Jump to content


Photo

[MOD] CM Style Power Toggles [ICS] [NEW MOD'S]


  • Please log in to reply
147 replies to this topic

#21
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei
nice works great. thanks tillaz

  • 0

#22
pobesneli_max

pobesneli_max

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:g300
is there option like in infusion, to hold icon to opet settings? what if rom has built in toggles from p1, do i need to remove toolbox, or this will automaticly replace it? tnx a lot, cheers

  • 0

#23
y4ss1n

y4ss1n

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 327 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@y4s1nne

is there option like in infusion, to hold icon to opet settings? what if rom has built in toggles from p1, do i need to remove toolbox, or this will automaticly replace it? tnx a lot, cheers


yes, when i hold icon (like wifi) it opens settings

as for your second question: no idea

  • 0

#24
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei
weird thing is i had 48% battery before flashing now its showing 31%?

  • 0

#25
dinamo1975

dinamo1975

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania
  • Devices:Huawei Ascend G300
Yeah, it seems to me that the battery goes faster.

  • 0

#26
bladebuddy

bladebuddy

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 posts
  • Gender:Male
  • Interests:All things outdoors , family and phone
  • Devices:zte blade + Huawei Ascend G300

looks the same whats themed about it?


Battery circle back but mine don't change blue like in the screenshot.

  • 0
Biohazard

#27
TangerineTractor

TangerineTractor

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,473 posts
The theme's blue toggles are nice - but it needs the grey when inactive - the original is white/gray, the themed one is blue/white - blue/grey would, for me, be a more aesthetically pleasing combination. (not meaning to be picky).

  • 0
I'm saving up for a sofa so I can sit in the other room and tweak my phone without my wife nagging... thanks!

#28
Cyda

Cyda

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wales
  • Devices:Nexus 4 & 7 running PAC
Great work and many thanks, tillaz. I'll get this added to Stock+ because it puts the Huawei ones to shame. :ph34r:

  • 0

#29
dinamo1975

dinamo1975

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 234 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania
  • Devices:Huawei Ascend G300

The theme's blue toggles are nice - but it needs the grey when inactive - the original is white/gray, the themed one is blue/white - blue/grey would, for me, be a more aesthetically pleasing combination. (not meaning to be picky).

...blue/grey! Special for you!
http://www.solidfile...m/d/14f7987efc/

However, after installing this addon, I find that the battery is consumed faster ... what is the cause?

Edited by dinamo1975, 28 February 2013 - 12:46 PM.

  • 0

#30
TangerineTractor

TangerineTractor

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,473 posts

...blue/grey! Special for you!
http://www.solidfile...m/d/14f7987efc/

However, after installing this addon, I find that the battery is consumed faster ... what is the cause?

Thanks. Not noticing any battery issues myself. Full charge at an hour and a half a go, one phone call, still on 97%

  • 0
I'm saving up for a sofa so I can sit in the other room and tweak my phone without my wife nagging... thanks!

#31
TangerineTractor

TangerineTractor

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,473 posts
That's much nicer, thanks. And despite always choosing a circle battery, I think I prefer the battery icon you've included, although I'm not keen on the green icon for 100% battery. I like the white indicators on wifi, they are much clearer than the defaults.

Edited by TangerineTractor, 28 February 2013 - 02:22 PM.

  • 0
I'm saving up for a sofa so I can sit in the other room and tweak my phone without my wife nagging... thanks!

#32
twrock

twrock

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,683 posts
  • Gender:Male
  • Location:Taiwan
  • Devices:Jiayu G2S & Huawei G300
Report on wipe. I'm using Slim rom. After data wipe/factory reset, the notification bar was gone. So it did not work for me after a wipe.

  • 0

#33
Cyda

Cyda

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Wales
  • Devices:Nexus 4 & 7 running PAC

so, what i want to know...

2) ROM makers, is there no status bar after fresh install, with my mod included ?

A little feedback: seems fine on Stock+, this is included with R4 and there are no issues with the status bar even with a fresh install. Thanks again, tillaz.

Edited by Cyda, 28 February 2013 - 04:45 PM.

  • 0

#34
fr0do

fr0do

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G300

...blue/grey! Special for you!
http://www.solidfile...m/d/14f7987efc/

However, after installing this addon, I find that the battery is consumed faster ... what is the cause?

Your remake is massive - 8.95Mb vs 942Kb

Could that be why?

  • 0

Posted Image


#35
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,878 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Your remake is massive - 8.95Mb vs 942Kb

Could that be why?


that's what i was going to say, its unusually big for just been themed ?

  • 0

#36
Pyntux

Pyntux

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 466 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Alcatel Idol 6030X
Maybe a stupid question, but how to add translations to this mod? When I change language to serbian for example, date in notification bar is in english... :) Not a problem, but if I can add translations, it would be nice... :)

Why did not you call application toggle settings or something else than rom settings? :)

Edited by Pyntux, 01 March 2013 - 07:55 AM.

  • 0

#37
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

Maybe a stupid question, but how to add translations to this mod? When I change language to serbian for example, date in notification bar is in english... :) Not a problem, but if I can add translations, it would be nice... :)

Why did not you call application toggle settings or something else than rom settings? :)


You need to decompile the apk, and then go to res/values and open the strings.XML. Inside, there will be lines in English, which you can translate. After its done, save it and compile it back up.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#38
Pyntux

Pyntux

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 466 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Alcatel Idol 6030X
OK, thanks...

  • 0

#39
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,878 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Why did not you call application toggle settings or something else than rom settings? Posted Image


because i intend to release a version that adds the toggles settings inside the phone settings, witch would be under the name of ROM Settings

  • 1

#40
Pyntux

Pyntux

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 466 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Alcatel Idol 6030X
OK, that's very good... ;)

  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users