Jump to content


Photo

[ROM][14.2] Themed-CM10(Android 4.1.2)[Fixed transparent statusbar]

- - - - -

  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#1
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
This is my themed CM-10, I will update this rom as often i can;)
Credits for the base rom goes to KonstaT and daemond, and all others who are working with our blade/cm10

I AM NOT DEVELOPER, I HAVE JUST THEMED THIS ROM!
SO ALL ISSUES WHICH ARE NOT CAUSED BY UI MODS, ARE NOT SOLVABLE MY ME!

I AM NOT RESPONSIBLE ANY DAMAGE WHAT CAN YOU CAUSE FOR YOUR BLADE!!!

On my google drive, download the newest update(Reads on zip name)
Download gapps from the link
Download some mods from my google drive, if you want to apply some

ROM AND MODS:
https://docs.google....dit?usp=sharing


GAPPS: http://www.mediafire...qscnhfuadsujki1

(Thanks for KonstaT)

Install guide:
  • Reboot to recovery
  • Backup your current ROM(optional)
  • Wipe data/factory reset
  • Format /system
  • Install my ROM from sd card
  • install gapps
  • Reboot
  • First boot is long, so be patient!
Enjoy!

Update( from daemond cm10)

1. Flash just the zip and reboot.


NO NEED FOR DATA WIPE!!!!

FEATURES:
  • Transparent statusbar(optional)
  • Transparent statusbar pulldown
  • 30-step volume control
  • Themed MMS
  • Dark system theme changed to custom blue(see screenshots)
  • Included S2E to system apps
  • More coming,,,
Working:
  • RIL (mobile network & data)
  • Wifi (& Wifi tethering)
  • Bluetooth (& BT tethering)
  • GPS
  • Audio (playback/input/routing/headphones/etc)
  • Hardware vsync events (i.e. Project Butter)
  • Hardware acceleration and OpenGL rendering
  • Hardware video decoding & encoding
  • Camera (photos, camcorder & panorama)
  • SD card
  • USB storage & adb
  • USB tethering
  • Browser
  • Touchscreen/multi-touch
  • Sensors
  • LEDs
Not working:
  • FM radio
IMPORTANT!

ANY REQUESTS CAN BE LEAVED TO THE TOPIC AND I WILL TRY TO ADD THEM BY ROM(SO IF SOMEBODY WANTS SOME UI MOD OR SOMETHING TO OUR CM10, IT CAN BE LEAVED TO THE TOPIC AND I TRY TO PORT/ADD IT TO OUR ROM, BETTER THAT ITS MADE FOR CM10 ALREADY. BUT REMEMBER, I CANT DO EVERYRHING!
BUT SIMPLY UI MOD REQUESTS ARE WELCOME, AND BUG FEEDBACK TOO!


Screenshots:

Attached File  Screenshot_2013-02-13-18-45-02.png   166.41KB   106 downloadsAttached File  Screenshot_2013-02-13-18-45-10.png   90.6KB   111 downloadsAttached File  Screenshot_2013-02-13-18-45-27.png   84.52KB   109 downloadsAttached File  Screenshot_2013-02-13-18-45-35.png   54.13KB   129 downloads




And sorry my poor english:(

Attached Files


Edited by peetu20, 16 February 2013 - 10:53 AM.

  • 0

#2
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
Changelog


13.2.13
  • Initial release
14.2.13
  • Fixed transparent statusbar zip

Edited by peetu20, 14 February 2013 - 02:07 PM.

  • 0

#3
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
I have not SystemUI with transparent statusbar, so feedback is needed!

  • 0

#4
shezar

shezar

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 225 posts
  • Gender:Male
  • Location:Győr, Hungary
  • Devices:LG Optimus 2x
  • Twitter:@bugadani
Please tweak the background a bit more, as I see the on right screenshot the text is hardly readable.

  • 0

#5
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

Please tweak the background a bit more, as I see the on right screenshot the text is hardly readable.

Dont worry, the boxes are just disabled because i installed the rom 10 mins before i took screenshots, so i have not setup s2e, and boxes are disabled. Normally text looks like in settings screenshots!

  • 0

#6
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
gapps fixed

Edited by peetu20, 13 February 2013 - 05:25 PM.

  • 0

#7
shezar

shezar

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 225 posts
  • Gender:Male
  • Location:Győr, Hungary
  • Devices:LG Optimus 2x
  • Twitter:@bugadani

Dont worry, the boxes are just disabled because i installed the rom 10 mins before i took screenshots, so i have not setup s2e, and boxes are disabled. Normally text looks like in settings screenshots!


I think a lot more apps have disabled settings, not just s2e. While the blue looks awesome, the light blob makes the whole thing hard to read. Maybe you could try modifying the disabled preference color, then.
And I also think that this should be done as a standalone theme for the theme engine if possible.

  • 0

#8
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
Its not possible to make this theme, but i think updating from latest daemond cm10 without data wipe is enough, havent tested mut it should work

  • 0

#9
-ION-

-ION-

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, YIAYU G3
Why don't you just make a theme for CM's build-in theme engine? Easier for you to make and test. And because most of the people want the original ROM from the developer, more people will use your theme.

  • 0

#10
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

Why don't you just make a theme for CM's build-in theme engine? Easier for you to make and test. And because most of the people want the original ROM from the developer, more people will use your theme.

maybe i will do. Lets see

  • 0

#11
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
Or maybe flashable zip the me/ tweak coz framework files need to be modded too.

  • 0

#12
romgvo

romgvo

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Transparent status bar not work. SystemUI.zip install aborted

  • 0

#13
blader95

blader95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male
  • Location:Loralai,Pakistan
  • Interests:custom roms (ICS) for my ZTE BLADE & DELL STREAK
  • Devices:zte blade,dell streak
  • Twitter:@wahaj665
system partition requirements?

  • 0

#14
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

Transparent status bar not work. SystemUI.zip install aborted

yes, i will try to add working zip as quick i can.

  • 0

#15
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

system partition requirements?

I think that the rom should fit to 160 mb partition.

  • 0

#16
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III
statusbar transparency fixed :)

  • 0

#17
sergiuv

sergiuv

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
How about some other sounds ? I use some star treck sounds:
http://www.gamefront...22950282/ui.zip

  • 0

#18
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

How about some other sounds ? I use some star treck sounds:
http://www.gamefront...22950282/ui.zip

are u meaning ui sounds?
of course those can be included, but i dont know how many users want them,,,
when are those needed to put(in system)?

  • 0

#19
sergiuv

sergiuv

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts

are u meaning ui sounds?
of course those can be included, but i dont know how many users want them,,,
when are those needed to put(in system)?


Yes, UI sounds ( /system/media/audio/ui). Makes your phone sound like a tricorder :) .

The keyboard sounds like a starship sonsole when you write a message.
Also ringtones/notifications/alarms can be added:
http://www.franksrad... acknow~CF4.wav
http://www.franksrad...ds/incoming.wav
http://www.franksrad...utodestruct.wav

It was just an ideea... You can test the ones I use but you can pick others as well - maybe simpsons ?!

Edited by sergiuv, 14 February 2013 - 03:22 PM.

  • 0

#20
masterlud

masterlud

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Globul Z3 (ZTE Blade)
How can I have a transparent statusbar . I do not get, as in the picture

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users