Jump to content


Photo

[DEV][ROM][Skate] ParanoidJelly2 - ParanoidAndroid 3.+/AOSP- Android 4.2.2 (29/03/2013)

* * * * * 4 votes

  • Please log in to reply
916 replies to this topic

#561
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

I'm thinking either G Note 2 or might just sell my upgrade phone get a Nexus :P


The Note 2 is way out of my price range. :P

If you're in the UK though, you have Play Store Devices which are really cheap.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#562
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4
if it can be sim unlocked, blade 3.

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#563
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101
I'd be getting it on contract with Orange I'm not fussed about 4G so I can get the Note 2 for £30ish a month, it may even come down a bit in price by December if the Note 3 is released soon.

Edit: Auto correct

Edited by SPARL_, 16 February 2013 - 05:56 PM.

  • 0

#564
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
iPhone... So I'll have more time to spend with my family :)

  • 1
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#565
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,339 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

iPhone... So I'll have more time to spend with my family :)


:lol: ,can relate to what your saying though :ph34r: :D

this post will self destruct in 5 .4.3.2.....

Edited by plegdroid, 16 February 2013 - 06:01 PM.

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#566
eloimuns

eloimuns

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G510

Hmm ... Now question if it's a bug or feature :)

This is a freature because multiuser only have tablets and tablets no have phone and message

  • 0

#567
WiiSky70

WiiSky70

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 788 posts
  • Gender:Male
  • Location:Porto (Portugal)
  • Interests:Is not your business...
  • Devices:BQ Aquaris 5

I'm thinking either G Note 2 or might just sell my upgrade phone get a Nexus :P


Just upgrade to a Nexus 4 . You won't be dissapointed though :P

  • 0
  • Current Device : BQ Aquaris 5 (JB 4.2) 
  • Optimus Monte Carlo (GB 2.3)  --- >>> SOLD ! 

 

 

 


#568
Bandaranaike

Bandaranaike

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Skate
Hm, can't make tablet status bar to work. Choosing tablet mode in launch settings puts all apps in tablet mode (despite what its says that apps won't change), and choosing tablet mode in interface settings hides the bar.

Thinking it might have something to do with navigation bar being automatically turned off in tablet mode, without being able to turn it on.

  • 0

#569
shaez

shaez

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 107 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Republic
  • Devices:ZTE Skate

Did it actually work 100% for you? Because I found it quite buggy. Even CM team disabled it in their cm 10.1
I don't know if it's better done in 4.2.2
I forgot to set max users > 1 in config...


I'm not sure if it was 100% bugfree, but it was actually enough for my needs :)

  • 0

#570
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5

Hm, can't make tablet status bar to work. Choosing tablet mode in launch settings puts all apps in tablet mode (despite what its says that apps won't change), and choosing tablet mode in interface settings hides the bar.

Thinking it might have something to do with navigation bar being automatically turned off in tablet mode, without being able to turn it on.


  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#571
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
You must set navba size to at least 70% before activating tablet mode.

Your apps won't be changed - that's actually not true. I forgot to modify description in XML config file...

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#572
Bandaranaike

Bandaranaike

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Skate
Thanks. It works now.

  • 0

#573
Mohamed Atiea

Mohamed Atiea

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
@C3C0 when I get a call the phone icon is misaligned

  • 0

#574
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

@C3C0 when I get a call the phone icon is misaligned


Posted Image

Looks fine here. Do you mean the ringing screen?

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#575
Mohamed Atiea

Mohamed Atiea

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts

Posted Image

Looks fine here. Do you mean the ringing screen?

Yes the ringing screen the headset is not aligned when you receive a call.

  • 0

#576
SPARL_

SPARL_

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Manchester, UK
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@@Rattlecan101
Is anyone else having in call volume issues? Or do i have to take her apart again.

  • 0

#577
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Yes the ringing screen the headset is not aligned when you receive a call.


Posted Image

This one? Looks fine here. Haven't updated yet, though.

Edited by omegavesko, 16 February 2013 - 10:53 PM.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#578
satanovsyn

satanovsyn

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • Devices:ZTE Skate

New build available

Changelog 16/02/2013
- Android 4.2.2
- Long-press Back to kill app


You are my hero. (Si proste geroj :-))

  • 0

#579
satanovsyn

satanovsyn

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • Devices:ZTE Skate

I found solution:

For everybody who is using int2ext script and need to upgrade follow this steps:
Without any wipe or format!!

1. Download ROM, int2ext script and gapps
2. Unzip rom and unzip int2ext script to different place
3. Place file 40int2ext from /system/etc/init.d/ (of unzipped int2ext script folder) to /system/etc/init.d/ (unzipped ROM)
4. Compress this 2 folders (meta-inf, system) and file boot.img from unzipped ROM to .zip file
5. Boot to CWM
6. Flash your compressed .zip file
7. Flash gapps
8. Reboot to ROM
9. Enjoy :-)


silva87 try this

Edited by satanovsyn, 16 February 2013 - 10:03 PM.

  • 0

#580
zukenp

zukenp

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pazar
  • Interests:sports
  • Devices:ZTE Skate

Posted Image

This one? Looks fine here. Haven't updated yet, though.


Do you realize that your home phone number is visible,and if somebody calling you all night ,thats not me :D . Kuca pise i meni ,pa me na sekund zbuni dok ne vidoh odakle si ;) .

Good job C3C0 again. I try out and its quite good.Do work for you 3g/2g switch in toolbar?For me seems not. And how (if i can) can i define numbers of rows and screen page.Look picture ,i cant move youtube apps lower than that!?

Posted Image

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users