Jump to content


Photo

[MOD] CM Style Power Toggles [ICS] [NEW MOD'S]


  • Please log in to reply
147 replies to this topic

#121
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,878 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

don't work for me either


did you try the zip i posted ? or anyone els ?

it should work.

  • 0

#122
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

Anyone want to give this a try,

Flash in recovery, make a backup first
http://www.solidfile...m/d/21d8ce3533/

it lets you apply various battery mods from a settings menu without a reboot (similar to in CM / AOKP)

Posted Image Posted Image

this is originally from here
http://forum.xda-dev...d.php?t=2181766

but the tool did not work for me, so i decided to find out what the tool does then apply the mod manually...

basically for the systemUI its just adding a new directory with some new .smali files and then redirecting "BatteryController" in

com/android/systemui/statusbar/phone/PhoneStatusBar.smali
and
com/android/systemui/statusbar/tablet/TabletStatusBar.smali

to the new directory with the modified BatteryController.smali


I'll try it now.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#123
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male
Unfortunately it doesn't work, i don't think it even installs on the system. I flashed it on a B960 based ROM with cache wipes, and i set the correct permissions.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#124
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,878 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Unfortunately it doesn't work, i don't think it even installs on the system. I flashed it on a B960 based ROM with cache wipes, and i set the correct permissions.


it will be added to the system, what happened when you flashed it, force closes?

if not,
to see the app use nova actions and make a shortcut for OGbattery (i might of forgot to re-add the icon)

  • 0

#125
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

it will be added to the system, what happened when you flashed it, force closes?

if not,
to see the app use nova actions and make a shortcut for OGbattery (i might of forgot to re-add the icon)


No, it just doesn't do anything. I have no status bar, no FC's, and when I try to install it manually, it doesn't bug me that it is replacing a previous app meaning the systemUI never installed in the first place :blink:

Edit: However, the OG settings have installed correctly.

Edited by kyan31, 29 May 2013 - 11:50 PM.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#126
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,878 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

No, it just doesn't do anything. I have no status bar, no FC's, and when I try to install it manually, it doesn't bug me that it is replacing a previous app meaning the systemUI never installed in the first place Posted Image

Edit: However, the OG settings have installed correctly.


hmm, the fact you have no FC is a good sign... its probably just a signature problem, will take a look tomorrow

  • 1

#127
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,878 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

No, it just doesn't do anything. I have no status bar, no FC's, and when I try to install it manually, it doesn't bug me that it is replacing a previous app meaning the systemUI never installed in the first place Posted Image

Edit: However, the OG settings have installed correctly.


could you try doing the instructions on the OP about adding to a ROM ?
this will correct any signature issues and should make it work.

  • 0

#128
relvas18

relvas18

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300

did you try the zip i posted ? or anyone els ?

it should work.

Yes, I use the zip you poste

  • 0

#129
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

could you try doing the instructions on the OP about adding to a ROM ?
this will correct any signature issues and should make it work.


OK I'll do it in a few minutes, I'll sign it etc.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#130
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male
It still doesn't work even after signing, what I described before is exactly what is still happening:

No, it just doesn't do anything. I have no status bar, no FC's, and when I try to install it manually, it doesn't bug me that it is replacing a previous app meaning the systemUI never installed in the first place Posted Image

Edit: However, the OG settings have installed correctly.


  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#131
Merwenus

Merwenus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts
Too bad it also changes other things beside the toggles :\

For example the long-press-home window, i have no idea what is the name of it, but it contains the recent apps. :\

  • 0

#132
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,878 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X
no status bar seems to be a known bug with the mod on some devices, if anyone can get me a logcat i will try fixing it.


From Original XDA Post

Bugs:
1- Failed to decompiling SystemUI
___ The problem from apktool
___ (Exception in thread "main" brut.androlib.AndrolibException: Multiple resources)

2- SystemUI & Settings FC (Force Close) or StatusBar not shown
___ 1- Open up the command prompt
___ 2- Navigate to (folder where you extracted this app)\tools
___ 3- Type ( adb logcat -d > Logcat.txt )
___ 4- Upload Logcat.txt file

3- Failed to get ROOT access
___Copy all files that located on 'sdcard/og' to 'system/app' then reboot

  • 0

#133
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

no status bar seems to be a known bug with the mod on some devices, if anyone can get me a logcat i will try fixing it.


From Original XDA Post

Bugs:
1- Failed to decompiling SystemUI
___ The problem from apktool
___ (Exception in thread "main" brut.androlib.AndrolibException: Multiple resources)

2- SystemUI & Settings FC (Force Close) or StatusBar not shown
___ 1- Open up the command prompt
___ 2- Navigate to (folder where you extracted this app)\tools
___ 3- Type ( adb logcat -d > Logcat.txt )
___ 4- Upload Logcat.txt file

3- Failed to get ROOT access
___Copy all files that located on 'sdcard/og' to 'system/app' then reboot


I don't think we can get a logcat as the app doesn't even seem to install on the system partition, thats why there is no statusbar or FC, and thats why it doesn't show in the 'apps' section on the G300. Usually it would be there. Maybe it's a manifest or signature issue, though I don't compile apk's from scratch so I don't know much about how they 'install' :P

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#134
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,878 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X
are you sure its not on the system?
the systemUI.apk must of been moved to the system partition if the other app is there and displaying. :huh:

have you use a file manager app, and looked in system / app

  • 0

#135
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

are you sure its not on the system?
the systemUI.apk must of been moved to the system partition if the other app is there and displaying. Posted Image

have you use a file manager app, and looked in system / app


Yes I have, and its there in system/app. It doesn't show in the 'all apps' list though, and as I said before, no statusbar and no FC's :huh:

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#136
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,878 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X

Yes I have, and its there in system/app. It doesn't show in the 'all apps' list though, and as I said before, no statusbar and no FC's Posted Image


as long as its on the system it should still give some hint to whats going on in a logcat even if there is no FC.

but reading your PM it might actually be because of the systemUI its self and not the mod, i will take a look at it later.

in the mean time you could download Infusion B06 and take the systemUI from there and see if it decompiles without error
as i'm sure something has went wrong with this one somewhere down the line.


or if anyone using Infusion or with the zip on there PC could upload the SystemUI it would be appreciated.

  • 0

#137
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

as long as its on the system it should still give some hint to whats going on in a logcat even if there is no FC.

but reading your PM it might actually be because of the systemUI its self and not the mod, i will take a look at it later.

in the mean time you could download Infusion B06 and take the systemUI from there and see if it decompiles without error
as i'm sure something has went wrong with this one somewhere down the line.


or if anyone using Infusion or with the zip on there PC could upload the SystemUI it would be appreciated.


I actually have Infusion B07 on my laptop so i'll PM you the systemui, and of course I'll check if it decompiles too.

Edited by kyan31, 01 June 2013 - 05:36 PM.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#138
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male
Yep, it decompiles :)

I don't know why I didn't use it before, it would of made everything a lot easier :P

I haven't actually checked if it works, though it should as the whole process was bug free. I'm about to PM you a link to the systemui if you want it.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#139
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,878 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Time & Space
  • Devices:Moto X
thanks, yeah something has went wrong with the one on the OP will update it.


here is i new version of the OGbatteryMod for anyone to try, this is re-based on the SystemUI from infusion (without compile errors)
http://www.solidfile...m/d/d3d88986aa/ (flash in recovery / backup first )

  • 0

#140
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male
Ok, this is really weird now :P

The infusion systemui doesn't even work at all when used on a stock rom (B960). No FC's, no statusbar :ph34r:

I'm pretty puzzled now as I added it to my rom, and signed it too.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users