Jump to content


Photo

[ROM][ICS] Stock+ ROM [B960 - R6 | Updated: 06-03]


  • Please log in to reply
1227 replies to this topic

#1221
Netphilos

Netphilos

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
Press the left upper side icon on ES file manager... Go to tools -> go down in the side menu and check root explorer to yes.

  • 0

#1222
cutcutcut

cutcutcut

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300

Yes - something like mount as root or enable root access on the filesystem.

Right, yup that box is chekced, a tried deleting some junk off that partition and it said it did, but it was still there, I had to plug it in and delete it via windows explorer. I guess it's just how link2sd sets up the partition or whatever. No matter, I'll just use the external SD card.


  • 0

#1223
cutcutcut

cutcutcut

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300

Hello everyone:

First of all, I want to thank Cyda for the great ROM he has cooked. It has recovered my HUAWEI G300. I was beginning to get tired of its limitations and since installation it feels like a brand new phone.

Although an experienced Linux user, I am quite new to Android tweaks, customizing ROMS, installing them, ... Well, I've been able to officially unlock my phone, root it, and install this ROM, thanks to the many great tutorials that are in this site - I mean, MODACO'S pages devoted to Huawei.

That said, there are a few things I want to ask, mainly, because I've not been able to find convincing solutions for these issues:

1.- The first one has to do with the configuration of Roaming and Data in the phone. (Sorry if names do not match exactly what you see in your terminals, but I am Spanish and I see everything in my mother tongue). While I used the stock ROM that came with my phone (ICS), I didn't need to use "Data roaming" to use mobile Data with my carrier (JAZZTEL - Spain). After installing this ROM, if I want to use Data, Configuration always tells me that I've lost Data Connectivity each time I uncheck "Data on Roaming" - the second option on mobile net configuration. I know maybe it is of no importance, but is this the default behaviour? Why did I have Data connectivity with my old stock Rom without enabling this (Data on Roaming), but not with this ROM? Even more, can I change this in any way?

2.- Secondly, and it is related with the above, I was used to how the mobile net icon changed if I changed from HDSPA (H), to 3G (3g) or even to 2G connection (G). Now the icon is always - when on mobile net connection) - on R (I suppose from Roaming). Is there an easy way to revert this and see the old icons and letters?

3.- And the last one is just a small problem that has to do with display. When I get notifications about incoming mails from my gmail account, icons are not displaying properly in the notification screen. Whenever the notification is just from one mail, everything is ok; but if it is from more than one incoming mail, it is like distorted. I attach a capture for you to check this:

 

 

 

Thank you anyway for any comments or solutions.

I too am having a probem with the third one there, the icons in the notifiacations. It seems to some sort of error with the transparency layer of the icons, or similar. Did you find a solution to this?


  • 0

#1224
Netphilos

Netphilos

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

I too am having a probem with the third one there, the icons in the notifiacations. It seems to some sort of error with the transparency layer of the icons, or similar. Did you find a solution to this?


Sorry... but I haven't found any solution for this yet... I also suppose it has to do with the transparency layer but I don't know how this can be modified...

  • 0

#1225
cutcutcut

cutcutcut

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300

Sorry... but I haven't found any solution for this yet... I also suppose it has to do with the transparency layer but I don't know how this can be modified...

Anybody else encounter this issue?


  • 0

#1226
galnorek1

galnorek1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 41 posts
  • Gender:Male
  • Location:Czech Republic
  • Devices:g300
  • Twitter:@garny2

Please rom stock+ b961?


  • 0

#1227
Cyda

Cyda

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wales
  • Devices:Nexus 4 & 7 running PAC

This rom will not have a new update? (sorry english)

No, sorry. I don't own a G300 anymore.

On a lighter note it is nice to see that this rom is still going strong 30,000 downloads later. :o


  • 0

#1228
Netphilos

Netphilos

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

No, sorry. I don't own a G300 anymore.

On a lighter note it is nice to see that this rom is still going strong 30,000 downloads later. :o


Hi Cyda:

Once again... Congrats for the ROM!!!!
Any clue to the display problem I've mentioned in post #1209 (the 3rd one)?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users