Jump to content


Photo

CM-10 MODS COLLECTION[26.5][TRANSPARENT STATUBAR AND PULLDOWN, TRANSPARENT BUBBLE MMS, CENTER CLOCK, BRIGHTNESS SLIDER, AND MORE,,,]

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
169 replies to this topic

#121
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,800 posts
  • Gender:Male

Arf...I think we do not understand, I struggle to explain in English! :unsure:


In my mms mod, the bubbles are all the same length that the text is long or short!

In your mod, bubbles of received sms are too short if the message is short!

I already flashed and flashed again, it's always the same!

We need you to put all the bubbles of the same length! :blush:

I have not tried one of CM10.1 it works on CM10?


He understands what you mean, but he can't fix it as only YOU have the problem. He already tested it himself so its only with you :P

What other mods have you applied besides his mods? Have you got any themes applied or...?

Edited by kyan31, 11 April 2013 - 01:15 PM.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pngf8e931c69e.png

 

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating! :)


#122
styrofoam

styrofoam

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Female
  • Location:France
  • Devices:Huawei G300
Ok .. I did not understand! Sorry! :blush:

My theme is not a problem, because without it the theme is the same! Bizarre! :blink:

The other mod I have is the same as this one!

  • 0

#123
styrofoam

styrofoam

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Female
  • Location:France
  • Devices:Huawei G300
My mod:

Posted Image

Your mod:

Posted Image

Look at the message 'ok' in each screen! this is strange! :blink:


But it does not matter! I'll try to flash again!

Edited by styrofoam, 11 April 2013 - 01:31 PM.

  • 0

#124
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

My mod:

Posted Image

Your mod:

Posted Image

Look at the message 'ok' in each screen! this is strange! :blink:


But it does not matter! I'll try to flash again!

Very strange, maybe u should write longer message :D
No, seems really that only u has this prob :(

  • 0

#125
styrofoam

styrofoam

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Female
  • Location:France
  • Devices:Huawei G300
Okay! :(

  • 0

#126
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

Okay! :(

Only what can I do, is rebuild the whole mms app ;)
I will do it at weekend :)
And then release it when I have time

  • 0

#127
slumslayer

slumslayer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Devices:San Francisco
It overlaps because the date string is longer in french than in english. Making a custom layout for french where the bubble is larger by a few pixels should fix this.
You can define language specific layouts (see http://developer.and...html#strategies : Design a flexible layout)

  • 0

#128
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

Okay! :(

You do not have overlapping prob with this Mms mod, u posted this before...
http://forum.xda-dev...d.php?t=1697457

???

Edited by peetu20, 12 April 2013 - 06:44 PM.

  • 0

#129
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

It overlaps because the date string is longer in french than in english. Making a custom layout for french where the bubble is larger by a few pixels should fix this.
You can define language specific layouts (see http://developer.and...html#strategies : Design a flexible layout)

Yeah, I am didnt fully understand what means this? Which line do I need to modify/add?
And how I really then optimize bubble size, coz shouldnt bubbles automatically stretch with text?

  • 0

#130
styrofoam

styrofoam

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Female
  • Location:France
  • Devices:Huawei G300
Yeah, There is no problem with the mms mod of the link, just with yours! :wacko:

Look at the difference in length of the bubble (the last bubble)! :wacko:

  • 0

#131
slumslayer

slumslayer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Devices:San Francisco

Yeah, I am didnt fully understand what means this? Which line do I need to modify/add?
And how I really then optimize bubble size, coz shouldnt bubbles automatically stretch with text?

You can copy the file which sets the bubble width (one of those in /res/layout/ like https://github.com/C...10.1/res/layout )
in /res/layout-fr/. Keep the same file name.

Then you can edit the width in /res/layout-fr/thefile.xml and recompile.

I can't seem to find a good howto in english but it works just like layouts for different screen sizes : http://developer.and...urationExamples

  • 0

#132
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

You can copy the file which sets the bubble width (one of those in /res/layout/ like https://github.com/C...10.1/res/layout )
in /res/layout-fr/. Keep the same file name.

Then you can edit the width in /res/layout-fr/thefile.xml and recompile.

I can't seem to find a good howto in english but it works just like layouts for different screen sizes : http://developer.and...urationExamples

Problem is that I cannot set bubble sizes...
Bubbles will stretch itself, but I will take a look to it :)

  • 0

#133
styrofoam

styrofoam

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Female
  • Location:France
  • Devices:Huawei G300
But I don't understand, bubbles of messages sent are correct ... even if the message is short! :unsure:

  • 0

#134
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

But I don't understand, bubbles of messages sent are correct ... even if the message is short! :unsure:

I think you can now update to cm10.1, transparent statusbar is hacked now.
I will try to take a look, or of course u can set system languange to english, it should help

  • 0

#135
styrofoam

styrofoam

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 112 posts
  • Gender:Female
  • Location:France
  • Devices:Huawei G300
No, I don't go CM10.1!

It does not matter! ;-)

  • 0

#136
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

No, I don't go CM10.1!

It does not matter! ;-)

Its possible that I cannot fix this :(

  • 0

#137
alexepl

alexepl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:Zte blade
hello! thx for your work! till today I had only the transparent notification pulldown. I wanted the brightness slider so i flashed the .zip with both brightness slider and transparent notification but the slider doesn't appear ! Do I have to enable any option somewhere? Again thx for your work!

(i did a whipe cache+dalvik cache)

Edited by alexepl, 17 April 2013 - 10:23 AM.

  • 0

#138
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

hello! thx for your work! till today I had only the transparent notification pulldown. I wanted the brightness slider so i flashed the .zip with both brightness slider and transparent notification but the slider doesn't appear ! Do I have to enable any option somewhere? Again thx for your work!

(i did a whipe cache+dalvik cache)

No, you do not need to wipe anything too. Do you have toggles enabled? If not, enable. If this doesnt help, flash the zip again...
And are you running latest cm10by daemond?
I am right now on cm10.1, so I cannot test the zip, is it working :(

  • 0

#139
alexepl

alexepl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:Zte blade
i did it again and didn't work! if you managed to correct this it would be great, but I surely can understand you prefer to focus on CM10.1
thx!

  • 0

#140
peetu20

peetu20

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 927 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Zte Blade, Zte Blade III

i did it again and didn't work! if you managed to correct this it would be great, but I surely can understand you prefer to focus on CM10.1
thx!

I dont know...Why doesnt it work. Which of them u was using?

  • 0




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users