Jump to content


Photo

[ROM][Skate] RootBox - CM/AOKP/PA mix - Android 4.2.2 (20/03/2013)

* * * * - 1 votes

  • Please log in to reply
606 replies to this topic

#101
dibbles

dibbles

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 812 posts
  • Gender:Male
  • Location:Earth, for now
  • Interests:Life and family :)
  • Devices:Moto G Excite Pro Nexus 7
Seems to be an excellent release and thanks yet again for your tireless work and sharing it with us.

I did a full wipe and format. Then I flashed the ROM and the hotfix (much appreciated) and then the GAPPS.

The only thing that I had done prior to that is to backup my APN's and then restore them, once I made the utility "APN back up and restore" a system APP, and turned off its ICS+ check.

All seems to work well with the very latest beta of Nova Launcher.

Thanks again c3c0

  • 0

#102
skywalkerctu

skywalkerctu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate
Thanks C3C0 fastest and greatest rom I ever tried,but two things bother me a lot:
1.I can't get into quick setting panel with two fingers or pull down from up right(yes I did enable it in setting),the only way is by pie.
2.I can't find the plus sign that I used to add lockscreen weiget,there's only one page on lockscreen,is that a bug?
Please somebody give me answers because I really love this rom,thanks.

  • 0

#103
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Well that's strange since I never exprienced any of the issues mentioned.
I have tiles, two-finger pull down works, right-top pulldown works. sliding bottom status bar handle works and lockscreen widgets, too.
So I wonder what's wrong...

EDIT:
If you use any kind of internal 2 external scripst like s2e or int2ext I definitely recommend formatting sd-ext partition before installing the rom.
(Well, full wipe does this automatically, if I remember correctly).
If dalvik cache is moved to sd-ext I don't recommend restoring sd-ext that was backed up with different rom.
People should always start from scratch when moving from different roms.

Edited by C3C0, 20 February 2013 - 09:35 AM.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#104
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Well that's strange since I never exprienced any of the issues mentioned.
I have tiles, two-finger pull down works, right-top pulldown works. sliding bottom status bar handle works and lockscreen widgets, too.
So I wonder what's wrong...

EDIT:
If you use any kind of internal 2 external scripst like s2e or int2ext I definitely recommend formatting sd-ext partition before installing the rom.
(Well, full wipe does this automatically, if I remember correctly).
If dalvik cache is moved to sd-ext I don't recommend restoring sd-ext that was backed up with different rom.
People should always start from scratch when moving from different roms.


Yup, all of those things are working fine for me too.

A factory reset in CWM definitely also formats sd-ext.

S2E doesn't work on this ROM though, does it? I haven't tried, but I assumed it didn't work.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#105
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5

S2E doesn't work on this ROM though, does it? I haven't tried, but I assumed it didn't work.


Yes, you are right. This needs at least one change after which S2E can be used by using "mount as ext4" option
BTw, I've seen somewhere on Blade forum that they have some kind of modified S2E version that works with 4.2.2 without
doing any special mods at rom level. But I never looked into it since I am still a fan of link2sd

Edited by C3C0, 20 February 2013 - 10:12 AM.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#106
skywalkerctu

skywalkerctu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate

Well that's strange since I never exprienced any of the issues mentioned.
I have tiles, two-finger pull down works, right-top pulldown works. sliding bottom status bar handle works and lockscreen widgets, too.
So I wonder what's wrong...

EDIT:
If you use any kind of internal 2 external scripst like s2e or int2ext I definitely recommend formatting sd-ext partition before installing the rom.
(Well, full wipe does this automatically, if I remember correctly).
If dalvik cache is moved to sd-ext I don't recommend restoring sd-ext that was backed up with different rom.
People should always start from scratch when moving from different roms.

Well...it's stranger now,here's what I did:
wipe data
wipe cache
wipe dalvik cache
format system
flash ROM(didn't flash gapps because I'm just tring it and also don't have enough space in system)
boot
looking around in setting and change some of them but didn't touch DPI things
then found those two things(bugs)

Edited by skywalkerctu, 20 February 2013 - 10:31 AM.

