Jump to content


Photo

[DEV][ROM][Skate] ParanoidJelly2 - ParanoidAndroid 3.+/AOSP- Android 4.2.2 (29/03/2013)

* * * * * 4 votes

  • Please log in to reply
916 replies to this topic

#681
silva87

silva87

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Gender:Male
  • Location:PORTUGAL
  • Devices:zte skate monte carlo

Camera flash definitely isn't something we can fix in the foreseeable future. Sorry.



:( damn........ its a beautifull rom with this little problem.....
thanks omagavesko...
is it possible for any android rom ( 4.0 or +) to haves camera flash working??

  • 0

#682
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

:( damn........ its a beautifull rom with this little problem.....
thanks omagavesko...
is it possible for any android rom ( 4.0 or +) to haves camera flash working??


currently not possible :)

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#683
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
No. Library that talks to hardware is a black box. Only ZTE could fix it.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#684
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4
it wasn't that good anyways :D

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#685
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Well, I already forgot there's one :)

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#686
thomcd

thomcd

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 69 posts
  • Gender:Male
  • Location:Genk, Limburg, Belgium
  • Devices:Orange Monte Carlo (ZTE Skate)
Does C3C0 know that the FM radio has been fixed? I hope he makes a new build including the new kernel and the FM fix, if he could fix the bluetooth too, this ROM would be as functional as the original stock ROM of our ZTE Skates.

I added a new build to the first post.

Two major changes:

  • FM radio! Finally, and it's working quite well. The FmRadioReceiver app is more or less just a demo application, but for the time being, it works good enough.
  • Updated KGSL drivers. KGSL is the kernel part of the GPU driver, and the update fixes out of memory issues which usually resulted in white textures in games and demanding applications. It might also improve stability, there are loads of changes and many bugfixes in the new driver.


link to quote : http://www.modaco.co...20#entry2095344

Edited by thomcd, 27 February 2013 - 08:16 PM.

  • 0

#687
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4
sort of O/T, but relevant. does anyone know how to change library path at smali level for a apk? as in port arm7 apk to arm6 :)

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#688
razzmataz1478

razzmataz1478

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,215 posts
  • Gender:Male
  • Location:HULL
  • Interests:Flashing ROMs, Being distracted by my skate
  • Devices:ZTE Skate

sort of O/T, but relevant. does anyone know how to change library path at smali level for a apk? as in port arm7 apk to arm6 :)


Depends. Shared library or a lib the app comes with? If the latter, the lib would need binary hacking.

Sorry for the not-so-much-answer as I honestly don't know.

  • 1

Posted Image

Current Phone:

Xperia T


Previous Phones:

Orange Monte Carlo

Nokia 5530 XpressMusic (Nokia C6-00 CFW)

Sony Ericsson v640i

Nokia 3120

Various other Nokia phones.

Not the best history of phones Posted Image


#689
plegdroid

plegdroid

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,338 posts
  • Gender:Male
  • Location:manchester
  • Interests:house music, science, technology ,history
  • Devices:LG Nexus 4 . PA. 4.4

Depends. Shared library or a lib the app comes with? If the latter, the lib would need binary hacking.

Sorry for the not-so-much-answer as I honestly don't know.


Thank You for the answer. it gives me something to Google. :D thanks Ryan :)

  • 0
ⓐⓝⓓⓡⓞⓢⓘⓓⓔ ⓘⓢ ⓝⓞⓣ ⓐ ⓢⓘⓝ
4.2.2 -Test monkey.

#690
meso87

meso87

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
One question: is it safe to downgrade from this rom to some of the 2.3.x roms? :rolleyes:

  • 0

#691
aamiel

aamiel

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo : ZTE skate
You can downgrade but you will need to redownload your apps. You can backup the data though. I do it very often

Edited by aamiel, 01 March 2013 - 12:41 PM.

  • 1

#692
meso87

meso87

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
Ok. Thanks :)

  • 0

#693
satanovsyn

satanovsyn

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 260 posts
  • Devices:ZTE Skate
With full wipe yes :lol:

Edited by satanovsyn, 01 March 2013 - 02:52 PM.

  • 0

#694
daemond

daemond

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 140 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany

No. Library that talks to hardware is a black box. Only ZTE could fix it.


I wonder if that's really true. The camera flash is a simple LED, it is not rocket science to switch it on and off. Have you tried tracing what system calls the library makes?

  • 0

#695
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Our camera hal is too far from being compatible with stock liboemcamera.so
Majority of functions missing. So we use the blade liboemcamera. It's hard to write new hal to talk to original liboemcamera without having documentation. On the other side I am quite sure you with your great skills could come up with something :) Wanna start a new project? :)

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#696
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

I wonder if that's really true. The camera flash is a simple LED, it is not rocket science to switch it on and off. Have you tried tracing what system calls the library makes?


You make it sound easy. :P

Do you think it's possible to keep it on continuously? Even on Gingerbread you can only have it on for a split second, so it can't be used as a flashlight.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#697
wizard.no.84

wizard.no.84

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bratislava
  • Devices:ZTE Skate (OMC)
Hi to all
i was off for some time, cause i wanted to give this rome couple of days on the go, and then present problems.
most annoying is graphical glitching. sometimes when im exiting from facebook or browser i feel like entering to quantum nebula thru a inter intergalactic wormhole.. :blink:
mostly is area around the status bar, (witch i noticed same glitch in CM rooms, but sometimes is thru a whole screen)
then there is waking. i takes up to 3-4 min after restart to fully stabilize so i can use normally the phone. i even installed seeder v7 and it works, but only in drawer and home screens..
but waking still the biggest problem.
also, i noticed that my download manager is not working properly for some reason. when i want to download something from i.e browser or tapa (pisc for i.e) it wont start download. file is created in download folder with 0b and downloading stays at 0% (until i erase the file from down folder)
also, i noticed some glitching even in booting. i got custom flash screen (google color) and i see some glitch on the "google" text (for about 1 sec)
so i think its a graphics lib issue.
other then that, its this rom is usable. not found any other major problems.
and, for the ending, is there a way to make dev options be persistent (to survive a restart)? to explain, when i select some options in developer, after restart they are unchecked..
options that dont survive restart
-Disable HW overlays
-Force 4x MSAA
-Background process limit

  • 0

#698
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
The first option does nothing on our hardware.
The second one - I see no point of using it. If it works on our hardware it would slow things down because picture is antialiased which adds additional overhead to gpu.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#699
wizard.no.84

wizard.no.84

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bratislava
  • Devices:ZTE Skate (OMC)
well there some games that wont work without 4x

  • 0

#700
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
I doubt that the game functionality depends on what you set in developer options. Remember that dev options are hidden from normal users by default.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users