Jump to content


Photo

XMOD: MoDaCo Toolkit for Xposed Framework

* * * * * 2 votes

  • Please log in to reply
368 replies to this topic

#41
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
There appears to be an issue with installing apps from the Play Store where they get installed to /mnt/asec, which breaks the link to Xposed.

This is the first Xposed module to be deployed via the Play Store so this is a previously unseen bug.

I'll liaise with the Xposed developer as soon as possible and hopefully we can get a fix!

P

(details - http://code.google.c...detail?id=34880)

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#42
lanlith

lanlith

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4
  • Twitter:@lanlith

There appears to be an issue with installing apps from the Play Store where they get installed to /mnt/asec, which breaks the link to Xposed.

This is the first Xposed module to be deployed via the Play Store so this is a previously unseen bug.

I'll liaise with the Xposed developer as soon as possible and hopefully we can get a fix!

P

(details - http://code.google.c...detail?id=34880)

I wonder if this is why I have problems too :-)
I reflashed my phone and wiped it and installed xposed framework, the toolkit, added all rotation and no joy so far :-S

Ah. Yes following the instructions to install PKG.apk it works now

Edited by lanlith, 02 April 2013 - 07:41 PM.

  • 0

#43
Dieter Schroeder

Dieter Schroeder

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 29 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:Nexus 4
  • Twitter:@dsch
Hello Paul, even when I repeat myself: Both devices are Nexus without SD cards. Xposed framework is functional and toolbox 5 is installed and activated. I have tried with all mods activated and only the meter activated. No reaction, nada, niente. I didn't bake a new ROM, but used the one with most mods already enabled, except the meter. I don't have the toolbox in /data/apps and when I look at the comments, I'm not the only one having problems.

  • 0
Nihil sine nefas

#44
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
If the toolkit is not working for you, please consider posting the content of /data/xposed/debug.log ('adb shell cat /data/xposed/debug.log') in pastebin so I can look for errors - I am pretty sure it is the Google but mentioned above which the Xposed framework is not prepared for (this is the first Xposed module to be deployed via the Play Store).

Dieter - you're clearly not happy with your purchase and although i'm doing everything in my power to resolve the issue at this stage (as I hope you can see), if you'd prefer a refund let me know and i'll action that for you.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#45
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Also, 'adb shell pm list packages -f' will list install locations of packages, check the 'com.modaco.xposed.toolkit' line to see if it's /data/app or /mnt/asec.

I've posted about the issue in the Xposed thread on XDA if you want to track any replies.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#46
lanlith

lanlith

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4
  • Twitter:@lanlith

Hello Paul, even when I repeat myself: Both devices are Nexus without SD cards. Xposed framework is functional and toolbox 5 is installed and activated. I have tried with all mods activated and only the meter activated. No reaction, nada, niente. I didn't bake a new ROM, but used the one with most mods already enabled, except the meter. I don't have the toolbox in /data/apps and when I look at the comments, I'm not the only one having problems.

Have you tried copying out the pkg.apk from /mint/asec/ toolkit folder and installing? Seems to vastly improve things on my N4 (no sdcard obvs.)

  • 0

#47
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
I have temporarily unpublished the app to prevent purchases until I a resolution to the Play Store deployment issue.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#48
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien

Have you tried copying out the pkg.apk from /mint/asec/ toolkit folder and installing? Seems to vastly improve things on my N4 (no sdcard obvs.)

Yes, that will fix it - and confirms the root cause (Play Store installing to that location and the Xposed Framework expecting the module to be in /data/app).

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#49
lanlith

lanlith

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4
  • Twitter:@lanlith

Yes, that will fix it - and confirms the root cause (Play Store installing to that location and the Xposed Framework expecting the module to be in /data/app).

P

Worked for me so was hoping Dieter could use this fix too!

  • 0

#50
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
I'm hoping I can fix it so he can update his review. ;)

P

Dieter Schröder on Apr 2, 2013 at 7:15 PM
Doesn't work at all See subject. Waste of time and money.


