Jump to content


Photo

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]


  • Please log in to reply
3409 replies to this topic

#701
MrDjibrilo

MrDjibrilo

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 135 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300
  • Twitter:@umad11

Occur when a ParanoidAndroid to run on Huawei G300? ... A version 4.1.2 or CM 4.2 based on Dazzozo's 10.1? ... Or a functional variant AOKP for the same phone? I ask this because most get a version of the Dazzle, (Cyda) or of Baidu, change them a bit, and then put them here and brag that they have done something. I think there are plenty of good options for CM9, 10, Infusion, etc.. Those who want to impress should look like can do more. You should not be upset anyone for this job, even if it's a little critical of some.






Those who have spent a bit of time MODACO have already learned to modify their own ROMs, or customize them. For example, although I never had any link with a ROM here, I modified and customized exactly as I wanted CM10.1 of Dazzle and works perfectly on my G300.


I say this because there are other ROMs that can be developed and that would interest many people. I do not get to do this for me I'm not a developer and do not have time for it, but I wish to test a PA or AOKP good option for G300.

Once again - no one should feel offended.

Thanks for understanding!


I would like to see paranoidandroid for the g300 as well

  • 0

#702
x80jdc

x80jdc

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Orange San Francisco
10.1 has been on my phone for a week, definitely not going back to Vodafone supplied firmware. Not having any issue with call volume or LED notification lights, but have noticed the following.

Google voice can be slow at times to change from 'initializing' to 'speak now'. I am using hardware buttons to run the app, long press home key.

When connecting headphones there is no symbol displayed in notification bar.

Is there anything that can be done with the sound volume of the G300. Volume through headphones is only loud enough for a quiet room. I understand this is probably due to phone hardware but if a tweak can be made this will make a huge difference.

Thanks again Daz!

  • 0

#703
PiracyX

PiracyX

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:I9100 & HP Touchpad
You could use something like volume+ on the play store

  • 0

#704
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,156 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dublin, Ireland
  • Devices:Haier W910, Coolpad F1 8297W

I use deep sleep battery saver which is a decent free alternative :)

Have you noticed a lot of lag when using this (and better battery stats)? I installed them at the weekend but my phone started lagging significantly. Just uninstalled them and rebooted and the phone seems to be significantly more responsive.

There was some doubt about whether or not it toggled 3G to 2G on sleep but it looks like it does. However when waking up I've noticed that it often enables 3G and only afterwards enables wifi so I wonder if this actually causes more battery draing than when it's not used and wifi will be always on and the phone won't temporarily switch to data (when wifi is available obviously)? Anyway unfortunately with DS Battery Saver the cons (lag) outweigh the pros (no 3g reboots, battery saving). :(

Edited by dalyer, 12 February 2013 - 12:01 PM.

  • 0

#705
oldfella

oldfella

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
Toggle2G is another good alternative

  • 0

#706
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,156 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dublin, Ireland
  • Devices:Haier W910, Coolpad F1 8297W

Toggle2G is another good alternative

Thanks. Do you mean this:

http://forum.xda-dev...ad.php?t=739530

or this:

https://play.google....in.notification

or both or something else...? :blush:

Or - more simply - what did you do? :)

BTW - in relation to battery drain (with this and maybe any other ROM) I only noticed that Maps/location services seemed to be killing my battery so I have switched off location tracking/reporting (and also Google Now which I found useless) in an attempt to see if I can get better battery lifetime. Maybe obvious to others but it wasn't to me until I looked at battery stats etc. :blush:

Edited by dalyer, 12 February 2013 - 01:03 PM.

