Jump to content


Photo

[ROM][S3UI]_TW5_DragonZx[14/03/2013]

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
212 replies to this topic

Poll: Hmm. (41 member(s) have cast votes)

What do you think about this rom?

  1. Its excelent! (18 votes [41.86%] - View)

    Percentage of vote: 41.86%

  2. It can be better! (25 votes [58.14%] - View)

    Percentage of vote: 58.14%

Vote Guests cannot vote

#141
masterlud

masterlud

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 98 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Globul Z3 (ZTE Blade)
why can not I just install this Rom I just wrote (status 7), and it is. all other rom are installed without problems writes ( symlink: some symlins failed) E:Error in /sdcard/dragonzx.zip (status 7)

Edited by masterlud, 13 March 2013 - 05:19 PM.

  • 0

#142
Galaxy3HELL

Galaxy3HELL

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • Devices:ZTE BLADE
  • Twitter:@Boky12

why can not I just install this Rom I just wrote (status 7), and it is. all other rom are installed without problems

You must have 220MB /system partition.

  • 0

#143
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade
Buddy getting errors .. Home button doesn't work n browser also !! Wat should I do ? Plz reply !!

Edited by dhavaljp.95, 13 March 2013 - 05:54 PM.

  • 0

#144
gunapriyan

gunapriyan

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 219 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade
Boss, The ROM is not like zip file....What can i do? [Downloading is going on...]

  • 0

#145
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade
Rename to .zip :)

  • 0

#146
Galaxy3HELL

Galaxy3HELL

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • Devices:ZTE BLADE
  • Twitter:@Boky12

Buddy getting errors .. Home button doesn't work n browser also !! Wat should I do ? Plz reply !!

I dont have that error... you must to all format before you install rom.. read instructions.

  • 0

#147
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade

I dont have that error... you must to all format before you install rom.. read instructions.

i did everything .. Buddy this is not my first install !! It's since last 1 year I have been installing various roms ;) so not a noob ;)

  • 0

#148
Galaxy3HELL

Galaxy3HELL

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • Devices:ZTE BLADE
  • Twitter:@Boky12

i did everything .. Buddy this is not my first install !! It's since last 1 year I have been installing various roms ;) so not a noob ;)

For everybody is working, only for you not. So i dont know.

  • 0

#149
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade

For everybody is working, only for you not. So i dont know.

i installed it once again.. Same error happening .. I will try again tomorrow after formatting my sd card.. I feel there is some error in sd card !

Edited by dhavaljp.95, 13 March 2013 - 06:18 PM.

  • 0

#150
styrofoam

styrofoam

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 120 posts
  • Gender:Female
  • Location:France
  • Devices:Huawei G300
Why do not I see anything in the post? As scripts, smileys ... that's it! :o :ph34r:

  • 0

#151
Galaxy3HELL

Galaxy3HELL

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • Devices:ZTE BLADE
  • Twitter:@Boky12

Why do not I see anything in the post? As scripts, smileys ... that's it! :o :ph34r:

You too? I was thinked it just my problem.. It will be fixed tommorow, now I go to sleep :) stay tuned

  • 0

#152
lunario

lunario

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 94 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:zte blade (sapo a5)
dsp manager doesn't do nothing speaker boost app don work , music eq app same doenst even start

this rom has potential keep the good work

Edited by lunario, 13 March 2013 - 09:07 PM.

  • 0

#153
styrofoam

styrofoam

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 120 posts
  • Gender:Female
  • Location:France
  • Devices:Huawei G300

You too? I was thinked it just my problem.. It will be fixed tommorow, now I go to sleep :) stay tuned


Yes! :wacko: No problem! ;)

  • 0

#154
Galaxy3HELL

Galaxy3HELL

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • Devices:ZTE BLADE
  • Twitter:@Boky12

Yes! :wacko: No problem! ;)

Fixed :) :unsure:

  • 0

#155
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade
U uploaded a new rom..!??

  • 0

#156
Galaxy3HELL

Galaxy3HELL

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • Devices:ZTE BLADE
  • Twitter:@Boky12

U uploaded a new rom..!??

Just a one little FCP bug fixed! But get first format yours SD, then try to install, and be sure you have 220MB system partition and 34MB cache.

  • 0

#157
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade
I formatted the card but I still can't take a backup of my ROM .. Any suggestions ??

  • 0

#158
Galaxy3HELL

Galaxy3HELL

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • Devices:ZTE BLADE
  • Twitter:@Boky12

I formatted the card but I still can't take a backup of my ROM .. Any suggestions ??

No idea. :ph34r:

  • 0

#159
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade
I guess den I will have to buy a new card :/

  • 0

#160
dhavaljp.95

dhavaljp.95

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Devices:zte blade
Hey 1 more thing .. Can u port the launcher for cm10.1 ?? I will love to use it till I can buy a new card :)

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users