Jump to content


Photo

[Help] No ROM booting on OSF2

- - - - -

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
TheHumanStrobe

TheHumanStrobe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:ZTE Blade
Had my SF2 since xmas after upgrading from the SF1 which I went from 2.2 all the way to 4.2.2 with various Roms - I would say I know what I'm doing.

I was running FNC 6 fine until yesterday, in a nutshell:
  • Memory card was corrupted
  • Tried to upgrade to CM10 with new memory card
  • There wasn't enough room for apps
  • I used the Chris 231's TPT to increase system to 200mb, Cache 20mb and user to 220mb - All worked fine the new clockworkmod is cool
  • Re-install CM10
  • Doesnt boot past the green droid - Even after 20-30 minutes.
At this point I tried to re-TPT and try again - same results.

Over the last day I have tried 5-6 different ROMs with the same result and 3 other TPTs with no change.

I always check MD5 and ensured its been the correct Rom for SF2


Is my phone bricked?

Any suggestion of what to try?

Thanks, appreciate all the hard work the Devs have put in for these phones!

  • 0

#2
TheHumanStrobe

TheHumanStrobe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Devices:ZTE Blade
Got this fixed today. Finally!

For anyone else that's had a similar problem - I used the original orange TPT direct from ZTE

http://wwwen.zte.com...11756049474.zip

Hope this might help.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users