Jump to content


Photo

Blade 3 Development

- - - - -

  • Please log in to reply
85 replies to this topic

#21
Zainster

Zainster

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Interests:Android/Xbox/Football
  • Devices:ZTE Blade III
Delete

Edited by Zainster, 29 March 2013 - 09:55 PM.

  • 0

#22
x6itru

x6itru

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Game programming, C++ & OpenGL
  • Devices:ZTE Blade 3, ASUS Nexus 7
I've just started downloading Paranoid Android source. I'll make port of this rom in this week.

Edited by x6itru, 28 March 2013 - 12:35 PM.

  • 0

#23
BladeIII

BladeIII

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:Zte BladeIII
good luck.. :D

  • 0

#24
robt77

robt77

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salford
  • Devices:ZTE Blade III

Well, CM10 requires no outside changes to work. Just clone the three device repos (or add them to your manifest) and start from there. I'll try help if you encounter problems with compiling.


Hi KonstaT, have run into problems already. I downloaded the CM10 rootbox source https://github.com/Root-Box I cloned the three device repos, however when I tried to repo sync i got the following

error error: Cannot fetch KonstaT/android_device_zte_atlas40
error: Exited sync due to fetch errors

If you have any ideas what I have done wrong it would be appreciated,

Thanks

  • 0

#25
x6itru

x6itru

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Game programming, C++ & OpenGL
  • Devices:ZTE Blade 3, ASUS Nexus 7
I've almost compiled paranoid android,but I'm getting sigsegv from java at the end :D I hate java ;__;

Edited by x6itru, 28 March 2013 - 08:02 PM.

  • 0

#26
zecinikolaz

zecinikolaz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:zte racer
whish you luck :D

  • 0

#27
zecinikolaz

zecinikolaz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:zte racer
aspecialy for miui compling

  • 0

#28
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,597 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

Hi KonstaT, have run into problems already. I downloaded the CM10 rootbox source https://github.com/Root-Box I cloned the three device repos, however when I tried to repo sync i got the following

error error: Cannot fetch KonstaT/android_device_zte_atlas40
error: Exited sync due to fetch errors

If you have any ideas what I have done wrong it would be appreciated,

Thanks

It seems that the default remote in root box manifest is aosp. You need to add github remote to our device repos.

So from the beginning it would be:
repo init -u https://github.com/Root-Box/platform_manifest.git -b jb-4.1.2
Then add these lines to your rootbox-workdir/.repo/local_manifests/manifest_zte_atlas40.xml and repo sync.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<manifest>
<!-- ZTE Blade III -->
<project path="device/zte/atlas40" name="KonstaT/android_device_zte_atlas40" revision="jellybean" remote="github" />
<project path="kernel/zte/zte-kernel-msm7x27a" name="KonstaT/zte-kernel-msm7x27a" revision="jellybean" remote="github" />
<project path="vendor/zte" name="KonstaT/proprietary_vendor_zte" revision="jellybean" remote="github" />
</manifest>

You don't have to clone any repos if you add them to your local manifest. This also pulls the right branch of the sources and copies them to the correct place.

  • 1

#29
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,597 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

aspecialy for miui compling

Lol, how can you compile it if it's closed source. :P

  • 0

#30
robt77

robt77

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salford
  • Devices:ZTE Blade III
Thanks KonstaT, giving it a go now. Appreciate your help

  • 0

#31
zecinikolaz

zecinikolaz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 73 posts
  • Devices:zte racer
my mistake that for miui

  • 0

#32
x6itru

x6itru

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Game programming, C++ & OpenGL
  • Devices:ZTE Blade 3, ASUS Nexus 7
@KonstaT any ideas? ;P fckin java lol.

@@Edit@@ I've started clean build, maybe it helps :P
@@Edit2@@ still sigsegv -.-'

Attached Files


Edited by x6itru, 28 March 2013 - 10:12 PM.

  • 0

#33
Zainster

Zainster

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Interests:Android/Xbox/Football
  • Devices:ZTE Blade III
Did you search google using the error if not then here
http://bit.ly/14zrQHD

  • 0

#34
x6itru

x6itru

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Game programming, C++ & OpenGL
  • Devices:ZTE Blade 3, ASUS Nexus 7
now i've got : http://scr.hu/0jlf/yw1vn <-- any ideas? ;s crashing on target Dex : framework


@@Zainster, please change topic name to Blade3 Development or something.

Edited by x6itru, 29 March 2013 - 06:33 PM.

  • 0

#35
robt77

robt77

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salford
  • Devices:ZTE Blade III
Edit - after some searching I tried to brunch instead of using the build scripts and it appears to be building. Fingers crossed :)

edit two it started to build until it got killed with the following

make: *** [/home/rob/android/pacman/out/target/common/obj/JAVA_LIBRARIES/framework_intermediates/noproguard.classes-with-local.dex] Killed

Apparently it means my computer was out of memory just increased swap size on PC and have tried to build again. Fingers crossed.

Edited by robt77, 31 March 2013 - 03:07 PM.

  • 0

#36
Zainster

Zainster

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Interests:Android/Xbox/Football
  • Devices:ZTE Blade III
Awesome News Can't Wait. Good Luck :D

Edited by Zainster, 31 March 2013 - 01:38 PM.

  • 0

#37
x6itru

x6itru

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Game programming, C++ & OpenGL
  • Devices:ZTE Blade 3, ASUS Nexus 7

Right I went back to try building PACman Rom instead of rootbox and while trying to build, I ran in to the following error


build-pac.sh: 78: [: unexpected operator
-e Setting up environment
build-pac.sh: 1: build/envsetup.sh: Syntax error: "(" unexpected

I have checked both the build-pac.sh and the build/envsetup.sh files but nothing seems out of place. If anyone has any ideas what I have done wrong it would be appreciated.

Edit - after some searching I tried to brunch instead of using the build scripts and it appears to be building. Fingers crossed :)

edit two it started to build until it got killed with the following

make: *** [/home/rob/android/pacman/out/target/common/obj/JAVA_LIBRARIES/framework_intermediates/noproguard.classes-with-local.dex] Killed

i have this error sometimes too, but i dont know how to repair it maybe try clean build :
source build/envsetup.sh && lunch
make clean
make

Edited by x6itru, 31 March 2013 - 03:19 PM.

  • 0

#38
robt77

robt77

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salford
  • Devices:ZTE Blade III
Trying that now thanks

  • 0

#39
x6itru

x6itru

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 72 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Interests:Game programming, C++ & OpenGL
  • Devices:ZTE Blade 3, ASUS Nexus 7
I've just downloaded RootBox sources, and if you want to use build-pac.sh you just have to set permissions for this file ;)
sudo chmod 777 build-pac.sh
sudo ./build-pac.sh atlas40
I'm building root-box at the moment.

Edited by x6itru, 31 March 2013 - 03:36 PM.

  • 0

#40
robt77

robt77

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salford
  • Devices:ZTE Blade III
Thanks for the info, you building cm10 or cm10.1. My PAC build is still churning out:rolleyes:

Dam still got error make: *** [/home/rob/android/pacman/out/target/common/obj/JAVA_LIBRARIES/framework_intermediates/noproguard.classes-with-local.dex] Killed

Think my PC is too old, only single core, think this is the reason it is not building

Edited by robt77, 31 March 2013 - 05:54 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users