Jump to content


Photo

Blade 3 Development

- - - - -

  • Please log in to reply
85 replies to this topic

#1
Zainster

Zainster

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Interests:Android/Xbox/Football
  • Devices:ZTE Blade III
This thread is basically a thread where people can post errors that they receive or just general talking about developments

Edited by Zainster, 31 March 2013 - 10:13 PM.

  • 0

#2
toby0897

toby0897

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Zealand
  • Devices:ZTE Acqua
do we need gapps or not and whats working and whats not

  • 0

#3
x6itru

x6itru

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Game programming, C++ & OpenGL
  • Devices:ZTE Blade 3, ASUS Nexus 7

do we need gapps or not and whats working and whats not

yes you need gapps for it. I'm just downloading i will edit this post with feedback.

/edit/ i've got error while flashing :) set_perm: some changes failed. ;p

Edited by x6itru, 24 March 2013 - 07:29 AM.

  • 0

#4
Zainster

Zainster

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Interests:Android/Xbox/Football
  • Devices:ZTE Blade III
Delete

Edited by Zainster, 29 March 2013 - 09:54 PM.

  • 0

#5
x6itru

x6itru

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Game programming, C++ & OpenGL
  • Devices:ZTE Blade 3, ASUS Nexus 7
i've repaired it, but it stays at bootloop :)

  • 0

#6
Droidevil

Droidevil

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Devices:zte skate acqua
There are two system and two meta-inf folders in your zip-archive if you will look with root explorer

Edited by Droidevil, 24 March 2013 - 08:43 AM.

  • 0

#7
gbosh

gbosh

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 432 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:ZTE Atlas W (Vivacity)
I could try to make an actual build from sources, I got them on my PC.
But I can't promise anything because I don't own the device.

  • 0

#8
x6itru

x6itru

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Game programming, C++ & OpenGL
  • Devices:ZTE Blade 3, ASUS Nexus 7
I can make build for our device too, but my internet connection is a bit slow ;/ so only for download sources i must spend a few hours ;s (CyanogenMod sources weights about 10gb? ;o?) i dont think that it can be lighter.

Edited by x6itru, 24 March 2013 - 09:00 AM.

  • 0

#9
Zainster

Zainster

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Interests:Android/Xbox/Football
  • Devices:ZTE Blade III
Delete

Edited by Zainster, 29 March 2013 - 09:55 PM.

  • 0

#10
robt77

robt77

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salford
  • Devices:ZTE Blade III
Been trying to build the pacman rom from source but having issues with the manifest, managed to down load pacman source but just getting error on manifest

  • 0

#11
x6itru

x6itru

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Game programming, C++ & OpenGL
  • Devices:ZTE Blade 3, ASUS Nexus 7

EDIT:This is the new one might fix bootloop but will have the same error as x6itru reported as I have no idea how to fix it.MIUI Is also included if anyone wants to try it.


this line is causing error :) :
set_perm(1000, 1000, 0644, "/system/etc/paranoid/properties.conf");
This file ( and directory ) just doesnt exist :P i think it can cause bootloop too, for now i have blank screen after splash logo so i dont see even bootanimation.

// miui not booting too :P
btw i have fully working MIUI but its 2.3.6 :D with 2.6.x kernel xd from v889D :)

Edited by x6itru, 24 March 2013 - 02:39 PM.

  • 0

#12
Zainster

Zainster

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Interests:Android/Xbox/Football
  • Devices:ZTE Blade III
Thanks please can you send me miui

Edited by Zainster, 29 March 2013 - 09:55 PM.

  • 0

#13
zecinikolaz

zecinikolaz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:zte racer
or upload it, woyld be nice to taste miui

  • 0

#14
merc1800k

merc1800k

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 222 posts
  • Devices:zte blade
finally work the roms?? its multilanguages or only chinese and english???

  • 0

#15
Droidevil

Droidevil

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Devices:zte skate acqua
I tried to install MIUI on zte v880e, but after installing and rebooting from recovery, phone stops on screen "android"

  • 0

#16
BladeIII

BladeIII

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:Zte BladeIII
Hi... Any news about Paranoidandroid? :D tnx

  • 0

#17
Something Wierd

Something Wierd

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Devices:ZTE Blade III
installed both miui and paranoinand(the new one).miui wont boot and i got this error when flashing paranoid "status 7"

  • 0

#18
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,650 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio
If someone wants to have a try and build Paranoid Android/RootBox/PAC/what ever ROM from source, I'll be more than happy to help. My device sources are fully working and up to date. With 4.1 jellybean, porting these ROMs wouldn't even require that much of a effort. All the work is already done and it's pretty much only matter of compiling.

That said, there is just no sense in even trying to make these winzip 'ports'.

  • 0

#19
robt77

robt77

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salford
  • Devices:ZTE Blade III
Hi KonstaT,

I am literately downloading the source for rootbox 4.1.2, probably got a couple of hours left, am I right in thinking once that is complete in the device folder of Rootbox I just need to clone your sources etc for your CM10 build and once that all is done I just need to compile it, or is it more complicated than that

Any advice is greatly appreciated it.

Thanks

  • 0

#20
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,650 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio
Well, CM10 requires no outside changes to work. Just clone the three device repos (or add them to your manifest) and start from there. I'll try help if you encounter problems with compiling.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users