Jump to content


Photo

RAZR i camera apk

- - - - -

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
i am not a hacker

i am not a hacker

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 791 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maidenhead, England
  • Devices:ZTE Blade and Orange San Diego
I have tried searching but I can't find it.
Can anyone tell me where the apk is for the RAZR I is?
It was on here but I can't find it

  • 0
Nexus 10
Orange San Diego

#2
brokebloke

brokebloke

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, Orange San Diego

  • 0

#3
i am not a hacker

i am not a hacker

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 791 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maidenhead, England
  • Devices:ZTE Blade and Orange San Diego
Thanks.
My camera is only working now for about 5 seconds at a time before it crashes. Sometimes it just doesn't connect to the camera.

  • 0
Nexus 10
Orange San Diego

#4
stephen m

stephen m

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, Nexus 7 & Xolo x900

Thanks.
My camera is only working now for about 5 seconds at a time before it crashes. Sometimes it just doesn't connect to the camera.


Same here. Anyone know why?

  • 0

#5
i am not a hacker

i am not a hacker

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 791 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maidenhead, England
  • Devices:ZTE Blade and Orange San Diego
Stephen, Can you explain exactly what happens?
At first, my camera wouldn't connect. Then the secondary camera would be available (about a week after).
Next, the primary camera became available on the odd occasion, however, whenever I used it, it would lag a lot. Then after a few seconds, lines would go across the screen and the screen would brighten up until it was white and then crash. Whenever I used the video camera, it would not let me end the film with the primary camera.
Now I can't open the primary camera.
Are you having the same problem?
There hasn't been any physical damage.

  • 0
Nexus 10
Orange San Diego

#6
stephen m

stephen m

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, Nexus 7 & Xolo x900

Stephen, Can you explain exactly what happens?
At first, my camera wouldn't connect. Then the secondary camera would be available (about a week after).
Next, the primary camera became available on the odd occasion, however, whenever I used it, it would lag a lot. Then after a few seconds, lines would go across the screen and the screen would brighten up until it was white and then crash. Whenever I used the video camera, it would not let me end the film with the primary camera.
Now I can't open the primary camera.
Are you having the same problem?
There hasn't been any physical damage.


Seems to be ok now??

  • 0

#7
i am not a hacker

i am not a hacker

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 791 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maidenhead, England
  • Devices:ZTE Blade and Orange San Diego
Just wait. Give it a day then try some video recording in good lighting with the rear 8mp camera. Then tell me what happens please?

  • 0
Nexus 10
Orange San Diego

#8
stephen m

stephen m

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, Nexus 7 & Xolo x900

Just wait. Give it a day then try some video recording in good lighting with the rear 8mp camera. Then tell me what happens please?


No probs - all ok!

  • 0

#9
grizzlyflea

grizzlyflea

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 209 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
Is the new JB camera apk for the razr i any better?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users