  • 0

#107
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Yes, you are right. This needs at least one change after which S2E can be used by using "mount as ext4" option
BTw, I've seen somewhere on Blade forum that they have some kind of modified S2E version that works with 4.2.2 without
doing any special mods at rom level. But I never looked into it since I am still a fan of link2sd


Is it the 'fixed' S2E zip people are flashing? I've actually used that on CFX3 with great success. I have no idea how it works, but it does.

Do you think you could look into making S2E work on this ROM? I think it's much better than Link2SD, which is what I'm currently using.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#108
zukenp

zukenp

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pazar
  • Interests:sports
  • Devices:ZTE Skate
Nova is perfect in combination with this rom.You still have everything from this rom,but have some more posibility ,like number of screens,rows..Great..
And yes,its way faster..

Edited by zukenp, 20 February 2013 - 10:57 AM.

  • 0

#109
bAzYx

bAzYx

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 87 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Skate
For those who are struggling with X2ext (or X2sd) scripts. I can confirm that mounts2sd works flawlessly on this rom.
t can be configured to work like int2ext+ (mount ext partition as internal one) or like s2e (mount internal folders of your choice to ext partition) ... very handy and customisable.
Added value: swap partition handled (for people with class 10 sd cards)
Note: switch safe-mode off if you want to move dalvik!

  • 0

#110
Bandaranaike

Bandaranaike

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Zte Skate
I use s2e fixed 2.zip that somebody linked in pj2 thread, if I'm not mistaken. Works alright.

  • 0

#111
razzmataz1478

razzmataz1478

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,215 posts
  • Gender:Male
  • Location:HULL
  • Interests:Flashing ROMs, Being distracted by my skate
  • Devices:ZTE Skate
Are you sure this is PA? I can't find PAPrefs..

  • 0

Posted Image

Current Phone:

Xperia T


Previous Phones:

Orange Monte Carlo

Nokia 5530 XpressMusic (Nokia C6-00 CFW)

Sony Ericsson v640i

Nokia 3120

Various other Nokia phones.

Not the best history of phones Posted Image


#112
dibbles

dibbles

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 812 posts
  • Gender:Male
  • Location:Earth, for now
  • Interests:Life and family :)
  • Devices:Moto G Excite Pro Nexus 7
Has anyone noted a delay when typing a message using the std messaging app...?

Fresh boot and everything else seems fine but,on occasion, I will be typing a message and can type the whole word "This" before it will start to appear within the window. I then installed (paid for) Swftkey 3 and that made no difference, nor does using Handcent.

It is not all the time and does not relate to anything prior being opened or used. I have no widgets in use or, when it was first noted, not applied any customisation.

I suppose that I like the use a third party messaging app for the extra features and full Emoji support, but this was an issue prior to even installing that.

  • 0

#113
banemitre66

banemitre66

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 111 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade
  • Devices:zte skate,huawei ascend g300
Great rom,thanks C3C0,with nova notification bar transparency dont work for me,also signal icons in nb coloring dont work just clock can be changed,pie sometimes dont show up like it is under it works but is invisible ,thats all ,for now . :)

  • 0

#114
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5

Are you sure this is PA? I can't find PAPrefs..

Pie is from PA. There are no other per-app PA prefs. In original Samsung Root-Box they use "XPosed framework" for per-app layout and stuff but I had to remove it because it doesn't work on armv6.

Has anyone noted a delay when typing a message using the std messaging app...?

I once had terrible occasional lagging while typing back on PJ1, and found out it was related to Google sync and database indexing process.
After some time it disappeared by itself... On RootBox I haven't come across it yet.