  • 1

#707
oldfella

oldfella

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
the 2 sources are the same thing. You also need the app which you get from the xda page which you load in /system. Play just has the plugin

I used it with Infusion as Tasker couldnt switch 2G on that rom

I use Tasker + Secure settings with CM10.1

Toggle2G doesnt work with all roms - never tried it with CM

  • 0

#708
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,156 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dublin, Ireland
  • Devices:Haier W910, Coolpad F1 8297W
OK - thanks. Doesn't seem easy to automate the 2G toggle.. :(

Tasker is pricey €4.50
Llama seemed [too] complicated to me
DS Battery Saver caused severe lag for me
Toggle2G seems tricky to install and it's not clear to me if I can roll back if I experience some of the problems reported...
Not sure if AutomateIT can do 3G/2G toggle or just data off?
Maybe JuiceDefender would work..?

Edited by dalyer, 12 February 2013 - 01:25 PM.

  • 0

#709
soulhand

soulhand

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Devices:Huawei G300, San Francisco 2
  • Twitter:@soulhand

Llama seemed [too] complicated to me


Not really.

Events tab,
+ to add event
Add Condition, Screen on/off, Screen off
Add Event, 2G/3G, GSM only (2G)
Event name and group, "2G only with screen off"

Back button


+ to add event
Add Condition, Screen on/off, Screen on
Add Event, 2G/3G, WCDMA preferred (2G/prefer 3G)
Event name and group, "2G/3G with screen on"

Back button

Done!

  • 0

#710
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,156 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dublin, Ireland
  • Devices:Haier W910, Coolpad F1 8297W
Ok - thanks a lot. I'll try that later. :)

  • 0

#711
oldfella

oldfella

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
if you think Llama might be complicated suggest avoid Tasker

however, it is much more capable !

  • 0

#712
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,156 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dublin, Ireland
  • Devices:Haier W910, Coolpad F1 8297W
Thanks. The €4.50 charge put me off sooner than the complication... :D

  • 0

#713
Rico_89

Rico_89

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 767 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, UK
  • Devices:Huawei Ascend G300, Vowney V5.
  • Twitter:@Rico_89_
Awesome ROM Dazzozo :) .

A couple of things: anyone know how to get the Huawei Weather Widget to work? I installed the TotemWeather.apk and it works fine but the Widget part just throws up an error "Problem Loading Widget".

Also anyone know where I can get the default Calendar that came with the Huawei, I just like the full calender widget that it comes with.

Thanks for any info.

  • 0

#714
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,156 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dublin, Ireland
  • Devices:Haier W910, Coolpad F1 8297W
I didn't think that the Huawei weather widget (and others?) worked with non stock/stock based ROMs?

  • 0

#715
ruiferreira69

ruiferreira69

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
My phone no longer recognizes the memory card :s

  • 0

#716
fuddman

fuddman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:Acer F900

My phone no longer recognizes the memory card :s


Mine does that occasionally, a reboot fixes it.

  • 0

#717
nsmacd1

nsmacd1

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 342 posts
  • Gender:Male
  • Location:Croydon
  • Devices:Vowney (Verne) V5 & G300

My phone no longer recognizes the memory card :s


I had the same thing where the card wasn't recognised (I have had issues with the ROM when the PC does not realize that the USB mode has been turned off, so I think it corrupted card).

In the end I had to connect it with an adaptor to my PC and run icare card recover pro (freeware) to recover my files and then reformat the card and then copy the recovered items back to the card.

Hope this helps & saves a few of your files! :)

  • 0
Currently using:-

Posted Image

#718
Sammonsmx

Sammonsmx

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Devices:ZTE Blade
Hi, using for several weeks and very happy. Wifi tethering does not work for me. Tried with tethering app also but no joy.

  • 0

#719
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,156 posts
  • Gender:Male
  • Location:Dublin, Ireland
  • Devices:Haier W910, Coolpad F1 8297W
Yeah - wifi tethering not working is a known problem.

  • 0

#720
red321z

red321z

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Gender:Male
  • Devices:sanfrancisco, G300, Xoom
Has anybody used llama to switch to airplane mode? I find llama seems to suffer permission problems when this action is called
It works perfectly using stock/infusion.

Edited by red321z, 12 February 2013 - 10:31 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users