catch fire, or maybe not. I'm waiting for - the indicator is blinking red - then it reboots (10-20 sec.) Again, it is on. But - this constant rebooting - the horror.
Now again put the R4 and how it would accomplish your goal ... ok?


Use Electra, its the same rom, just with some tweaks and improvements.
you can use link2sd to delete unwanted apps, dont worry if u see an error message, the app was succesfully deleted

Edited by Gabriel94, 20 May 2013 - 02:44 PM.

  • 0

Proud Owner Of a Motorola Moto G
arzw.jpg





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users