Jump to content


Photo

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]


  • Please log in to reply
3411 replies to this topic

#501
PixelPixie

PixelPixie

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts

Any idea w:-)here my internal 2 GB go???? It's missing...


My 2gb internal storage is in a directory named emmc in the /mnt directory. I put music in their.

On a different subject, finding the free nova launcher peachy. Good stuff :-)

  • 0

#502
thebuell

thebuell

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 101 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Y300, Nexus 7

Sensitivity -> awareness -> awareness of case.

also windows sux


+1
Gentoo here

  • 0

#503
wards5150

wards5150

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 131 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
My 2gb memory isn't there either? I have also noticed that in storage it is stuck in calculating anyone know how to fix this.

  • 0

#504
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,891 posts
  • Gender:Male

Sensitivity -> awareness -> awareness of case.

also windows sux


Windows used to be good until version 8 came out. Now it has this weird 'metro' ui which i hate :lol:

Edited by kyan31, 02 February 2013 - 08:43 PM.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#505
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,891 posts
  • Gender:Male
Anyway I just managed to install dual boot on my laptop, so now I have windows and Linux, yay :lol:

EDIT: Decided to remove it, it was acting up. No sound etc.

Edited by kyan31, 02 February 2013 - 09:05 PM.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#506
Dellboy2012

Dellboy2012

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade, Serbia
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@Dellboy2012

Sensitivity -> awareness -> awareness of case.

also windows sux


I think it's time you finish CM10.1 and start working on Bill's "Precious".

  • 0

#507
mop11123

mop11123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts

Anyway I just managed to install dual boot on my laptop, so now I have windows and Linux, yay :lol:

EDIT: Decided to remove it, it was acting up. No sound etc.


Rule of thumb in Linux, if it starts to act up, you fix it.

Either way, if you just "tweak" ROM's you might not need Linux at all, but if you do real development you better get Linux installed, otherwise Windows will be the one "acting up".

  • 0

#508
matthewfrosty

matthewfrosty

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
I've noticed that Netflix seems to work on CM9 but not or CM10 or 10.1, any idea what you did to fix it and if this could be applied to the JB ROMs?

  • 0

#509
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,840 posts
  • Gender:Male

Anyway I just managed to install dual boot on my laptop, so now I have windows and Linux, yay :lol:

EDIT: Decided to remove it, it was acting up. No sound etc.

Virtual machines are an easier way to use multiple OSs in my experience...

  • 0

#510
mr_mufy

mr_mufy

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 300 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:TICs/Electronics.
    Btt
  • Devices:ZTE - Blade / Huawei G300
people it's any tweak to workaround the in call volume?

for me and the randum led notifications and the volume in call bugs me.

In rest it's really a great rom.

Tks Daz.

  • 0
Mr_mufy

#511
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,840 posts
  • Gender:Male
Great ROM alright. Thanks Dazzozo (and Fagulhas? (and the others mentioned in the credits?)). Running really well for me apart from a few of the known issues:

- stock camera problem (haven't gotten around to installing an alternative yet)
- no wifi tethering - doesn't seem to be using wifi at all judging by my earlier tests
- In call volume seems OK for me although I think I have it turned down to min and it's maybe louder than might be expected?
- I did notice once after scanning a barcode I got the 6 (?) split screen view that the camera was giving in CM10.0.
- Only getting purple notification LED as reported elsewhere
- I have to switch to 2G on sleep/screen off to avoid the 3G reboot problem but that's not a CM10.1 specific issue.
- I'm getting 1.5 to 2 days battery depending on usage. 2G in sleep mode seems to improve things a lot.

Thanks again. :)

Edited by dalyer, 02 February 2013 - 10:26 PM.

  • 0

#512
spicysomtam

spicysomtam

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, IMobile IQ 5.1
  • Twitter:@amunro
Finally got to end of the posts!

If you like Windows you should get a Windows Phone ;-)

Fantastic ROM. However for me I suffered a freeze and had to pull the battery. Then some shenanigans with touch screen not responding (including missing a call on Line). I need my phone too much so flicked back to Infusion.

Looking forward to R2 :-)

Edited by spicysomtam, 03 February 2013 - 12:13 AM.

  • 1

#513
x80jdc

x80jdc

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Orange San Francisco
Hi all, newbie to the forum, first post!

Made the jump to 10.1 after being stuck with the options Vodafone provide. Very happy with how the phone is performing now, thanks Daz!

Can anyone shed some light on how I can configure the storage option for new downloads. I would like all new apps to be automatically stored on the external memory card.

  • 0

#514
mack_

mack_

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 897 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Im a techy who tests phones to the max!!
  • Devices:Xperia SP

Anyway I just managed to install dual boot on my laptop, so now I have windows and Linux, yay :lol:

EDIT: Decided to remove it, it was acting up. No sound etc.

You probably need to install the drivers for your laptop so that it works on linux...google it

  • 0
I was once a noob like you.... until i bricked my G300. ^_^
If i helped you or you just like my topic/post ,give me some rep with the green button

#515
Zisj

Zisj

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300 - Tab 7.0+

First of all I would like to join all of you that think Daz did a fantastic job on this ROM, THANKS DAZ!!

Second: I know thethering doesn't work, but I had this before on a different device and a 3rd party tether app solved the issue. I don't seem to have any luck with that on this ROM though. Anybody know of a tether app that works on it? Or should I forget about thether for now?

You're talking about hotspot tethering or usb tethering?
USB tethering works for me using the tethering from rom.


Hotspot tethering.

  • 0

#516
rob4x4

rob4x4

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 339 posts
  • Gender:Male
  • Location:GPS off
  • Devices:Nexus 4,Tesco Hudl

@ yoyamaster
@ gaijyn1981

Maybe try coming from the same firmware base as Daz ie B952 update.app


Is it ok to force the B952 update over CM10.1 and CWM?

If it is then I guess I need to go through the rooting / installing CWM process again afterwards?

  • 0

#517
gaijyn1981

gaijyn1981

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

Is it ok to force the B952 update over CM10.1 and CWM?

If it is then I guess I need to go through the rooting / installing CWM process again afterwards?

I did install B952.app thru Vol.up+Vol.down+Power button,but then you will have to root again,unlock botloader+install CWM

  • 0

#518
rob4x4

rob4x4

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 339 posts
  • Gender:Male
  • Location:GPS off
  • Devices:Nexus 4,Tesco Hudl

I did install B952.app thru Vol.up+Vol.down+Power button,but then you will have to root again,unlock botloader+install CWM


Thank you!

  • 0

#519
gaijyn1981

gaijyn1981

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

Thank you!

You welcome

  • 0

#520
hippy dave

hippy dave

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 465 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Hudl
I and some other people have found problems with sdcards unmounting, on cm10 and now 10.1. My card is a 32gig class 10 Sandisk. I had some free time so I decided to get a logcat, hoping it might be a fixable problem. I'm attaching the long version, and an edited-highlights version. Hope it's helpful :)

Attached Files


  • 1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users