Jump to content


Photo

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]


  • Please log in to reply
3411 replies to this topic

#381
Astigot

Astigot

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Works great!

I did have the same issue as y4ss1n with the alarm sound not going off (it only vibrated) and nothing being played when selecting which sound to use for the alarm. Fiddling with the volume rocker while in the alarm selection seems to have sorted it though, almost like it thought the sound was muted despite what the inital volume setting was.

  • 0

#382
NikitoGR

NikitoGR

    Regular

  • Banned
  • PipPip
  • 140 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leros, Greece
  • Devices:U8815N
Jellybean in G300, that's great! Is this pure jb (cyanogenmod) or did you add features to it (such as O.C, build.prop editing)?

Thank you!

  • 0

#383
cazad

cazad

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Devices:Huawei Ascend G300
The 2G data connection works ONLY when there's 3G signal present, which means that I can't connect to the Internet where I still should...

This was also the case for me on 4.1.2.

Does anybody have similar problem with 2G?

  • 0

#384
Czach

Czach

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:G300
i have one bug (i do not know it's my fold or what?)
When i talk with someone and i put phone on a table phone still have a black screen. I cant end call or turn on speeker until someone end call...

btw. great room

  • 0

#385
lejkabasz

lejkabasz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Devices:Huawei Ascend g300
Does this ROM supports ext4 extended partitions?

  • 1

#386
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,542 posts
  • Gender:Male

i have one bug (i do not know it's my fold or what?)
When i talk with someone and i put phone on a table phone still have a black screen. I cant end call or turn on speeker until someone end call...

btw. great room

Perhaps the proximity sensor dust problem that a few people have mentioned?

http://www.modaco.co...st#entry2058793

A workaround might be to enable the power button terminates call option?

  • 0

#387
ACS10

ACS10

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Devices:Hauwei G300
I've noticed that more than a couple of widgets across the homescreens causes quite a bit of keyboard lag (especially with Swiftkey and Kii) in, for example, Whatsapp. I don't know if this is a universal Android issue but as soon as I remove the widgets, leaving just Tunein, there's no more lag.

Ignore this message if it's a standard Droid thing. Maybe I'll try another launcher but Trebuchet seems to do most of what the likes of Holo and Nova can do now. :)

  • 0

#388
Czach

Czach

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:G300
when someone end call and 5 minuts later i call back everthink works fine but next not

  • 0

#389
y4ss1n

y4ss1n

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 327 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@y4s1nne
after using this rom for a few days: best rom i have ever used, definately ready for everyday use (for me atleast)

and i can live with the not-so-good-battery lol (charging once a day right now, not so bad)

  • 1

#390
Colossae3.23

Colossae3.23

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 606 posts
  • Gender:Male
  • Location:South Wales
  • Devices:Nokia Lumia 720

Jellybean in G300, that's great! Is this pure jb (cyanogenmod) or did you add features to it (such as O.C, build.prop editing)?

Thank you!

It does have cpu settings. Go to settings/performance/processor. As far as build prop edit, I know you can do it through the romtoolbox pro app, but there's probably another way as well. PS: if you can't find the performance option, go to the op, to see how to reveal it.

Edited by Colossae3.23, 30 January 2013 - 10:17 PM.

  • 0

#391
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

Seeder doesn't actually work, its a placebo. Some people on XDA managed to prove it.

I take it you haven't tried it then :). Time how long it takes to load Google maps without it then with it. I did it in cm9 and the difference is huge. The map tiles load quite a lot faster.

  • 0
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#392
popoyaya

popoyaya

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 474 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade V, Galaxy S3

Seeder doesn't actually work, its a placebo. Some people on XDA managed to prove it.


i think you missed the joke here. entropy generator lol

  • 0

#393
mop11123

mop11123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts

I take it you haven't tried it then :). Time how long it takes to load Google maps without it then with it. I did it in cm9 and the difference is huge. The map tiles load quite a lot faster.


It's because the the only thing that the app causes is an increase to the CPU clock.

Edited by mop11123, 30 January 2013 - 11:29 PM.

  • 0

#394
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

Jellybean in G300, that's great! Is this pure jb (cyanogenmod) or did you add features to it (such as O.C, build.prop editing)?

Thank you!


To access over clock settings, go to settings>about phone>then tap build number 5 times. Some new settings will now show in the menu.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#395
phyllocrania

phyllocrania

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 150 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Huawei Ascend G300
Temple Run 2 lags very badly and is glitchy. Almost unplayable. :( Is there any way I can fix this? Do I need to change anything in "Developer Option"s or "Performance" in settings menu? Any help is much appreciated. Thanks.

(All my settings are default now. I haven't changed anything in the Dev Options/Performance)

Edited by phyllocrania, 31 January 2013 - 08:02 AM.

  • 0

#396
moodoop

moodoop

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
内置SD卡里面的音乐设置为铃声,重启手机之后铃声消失变为静音,设置-声音里面的手机铃声变为未知铃声了。

The built-in SD card inside the music set as ringtones, ringtones disappear after restart the phone mutes set - into the unknown ringtones ringtones sound inside.

  • 0

#397
coradinho

coradinho

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hi,


Csipsimple doesn't work outgoing voice, but ongoing voice works fine. after a search on google, e saw that the problme is in audio libs on CM.
this can be fixed?

Thanks
Nuno

  • 0

#398
gaijyn1981

gaijyn1981

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
Installed CM 10.1 after full wipe(factory reset,cache,dalvik cache+system) and I have random reebots.Did no overclock or anything else...I flashed RIL B936 but no changes...
Any ideea?

Edited by gaijyn1981, 31 January 2013 - 09:59 AM.

  • 0

#399
Waway

Waway

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Huawei G300
Hi all,
I haven't installed this rom (or any other for that matter) but I've been reading these forums and trying to find a way to be useful. Don't know if it helps, but may be useful to have a stock benchmarker to compare, to know what errors were introduced by the rom and what already existed in stock. If belongs somewhere else, then please move, or delete if it's not helpful at all.
I'm on U8815 - Baseband 2030 - B952 - ICS 4.0.3 non-rooted non-anything.
  • TVCatchup for example stopped working in about early december (sound would play for a second and then "Video not working" error would come up). This seems to have been fixed by tvcatchup in an app update 3 days ago.
  • LED notification lights work erratically. I'll have a new whatsapp message but no notification light.
  • External SD Card used to unmount randomly - changed it for another SD Card (Class 10) and no random unmounts anymore


Thanks

  • 0

#400
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,542 posts
  • Gender:Male

Installed CM 10.1 after full wipe(factory reset,cache,dalvik cache+system) and I have random reebots.Did no overclock or anything else...I flashed RIL B936 but no changes...
Any ideea?

Maybe try the installation procedure described here by intensedarkness:

http://www.modaco.co...43#entry2081943

On the other hand I used TWRP to reset/wipe, install CM10.1 + gapps + link2int and everything seems to be working fine so far.

Are you sure that B936 RIL is OK for your setup?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users