Jump to content


Photo

Boot Loop

- - - - -

  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
rb__11

rb__11

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
Hey guys. I used unlockbootloader and i rooted and unlocked the bootloader on my b895 vodafone, which was a mistake because i thought i had ics and now the phone went to boot loop and i can't install any dload because it crashes in about one third of the pink bar.... what can i do?
i've tried to flash the middle package but i was unsuccesfull.... HELP

Edited by rb__11, 19 March 2013 - 09:32 PM.

  • 0

#2
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male
Didn't you know you had GB before you used the unlock tool :wacko:

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#3
luunatiq

luunatiq

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Devices:huawei ascend g300
try to flash b9xx version...

  • 0

#4
rb__11

rb__11

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
it doesn't work... what can i do?

  • 0

#5
bladebuddy

bladebuddy

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 posts
  • Gender:Male
  • Interests:All things outdoors , family and phone
  • Devices:zte blade + Huawei Ascend G300
If you can get a download to b895 your original rom it should flash via a forced update . I don't have it unfortunately but other members may have. J

  • 0
Biohazard

#6
rb__11

rb__11

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
i didn't understand... which rom should i try to flash?
btw i think the pink bar freezing problem has to do with not hacking imei because i can never do a dload update if i don't hack imei... dunno why.

Edited by rb__11, 20 March 2013 - 12:02 PM.

  • 0

#7
jsevi83

jsevi83

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 292 posts
  • Gender:Not Telling
Try B952 and then do downgrade.

  • 0

#8
Pain_Deluxe

Pain_Deluxe

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 603 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:skating,hardware,cars
  • Devices:Huawei G300 [email protected]
Only B926.app will work.

Got this issue too.GB is unlocked from vanilla

  • 0

#9
rb__11

rb__11

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
so i flash the b926 rom?

  • 0

#10
bladebuddy

bladebuddy

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 posts
  • Gender:Male
  • Interests:All things outdoors , family and phone
  • Devices:zte blade + Huawei Ascend G300
Its worth a try , if it doesn't work I have you're original rom uploaded to drop box for you to try. But certainly try B926 first as it seems to flash alright for all people with this problem.

  • 0
Biohazard

#11
rb__11

rb__11

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
help please!

  • 0

#12
rb__11

rb__11

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
ok thanks. i hope it does cause i can never flash a rom without hacking imei... i get the pink bar freeze at one third of the proccess and no letters.

  • 0

#13
denzele

denzele

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Down Under
  • Devices:Huawei Ascend G300- Ascend P1
U still have waranty? If u do just return phone as it is ..you should get replacement...because it's bricked mate..had same problem use ICS bootloader on GB tried every possible solution no luck at all..so i returned phone and got new one..

  • 0

#14
denzele

denzele

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Down Under
  • Devices:Huawei Ascend G300- Ascend P1
double post sorry..anyway good luck mate...

Edited by denzele, 21 March 2013 - 01:07 AM.

  • 0

#15
rb__11

rb__11

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
It worked!! THANKS A LOT!

  • 0

#16
rb__11

rb__11

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
now it's missing one thing: how can i remove cwm?

  • 0

#17
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,551 posts
  • Gender:Male
Flashing a stock update.app should remove any custom recovery and just leave the stock one.

Did you flash a CWM repack zip of a stock ROM rather than the update.app?

  • 0

#18
rb__11

rb__11

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
yes i did flash a stock rom using update.app
the thing is after i've done that it appeared the recovery image and did formatting cache etc. and i need those vodafone apps and it deleted them. So i installed cwm and used a recovery backup that someone had done with vodafone apps etc. (like it was stock huawei) and i removed root with root uninstaller. but i still have cwm... what can i do in order to have vodafone apps, no root and no cwm?

  • 0

#19
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,551 posts
  • Gender:Male

yes i did flash a stock rom using update.app
the thing is after i've done that it appeared the recovery image and did formatting cache etc. and i need those vodafone apps and it deleted them. So i installed cwm and used a recovery backup that someone had done with vodafone apps etc. (like it was stock huawei) and i removed root with root uninstaller. but i still have cwm...

I can't really follow what you did here but if you want this...

what can i do in order to have vodafone apps, no root and no cwm?

... then just reflash a suitable stock Vodafone update.app (not a CWM repack zip!) and you will have the stock ROM, Vodafone apps, no root and no CWM.

Edited by dalyer, 21 March 2013 - 03:30 PM.

  • 0

#20
rb__11

rb__11

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

I can't really follow what you did here but if you want this...

... then just reflash a suitable stock Vodafone update.app (not a CWM repack zip!) and you will have the stock ROM, Vodafone apps, no root and no CWM.


yes i know but when after i flash that rom my huawei reboots and then says: formatting cache and once it starts there are no apps left

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users