Jump to content


Photo

[ICS][4.0.4] Baidu Cloud ROM stable V6 (finalized beta V47) English (2014-04-24)


167 replies to this topic

#121
pOcHa

pOcHa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 508 posts
  • Gender:Male
sure, here you go - just rename zip to apk... but it's not tested

Attached File  BaiduFlashlight.zip   624.76KB   10 downloads

  • 1

Baidu Cloud ROM stable V6 (finalized beta V47): http://www.modaco.co...lish-2014-04-24
Baidu Cloud ROM beta V49: http://www.modaco.co...glish-2014-06-06


#122
predragiPredrag

predragiPredrag

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 183 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Devices:Huawei G300

sure, here you go - just rename zip to apk... but it's not tested

Attached File  BaiduFlashlight.zip   624.76KB   10 downloads


renamed and nothing... it is OK, I am using another app :)
I hope that you will implement new flashlight in next stable release :)

  • 0

#123
pOcHa

pOcHa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 508 posts
  • Gender:Male
did you copy it to "/system/apps"?

  • 0

Baidu Cloud ROM stable V6 (finalized beta V47): http://www.modaco.co...lish-2014-04-24
Baidu Cloud ROM beta V49: http://www.modaco.co...glish-2014-06-06


#124
predragiPredrag

predragiPredrag

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 183 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Devices:Huawei G300
I have tried that :) I usually edit baidu rom, and remove/add apps that I like/use. And flashlight from V29 was one of them :D

  • 0

#125
hippy dave

hippy dave

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 463 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Hudl
Worked for me, I renamed the original .apk and .odex in /system/app and copied in the new one, but it didn't work until after I rebooted.

  • 0

#126
pOcHa

pOcHa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 508 posts
  • Gender:Male
yes, there must not be BaiduFlashlight.odex present - and you need to reboot if there was (there is a lot more to it than just swapping files predraze, recompilation is involved)

Edited by pOcHa, 07 July 2013 - 04:48 PM.

  • 0

Baidu Cloud ROM stable V6 (finalized beta V47): http://www.modaco.co...lish-2014-04-24
Baidu Cloud ROM beta V49: http://www.modaco.co...glish-2014-06-06


#127
predragiPredrag

predragiPredrag

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 183 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Devices:Huawei G300

yes, there must not be BaiduFlashlight.odex present - and you need to reboot if there was (there is a lot more to it than just swapping files predraze, recompilation is involved)


I understand that much (Nikola) :) but I didn't understand that .odex is not necessary. I used .odex from V29 when I moved flashlight.app from V29.
I will try just to move .app and report :) thanks

  • 0

#128
pOcHa

pOcHa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 508 posts
  • Gender:Male
ok, and just to be clear - not any apk, but the deodexed one I uploaded (does not depend on the framework anymore)

  • 0

Baidu Cloud ROM stable V6 (finalized beta V47): http://www.modaco.co...lish-2014-04-24
Baidu Cloud ROM beta V49: http://www.modaco.co...glish-2014-06-06


#129
predragiPredrag

predragiPredrag

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 183 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Devices:Huawei G300

ok, and just to be clear - not any apk, but the deodexed one I uploaded (does not depend on the framework anymore)


And I have used app from V29 :D idiot :D no mather back to V29 :D

  • 0

#130
stevan930

stevan930

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:asceng g300
Can someone suggest to mi which version is beter to flash.I v4 stable or v27 beta.I also saw that there is v30 beta in another tread in forum.What you recommend?

  • 0

#131
pOcHa

pOcHa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 508 posts
  • Gender:Male
stable V4 = beta V27 finalized version (bug fixes)

if you prefer new features, then go with the new beta (V31 now)

  • 0

Baidu Cloud ROM stable V6 (finalized beta V47): http://www.modaco.co...lish-2014-04-24
Baidu Cloud ROM beta V49: http://www.modaco.co...glish-2014-06-06


#132
stevan930

stevan930

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:asceng g300
Thanks on your reply I flash stable v4 and is awesome thank you so much. :)

  • 0

#133
trashbat

trashbat

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
I have a problem with the play store

Every app
Your device is not compatible with this version

I followed the instructions

Maybe I made a rookie error?

  • 0

#134
pOcHa

pOcHa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 508 posts
  • Gender:Male
try flashing the gapps for ics

  • 0

Baidu Cloud ROM stable V6 (finalized beta V47): http://www.modaco.co...lish-2014-04-24
Baidu Cloud ROM beta V49: http://www.modaco.co...glish-2014-06-06


#135
trashbat

trashbat

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts

try flashing the gapps for ics


many thanks, i re flashed and it worked


does anyone else have no data connection on the 3 (uk) network?

  • 0

#136
Hayder7

Hayder7

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G
VERY nice work, but unfortunately data does not work for me )-: , Is there any way to correct this please?

  • 0

#137
remond

remond

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Blackberry Z10
Finally I can upgrade from v31. It's fast as usual and I love the new black theme.
Good job!
PS: @pOcHa Do you still have that sound toggle widget? I can't find it.

  • 0

#138
pOcHa

pOcHa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 508 posts
  • Gender:Male

VERY nice work, but unfortunately data does not work for me )-: , Is there any way to correct this please?

try with the latest V5

PS: @pOcHa Do you still have that sound toggle widget? I can't find it.

it's already integrated

  • 1

Baidu Cloud ROM stable V6 (finalized beta V47): http://www.modaco.co...lish-2014-04-24
Baidu Cloud ROM beta V49: http://www.modaco.co...glish-2014-06-06


#139
Hayder7

Hayder7

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G
thanks, I will test and report later. :)

  • 0

#140
dinamo1975

dinamo1975

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania
  • Devices:Huawei Ascend G300
Hi guys,

I have one question/problem: why stock "Browser" from system\app don't work? I don't want to use Baidu Browser...
Stock Browser isn't show in drawer...

Edited by dinamo1975, 29 August 2013 - 08:13 AM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users