Great rom,thanks C3C0,with nova notification bar transparency dont work for me,also signal icons in nb coloring dont work just clock can be changed,pie sometimes dont show up like it is under it works but is invisible ,thats all ,for now . :)


I am on Nova too and transparency works. There are 2 settings. Transparency level for Homescreen and Lockscreen. 0% means fully transparent, 100% means opaque. Logic is reverse since you are setting alpha level, not transparency level.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#115
razzmataz1478

razzmataz1478

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,215 posts
  • Gender:Male
  • Location:HULL
  • Interests:Flashing ROMs, Being distracted by my skate
  • Devices:ZTE Skate

Pie is from PA. There are no other per-app PA prefs. In original Samsung Root-Box they use "XPosed framework" for per-app layout and stuff but I had to remove it because it doesn't work on armv6.


I was just wondering. PAC has PAPrefs included so I was just wondering whether this was the same
So they use a different system...hm.

  • 0

Posted Image

Current Phone:

Xperia T


Previous Phones:

Orange Monte Carlo

Nokia 5530 XpressMusic (Nokia C6-00 CFW)

Sony Ericsson v640i

Nokia 3120

Various other Nokia phones.

Not the best history of phones Posted Image


#116
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
Yep.

  • 0
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#117
aamiel

aamiel

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Orange Monte Carlo : ZTE skate

Has anyone noted a delay when typing a message using the std messaging app...?

Same here on PJ2, I can sometimes type the whole message before it appears. SO does not seem related to rootbox ROM

  • 0

#118
omegavesko

omegavesko

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,275 posts
  • Gender:Male
  • Location:Subotica, Serbia
  • Devices:ZTE Skate
  • Twitter:@omegavesko

Has anyone noted a delay when typing a message using the std messaging app...?

Fresh boot and everything else seems fine but,on occasion, I will be typing a message and can type the whole word "This" before it will start to appear within the window. I then installed (paid for) Swftkey 3 and that made no difference, nor does using Handcent.

It is not all the time and does not relate to anything prior being opened or used. I have no widgets in use or, when it was first noted, not applied any customisation.

I suppose that I like the use a third party messaging app for the extra features and full Emoji support, but this was an issue prior to even installing that.


I just tried it with Swype and there's no delay at all.

  • 0
Posted Image
ZTE Skate // CM7.2 // 2.3.7
ZTE Crescent (P736E) // CM9 // 4.0.4
Alcatel OT-990 // MIUI // 2.3.7 Sold!

#119
C3C0

C3C0

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,179 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia (Bratislava)
  • Devices:Nexus 5
New build...

Changelog 20/02/2013
- synced with RootBox official repos
- fixed Pattern Lock Settings crash
- SystemUI: fixed couple of memory leaks
- added S2E compatibility (mount as ext4)
- some Pie improvements
- Screenshot sound&delay (in ROM control/Power menu)
- Low battery warning options (in ROM control/Battery)
- Option to disable button backlight (in Display settings)
- upgrade possible without wiping data

  • 2
Links to my stuff: SlimBean (Android 4.2.2), RootBox (CM/AOKP/PA mix 4.2.2), ParanoidJelly2 (AOSPA 4.2.2), ParanoidJelly (JB), ParanoidAndroid (ICS), MokeeOS (GB), CM7.2 (GB), SKatie (GB), SwedishSnow (GB), Kernels
If you like my contribution to Android community, click donate button on my page at: http://ceco.sk.eu.org
Please, do not use personal conversation to solve your problems. Use forum - its power is often underestimated. If I can't help somebody else will certainly try to. Thanks.

#120
banemitre66

banemitre66

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 111 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade
  • Devices:zte skate,huawei ascend g300

New build...

Changelog 20/02/2013
- synced with RootBox official repos
- fixed Pattern Lock Settings crash
- SystemUI: fixed couple of memory leaks
- added S2E compatibility (mount as ext4)
- some Pie improvements
- Screenshot sound&delay (in ROM control/Power menu)
- Low battery warning options (in ROM control/Battery)
- Option to disable button backlight (in Display settings)
- upgrade possible without wiping data


Why are u doing this to me :D

Edited by banemitre66, 20 February 2013 - 03:30 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users