Jump to content


Photo

[ICS][4.0.4] Baidu Cloud ROM beta V49 English (2014-06-06)


  • Please log in to reply
1018 replies to this topic

#161
Mireczech

Mireczech

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 86 posts
  • Devices:Ascend G300
And what about other languages like Czech, German or Slovak? Would be problem to add this languages? Thanks

  • 0

#162
pOcHa

pOcHa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 519 posts
  • Gender:Male
official V3 stable release OTA update, based on beta v23, with all of its bugs fixed:

http://www.modaco.co...20#entry2109361

  • 0

Baidu Cloud ROM stable V6 (finalized beta V47): http://www.modaco.co...lish-2014-04-24
Baidu Cloud ROM beta V49: http://www.modaco.co...glish-2014-06-06


#163
smweb

smweb

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 411 posts
  • Devices:Ascend G300
Thanks pOcHa and Bruno :)

I have a query here -- is it possible to use the call filtering APK from Baidu in some other ROM... say Slim or Stock+.

  • 0

#164
blackhawkbruno

blackhawkbruno

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Devices:G300

And what about other languages like Czech, German or Slovak? Would be problem to add this languages? Thanks

I'll try to translate into other languages

  • 1

#165
dinamo1975

dinamo1975

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania
  • Devices:Huawei Ascend G300
Hi,
Can anyone to do a new repack of Baidu with V2+V3 included?
Thx

  • 0

#166
yaqh

yaqh

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 posts
  • Devices:huawei

Hi,
Can anyone to do a new repack of Baidu with V2+V3 included?
Thx


+ 1

  • 0

#167
pOcHa

pOcHa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 519 posts
  • Gender:Male
if you just clicked on my link two posts above, you could have read this:

"also, if flashed immediately over the V2 full version (one after another in CWM) it is a complete bit-by-bit equivalent of flashing just the V3 full version - it will not only add the new files, and overwrite the updated ones, but also remove all those not required anymore"

and bruno, did you fix the busybox and init.d in your repack, cause the v6ss, kak, vsync and other scripts are not working by default? (i had to fix that in beta v24 as well)

p.s.
the ota update is quite large because there were four beta versions in between

Edited by pOcHa, 03 April 2013 - 08:15 PM.

  • 0

Baidu Cloud ROM stable V6 (finalized beta V47): http://www.modaco.co...lish-2014-04-24
Baidu Cloud ROM beta V49: http://www.modaco.co...glish-2014-06-06


#168
blackhawkbruno

blackhawkbruno

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Devices:G300

  • 2

#169
dakok

dakok

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,096 posts
  • Gender:Male
  • Location:Split, Croatia
  • Devices:Coolpad F1 8297w
Bravo Bruno!
Now we got one more multilanguage rom for g300.
And a great rom, by all means.

  • 0

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

logo-telekineza.png     

       Coolpad F1 software and stuff 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


#170
pOcHa

pOcHa

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 519 posts
  • Gender:Male
you should definitely add a donate link to your signature (moneybookers/skrill works for serbia), you deserve it

  • 0

Baidu Cloud ROM stable V6 (finalized beta V47): http://www.modaco.co...lish-2014-04-24
Baidu Cloud ROM beta V49: http://www.modaco.co...glish-2014-06-06


#171
dinamo1975

dinamo1975

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania
  • Devices:Huawei Ascend G300
Hi guys,
Thx for the ROM but, where is the "Browser" app?

  • 0

#172
dakok

dakok

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,096 posts
  • Gender:Male
  • Location:Split, Croatia
  • Devices:Coolpad F1 8297w
Inside Google Play, probably

  • 0

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

logo-telekineza.png     

       Coolpad F1 software and stuff 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


#173
dinamo1975

dinamo1975

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania
  • Devices:Huawei Ascend G300
Is possible to add Volume Rocker Wake ?

Edited by dinamo1975, 04 April 2013 - 08:24 AM.

  • 0

#174
dakok

dakok

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,096 posts
  • Gender:Male
  • Location:Split, Croatia
  • Devices:Coolpad F1 8297w
All of Baidu roms have that option in settings (among other nice gimmicks).

  • 0

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

logo-telekineza.png     

       Coolpad F1 software and stuff 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


#175
smweb

smweb

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 411 posts
  • Devices:Ascend G300
Bravo Bruno :)

  • 0

#176
dinamo1975

dinamo1975

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania
  • Devices:Huawei Ascend G300

All of Baidu roms have that option in settings (among other nice gimmicks).

...i'm used so much with ICS... it's ther, indeed!

  • 0

#177
dinamo1975

dinamo1975

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania
  • Devices:Huawei Ascend G300
My language is english but the "Dial pad" it's in "serbian/czech?

Attached Files


Edited by dinamo1975, 04 April 2013 - 10:04 AM.

  • 0

#178
blackhawkbruno

blackhawkbruno

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Devices:G300
I checked what the problem is .. After selecting the language, do a reboot phone and will be chosen language in all applications (which I translated)

Edited by blackhawkbruno, 04 April 2013 - 12:21 PM.

  • 0

#179
GOlteanu

GOlteanu

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 111 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara,Romania
  • Devices:LG Nexus 4, Palm Pre
So now it should be ok? if so I'll flash it tonight.


Also why don't you add a donate button?

One more question, If I flash this over the V 20 by dakok, and don't wipe anything, will I run into any problems?

Edited by GOlteanu, 04 April 2013 - 11:36 AM.

  • 0

#180
dinamo1975

dinamo1975

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 235 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest, Romania
  • Devices:Huawei Ascend G300
Why appear here these "cities" in "Contacts" & "Dial pad"???

Attached Files


Edited by dinamo1975, 04 April 2013 - 12:07 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users