Jump to content


Photo

XMOD: MoDaCo Toolkit for Xposed Framework

* * * * * 2 votes

370 replies to this topic

#181
Marsou77

Marsou77

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:LG Optimus 2X (P990)

Not planned currently...

P

Oh.. It looks strange right now.

But no problem, you are the master ! ;)

  • 0

#182
thedicemaster

thedicemaster

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 365 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Galaxy camera, Note 2
would it be possible to forcefully disable the so called "extract mode"?
it's a convenient feature for small phones that shows text boxes fullscreen when typing in landscape, but on larger phones and some tablets it's completely unnecessary and gets in the way of useful or important interface elements like captcha images, previous chat/sms messages, and textbox labels telling you what to fill in.

many regular keyboard apps offer an option for this, but pre-installed keyboards and nearly all slide-to-type keyboards don't have it and their developers refuse to respond properly to request to add it as an option.

i don't know if it's possible to do this for all keyboards at once, but it would be nice if an option could be made to disable extract mode for at least the stock keyboard, swype, swiftkey, and htc/samsung keyboards.

  • 0

#183
thedicemaster

thedicemaster

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 365 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Galaxy camera, Note 2
would it be possible to forcefully disable the so called "extract mode"?
it's a convenient feature for small phones that shows text boxes fullscreen when typing in landscape, but on larger phones and some tablets it's completely unnecessary and gets in the way of useful or important interface elements like captcha images, previous chat/sms messages, and textbox labels telling you what to fill in.

many regular keyboard apps offer an option for this, but pre-installed keyboards and nearly all slide-to-type keyboards don't have it and their developers refuse to respond properly to request to add it as an option.

i don't know if it's possible to do this for all keyboards at once, but it would be nice if an option could be made to disable extract mode for at least the stock keyboard, swype, swiftkey, and htc/samsung keyboards.

  • 0

#184
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Noted, I'll look into it!

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#185
lanlith

lanlith

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4
  • Twitter:@lanlith

How do you mean?

P


Advanced Power Menu stuff that's been added to the HTC One like reboot into recovery - but on the N4/N7/N10/Moto Xoom and other AOSP Roms/devices :-)

also - with the enable all rotation thing that works awesomely - is it possible to extend that to the stock lock screen - e.g. the N4 - oddly sometimes it does seem to rotate but then snaps back again to a static portrait 0' view.

Edited by lanlith, 14 May 2013 - 02:52 PM.

  • 0

#186
lanlith

lanlith

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4
  • Twitter:@lanlith

Just discovered Xposed and I absolutely love it. Love the Modaco toolkit too, thanks Paul! I have a couple of suggestions:

-Double tap to select in app switcher for pre 4.2 devices
-Volume button cursor control in text fields
-Long press volume buttons for track change when screen off

A couple of those are available through other modules but I would love to have them all incorporated into one.



Also, can someone tell me where I enter the pro key? I can't find anything in the app and I've had a quick search of the thread but couldn't find anything.

Thanks.


its a separate APK :-)

  • 0

#187
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Advanced Power Menu stuff that's been added to the HTC One like reboot into recovery - but on the N4/N7/N10/Moto Xoom and other AOSP Roms/devices :-)

also - with the enable all rotation thing that works awesomely - is it possible to extend that to the stock lock screen - e.g. the N4 - oddly sometimes it does seem to rotate but then snaps back again to a static portrait 0' view.


Both in development. :-)

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#188
HoM3r

HoM3r

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:HTC Sensation

Version 21 is now available!

Changes:

  • Bug fix (duplicate item in settings)
  • Added superuser to manifest permissions
  • Minor wording changes
  • Added Adobe Flash Player download link
  • Added changelog link
  • New module: System UI: Show battery percentage
  • New module: HTC First: Hide carrier name

Yes, battery percentage! ;)

ENJOY! :)

P

My HTC One have carrier name displayed at the top right corner (in status bar) in every Sense based ROM, is it possible to remove it as it is for the HTC First? i don't see it on AOSP roms so i think it's possible to remove it ...

  • 0

#189
lanlith

lanlith

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4
  • Twitter:@lanlith

Both in development. :-)

P


Amazing

  • 0

#190
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

My HTC One have carrier name displayed at the top right corner (in status bar) in every Sense based ROM, is it possible to remove it as it is for the HTC First? i don't see it on AOSP roms so i think it's possible to remove it ...


Have you tried using the HTC First option and seeing if it works for you?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#191
HoM3r

HoM3r

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:HTC Sensation
i tried but it's still here :(
Posted Image

Edited by HoM3r, 15 May 2013 - 07:03 AM.

  • 0

#192
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
That's a weird status bar, which ROM is that?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#193
HoM3r

HoM3r

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 21 posts
  • Devices:HTC Sensation
Trickdroid but it's the same with all Sense ROM ... I just use a mod to Center Clock

  • 0

#194
sled

sled

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
In the Galaxy S4 System Menu option force closes the clock app, can you add an exception for that application?
com.sec.android.app.clockpackage

  • 0

#195
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Weird! Can you logcat the crash for me?

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#196
tooon

tooon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
Hi Paul,

Is it possible to allow the others lockscreen security options (no lockscreen, slide to unlock) in addition to Face lock with creditential storage ?
(I don't want a secure lockscreen at home, but the Wifi at work need user certificate added to Android creditential storage)

Thank for this Xposed module.

  • 0

#197
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
This is already an option in the HTC One section I believe, you can try it on your device.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#198
tooon

tooon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
Sorry, I tried several HTC One options but it didn't work.

Maybe I wasn't clear enough,
I have user certificate in trusted creditential to connect to Wifi network at work. Because of that, some options are disabled in the "choose screen lock" screen :
Posted ImagePosted Image
when I select "Enable VNP with facelock" I can choose face Unlock :
Posted ImagePosted Image
Is it possible to enable Slide and None?

Edited by tooon, 16 May 2013 - 07:08 PM.

  • 0

#199
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,220 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
I see. I'll look into it. :)

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#200
tooon

tooon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
Thank you. :)

  • 0




4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users