  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#51
hkfriends

hkfriends

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 40 posts
  • Devices:null
thanks paul for this great tool... btw, I have two questions:

1. I am unable to see this app (following the link) in google play .. nothing can be found.
2. Is it possible to add a tweak for "com.android.phone" which allowing me to disable notifications.. as this is system app, it is blocked "notification option" in the app_info. I want to disable it whiile on roaming msg

  • 0

#52
lanlith

lanlith

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4
  • Twitter:@lanlith

thanks paul for this great tool... btw, I have two questions:

1. I am unable to see this app (following the link) in google play .. nothing can be found.
2. Is it possible to add a tweak for "com.android.phone" which allowing me to disable notifications.. as this is system app, it is blocked "notification option" in the app_info. I want to disable it whiile on roaming msg

There's a bug at the moment so its temporarily unavailable in the market.
Also there's an option to show all disable system apps which i think allows disabling notifications too already :-)

  • 0

#53
Dieter Schroeder

Dieter Schroeder

    Newbie

  • MoDaCo Silver
  • Pip
  • 29 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Devices:Nexus 4
  • Twitter:@dsch
Copying pkg.apk to a safe place, removing the app and installing from the apk did the trick. I'll update my revision as soon as installation works. Thank you.

  • 0
Nihil sine nefas

#54
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
OK, this seems to be the best solution for now - a seperate Xposed module that disables the Play Store encryption on your device (app APKs instead go to /data/app).

So, to use...

- install Xposed framework on the One, as detailed in this post
- install and activate the new 'No Encryption' module for Xposed from here
- reboot
- install MoDaCo Toolkit from the Play Store

All should then be well, if an existing owner can confirm (the app will appear in your 'all' list, not via searches) I can re-enable it in the Play Store with further instructions.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#55
lanlith

lanlith

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus 4
  • Twitter:@lanlith

OK, this seems to be the best solution for now - a seperate Xposed module that disables the Play Store encryption on your device (app APKs instead go to /data/app).

So, to use...

- install Xposed framework on the One, as detailed in this post
- install and activate the new 'No Encryption' module for Xposed from here
- reboot
- install MoDaCo Toolkit from the Play Store

All should then be well, if an existing owner can confirm (the app will appear in your 'all' list, not via searches) I can re-enable it in the Play Store with further instructions.

P


Working for me! N4

My colleagues are looking forward to seeing it return the play store! :)

Edited by lanlith, 03 April 2013 - 01:27 PM.

  • 0

#56
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
The first post and Play Store instructions are updated... the Xposed 'No Encryption' module is now part of the pre-requisites (hopefully this will be removed with a future Xposed Installer release).

I have now re-published the app in the Play Store.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#57
joint

joint

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Gender:Male
  • Location:italy
  • Devices:HTC ONE
tks Paul ....looking for Toolkit now on playstore ...edit : find now and bought !!!

Edited by joint, 03 April 2013 - 04:08 PM.

  • 0

#58
terminal 7

terminal 7

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:SW-UK
  • Interests:Phones,pc,mac,linux,android,osx,nothing else !
  • Devices:toomany-today-M-G
  • Twitter:@terminal7
HI
its 6 am and im about to go to work so i havent fully read all the thread so excuse if i repeat something previously mentioned.

the toolkit mods were not working on some reboots and in xposed the reboot option wasnt working.
so i installed ROM TOOLBOX which has its own reboot section within the app.
using the soft reboot in this app but with fastboot in the rom disabled it is possible to reboot and all the xposed mods come to life.
i have repeated this process 3 times this morning and it seems to work.
im not a developer (crap at code really) but if i can help with a logcat or whatever then please ask

ill read this thread in full later on.

"HTCFTW"

  • 0

#59
PaulOBrien

PaulOBrien

    It's My Party

  • Founder
  • PipPipPipPipPipPip
  • 36,217 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK
  • Devices:All the Nexus!
  • Twitter:@paulobrien
Version 6 is now online!

New in version 6 - added 'Wireless' category. New modules - Wireless: Enable VPN with Face Lock - VPN (Credential Storage) will be available with Face Lock security.

P

  • 0

You can follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien / Follow MoDaCo on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

Posted Image


#60
terminal 7

terminal 7

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:SW-UK
  • Interests:Phones,pc,mac,linux,android,osx,nothing else !
  • Devices:toomany-today-M-G
  • Twitter:@terminal7
New version installed - it caused instant reboot upon install .. ok though

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users