Jump to content


Photo

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]


  • Please log in to reply
3409 replies to this topic

#1001
MioCZ

MioCZ

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Blade, G300


Why does this happen?
A lot of spikes going up... With no charging.


Check and clean battery contacts. Seems like voltage peaks on transition resistance. Or HW fault as ment upside.

  • 0

#1002
kieranswhite

kieranswhite

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 443 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Acend g300
  • Twitter:@@kieran9969
is there init.d support in this ROM?

  • 0

#1003
Cyda

Cyda

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wales
  • Devices:Nexus 4 & 7 running PAC

is there init.d support in this ROM?

Yes, all the CM versions have init.d support.

  • 0

#1004
NikitoGR

NikitoGR

    Regular

  • Banned
  • PipPip
  • 140 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leros, Greece
  • Devices:U8815N
My phone, hasn't restarted for any reason, is working flawlessly blah blah. I have the system error/fc at every boot but it doesn't bother me, the clock is working like a charm (heh), I'm not facing any lags for any reason (neither in the lockscreen). The init.d seemed to be enabled but some apps found that it didn't have so for be sure I enabled it through them.

Issues:
Camera. It has a 3"+ delay before it saves the photo. Solved by using a 3d party app (such as camera ICS etc)
FC in system at every boot. It's just a message, whatever you press it will do nothing. False fc.
Delay when sliding the circle in hang up while recieving call. Not such a big deal.
Lagging keyboard in whats app messenger and/or in other apps. Solved by selcting Disable HW overlays in the settings under the Developer Options.
Cannot use the adb or the adb cannot find/connect in the phone. Solved. (Hint: Read the OP)

  • 0

#1005
hugocard

hugocard

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
  • Gender:Male
  • Location:Penafiel, Portugal
  • Devices:Huawei U8815,Alcatel 7041X
  • Twitter:@hugo_card
ive experienced some random reboots, and wheni finisha call, the proximity sensor does not turn the screen on. Idk why this happens. :s

  • 0

#1006
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,863 posts
  • Gender:Male

Facebook , Youtube , Orientation , everything is lagging and just slow and annoying and the keyboard is back lagging just like the official ics from huawei R1 was much better might return till R3 i don t know why it is so slow and bad but i think that dazazo shouuld make a gingerbread rom with jelly bean features :D


Maybe you should stop complaining. And why would Dazzozo waste time making a GB ROM?

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#1007
twrock

twrock

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,683 posts
  • Gender:Male
  • Location:Taiwan
  • Devices:Jiayu G2S & Huawei G300

this has probably been answered before but is there a fix for the 3 seconds delay when receiving a call?

I can't recall if this will fix it (it's been a while since I worked on a build.prop), but is this line in the build.prop in this rom?

ro.telephony.call_ring.delay=0

I'm not using this rom, otherwise I'd check it myself.

Edit: I downloaded it and had a look:
ro.telephony.call_ring.delay=3000
That might be it, but no promises. You can try to edit that line and then reboot. Then call your phone and see if it works.

Edited by twrock, 19 February 2013 - 02:49 PM.

  • 0

#1008
puiumeu

puiumeu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huwawei G300, U8180
OTA Updated to R2 with correct CWM and stuck on Cyanogenmod Boot animation. First time I have ever had an issue :-(.

Can I/should I recover or do I need to do a clean install?

Thanks in advance.

Al

  • 0

#1009
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,863 posts
  • Gender:Male

OTA Updated to R2 with correct CWM and stuck on Cyanogenmod Boot animation. First time I have ever had an issue :-(.

Can I/should I recover or do I need to do a clean install?

Thanks in advance.

Al


Just boot back to CWM and do a clean install. Clean installs are always better as you avoid bugs and faults.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#1010
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,863 posts
  • Gender:Male
Some R2 battery stats.

Attached File  uploadfromtaptalk1361278438523.jpg   46.11KB   211 downloadsAttached File  uploadfromtaptalk1361278446901.jpg   35.34KB   205 downloads

- Full brightness
- Sync on (for Google services)
- Continuous use, watching videos, using Tapatalk, camera etc. No games
- 2G auto toggle was on, but the screen hardly went off so it didn't really do anything.

Overall, these battery stats are average, maybe a little less. Any ideas on how I could improve the battery life? Even with auto brightness, I still have average battery life.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#1011
puiumeu

puiumeu

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huwawei G300, U8180
Ok I reflashed R2 clean and now I have the ASOP error?

  • 0

#1012
Curlie

Curlie

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 226 posts
For me battery is quite bad... While is was in school it dropped from 42% to 19% with flight mode and nothing on

  • 0

#1013
BrotherII

BrotherII

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300

For me battery is quite bad... While is was in school it dropped from 42% to 19% with flight mode and nothing on


+1

  • 0

#1014
tcpaulh

tcpaulh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 947 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, Huawei G300, ZTE Blade
  • Twitter:@tcpaulh
I'm starting to sound like a broken record here but ... did you format the system partition + do a factory reset ?

  • 0

How To Provide Error Logs

 

There's a problem on KitKat with text wrap / reflow not working. Issue raised here. Please Star and Reply if you think it's a stupid regression


#1015
Rico_89

Rico_89

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 767 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, UK
  • Devices:Huawei Ascend G300, Vowney V5.
  • Twitter:@Rico_89_

I'm starting to sound like a broken record here but ... did you format the system partition + do a factory reset ?


Here's how I install all roms and I still have the battery draining about 20% to 30% more than it did under ICS:


1.wipe factory
2.wipe cache
3.go to mounts and storage .
4.format system,format cache,format data.
5.go back to advanced
6.wipe dalvik ,wipe battery stats .

Although I cant find the battery stats in CWM 6 to wipe. :blush:

Oh and I'm not complaining, I still think this is an awesome rom. :)

  • 0

#1016
tcpaulh

tcpaulh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 947 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, Huawei G300, ZTE Blade
  • Twitter:@tcpaulh
Hmm maybe a rogue app. Any clues from better battery stats?

  • 0

How To Provide Error Logs

 

There's a problem on KitKat with text wrap / reflow not working. Issue raised here. Please Star and Reply if you think it's a stupid regression


#1017
Curlie

Curlie

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 226 posts
I wiped everything too and formatted systemAttached File  Screenshot_2013-02-19-18-20-12.png   90.99KB   85 downloads

Edited by Curlie, 19 February 2013 - 05:25 PM.

  • 0

#1018
Dante2070

Dante2070

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 162 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300 aka U8815
nvm, please delete

Edited by Dante2070, 19 February 2013 - 06:53 PM.

  • 0

#1019
kupp

kupp

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Devices:Huawei G300

Here's how I install all roms and I still have the battery draining about 20% to 30% more than it did under ICS:


1.wipe factory
2.wipe cache
3.go to mounts and storage .
4.format system,format cache,format data.
5.go back to advanced
6.wipe dalvik ,wipe battery stats .

Although I cant find the battery stats in CWM 6 to wipe. :blush:

Oh and I'm not complaining, I still think this is an awesome rom. :)


Yup this. The thing with me at least is that this occurs in all CM versions, CM9 gives me about 24h of battery if I dont push games and web browsing too hard, but CM10 only gives me almost half of that, while in other roms I get a solid 48h of battery with heavy usage. Doubt its a rogue app since I always carry everything with go backup and dont install anything else. What I do find odd is that the screen always takes the biggest chunk of usage in the stats screen, even with it permanently in the dimmest setting. In other roms this is replaced with other apps and the stanby.

Oh well.

  • 0

#1020
NikitoGR

NikitoGR

    Regular

  • Banned
  • PipPip
  • 140 posts
  • Gender:Male
  • Location:Leros, Greece
  • Devices:U8815N

I wiped everything too and formatted systemAttached File  Screenshot_2013-02-19-18-20-12.png   90.99KB   85 downloads


10% in android-system? You're in the red line. If you get >10% in android-system then there is an issue.

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users