Jump to content


Photo

ZTE Blade III stock ROMs

* * * * * 3 votes

100 replies to this topic

#21
Something Wierd

Something Wierd

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 178 posts
  • Devices:ZTE Blade III
You cant flash stock roms using cwr,before you can do that you will have to flash the stock recovery.

  • 1

#22
LoraLoric

LoraLoric

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
After I flashed stock recovery i'm not able to apply update from sd (E:signature verification failed)
From stock recovery it's not possible to turn off signature verification and from CWM recovery it's impossible to flash stock rom.
Any idea?

  • 0

#23
LoraLoric

LoraLoric

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

After I flashed stock recovery i'm not able to apply update from sd (E:signature verification failed)
From stock recovery it's not possible to turn off signature verification and from CWM recovery it's impossible to flash stock rom.
Any idea?

Solved it. I just replaced SD Card with another one and flashed it successfully.

  • 0

#24
aleksandar069

aleksandar069

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Gender:Male
  • Location:Antivari, Montenegro
  • Interests:Electronic, Dancing, ITC
  • Devices:Blade III, Blade G, Lumia 620
Can you please uploud the stock recovery for this... PLEASE

Serbia (Telenor):

ro.build.display.id=P772N10_SRBV1.0.0B02
ro.build.version.release=4.0.4
ro.build.date=Fri Nov 9 16:42:09 CST 2012
ro.product.model=Blade III
ro
.product.name=P772N10_SRB

  • 0

by: HACKER-001


#25
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,724 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

Can you please uploud the stock recovery for this... PLEASE

Serbia (Telenor):

ro.build.display.id=P772N10_SRBV1.0.0B02
ro.build.version.release=4.0.4
ro.build.date=Fri Nov 9 16:42:09 CST 2012
ro.product.model=Blade III
ro.product.name=P772N10_SRB

Why? How about actually reading the first post instead...

Do not use ClockWorkMod to flash stock firmware! You'll find update.zip and installation instructions within each packages. Inside each update.zip you'll also find the stock recovery (recovery.img) compatible with each firmware. If necessary, you can flash the stock recovery the same way as you'd flash ClockWorkMod.


  • 0

#26
bamdad

bamdad

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Devices:zte blade 3
i admire your patience mate.. ^^

  • 0

#27
aleksandar069

aleksandar069

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 268 posts
  • Gender:Male
  • Location:Antivari, Montenegro
  • Interests:Electronic, Dancing, ITC
  • Devices:Blade III, Blade G, Lumia 620
Are is this ICS Stock ROM much better then this one: are is faster?


ro.build.display.id=ICS_P772N10V1.0.0B11
ro.build.version.release=4.0.4
ro.build.date=Wed Mar 13 03:31:16 CST 2013
ro.product.model=ZTE BLADE III
ro
.product.name=P772N10

  • 0

by: HACKER-001


#28
jakonicki93

jakonicki93

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Gender:Not Telling

Are is this ICS Stock ROM much better then this one: are is faster?


ro.build.display.id=ICS_P772N10V1.0.0B11
ro.build.version.release=4.0.4
ro.build.date=Wed Mar 13 03:31:16 CST 2013
ro.product.model=ZTE BLADE III
ro
.product.name=P772N10


Aj ne smaraj majke ti. Em si naporan, em nemas pojma da pises engleski.

  • 2

#29
d3us

d3us

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Nexus S, Nexus 4
E neka si mu rekao! Hahahahahahaha
Realno, ne postoji nijedan post bez greske, bolje da koristi google translate.

BTW My friends phone was messed up (wouldn't boot, stuck on android logo - reason unknown) and I just tried 4.0.4 unlocked. Worked perfectly!
After that I flashed CM 10.1 - very fast and nice looking ROM.

Thanks KonstanT! Just keep up a good work ;)

  • 0
ROM: Nexus S - JellyBAM 7.4 ROM (Android 4.2.2 based)
Nexus 4 - Stock JB 4.3

#30
splendidman

splendidman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:ZTE blade 3
i need help with installing i have a problem when i try to install the stock rom it gives me this error "error in sd card status 7" then i searched what might be the problem i read that i have to delete something using notepad i did that and then it gives me "error in sd card status 0" can someone help please

  • 0

#31
mc9662

mc9662

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Male
  • Devices:MotoG
I have a UK (Virgin) Blade 3 running KonstaT's [28.8.] CyanogenMod 10.2 (Android 4.3) - KonstaT, many, many thanks for your efforts on CM!

The current Stock ROM for the UK is ro.build.display.id=VIRGIN_P772N10V1.0.0B03, which is what my Blade was running before CM10.2

I bought mine here in Finland in January and it was sold with B08 firmware. Official firmware/updates also contain radio/modem firmware and bootloaders that remain unchanged no matter which custom ROM you install after that.

  • Has anyone tried to revert to official B08 firmware?


So the Bxx at the end relates to the hardware firmware revision? If it does, would flashing say, an unbranded stock with a greater version e.g. ICS_P772N10V1.0.0B10 upgrade the radio/modem etc firmware, and then I can flash CM10.2 back and be running more current firmware, or is the radio/modem firmware country specific? Also would flashing another country firmware change the default language on the phone?


Proprietary files in JB ROMs are pulled from B10 firmware (except Adreno blobs are from N880E JB and camera libs are from Acqua). Everything besides Adreno blobs should be replaceable. I guess it's also possible that some proprietary file is missing that some newer radio/modem needs.

  • Has anyone tried to replace proprietary files from your stock firmware to match the radio/modem on your device?


Would it be best to try B10 rather than the newer B12 if the proprietary files in JB come from B10?

Thanks

Matt

Edited by mc9662, 06 September 2013 - 09:46 AM.

  • 0

#32
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,724 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

So the Bxx at the end relates to the hardware firmware revision? If it does, would flashing say, an unbranded stock with a greater version e.g. ICS_P772N10V1.0.0B10 upgrade the radio/modem etc firmware, and then I can flash CM10.2 back and be running more current firmware, or is the radio/modem firmware country specific? Also would flashing another country firmware change the default language on the phone?

Quotes are lifted out of the original context and the thread in question was related to an issue that's already been resolved (and had nothing to with any of that).

No, it only relates to software revision on your device. When talking about B10 or Bxx I only meant generic builds. There could be a e.g. carrier branded B01 build that's newer than unbranded builds (actually Turkish P772N10_TURKV1.0.0B03 is currently the most recent stock firmware).

Official update packages from ZTE also include modem/radio firmware and bootloaders that remain on your device no matter which custom ROM you install afterwards (take a look inside stock update.zip and CyanogenMod .zip and you might understand it better). Unfortunately there is no way to verify what is the current radio firmware on your device. There's also no way to know if there's any difference between these radio firmwares and in case there is differences, exactly what they are.

Afaik there is currently no reason to believe that it would make any difference what radio firmware you have on your Blade III. Feel free to experiment though...

  • 0

#33
red.srb

red.srb

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Devices:ZTE BLADE III
  • Twitter:@/
On picture in tutorial i need to go to system update where can i find that in CM 10.1 ?

  • 0

signature-fb-page-reklam.png


#34
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,724 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

On picture in tutorial i need to go to system update where can i find that in CM 10.1 ?

You can't, it's only in stock ROMs. But how about actually reading the instructions to the end instead...

  • 0

#35
akidemirov

akidemirov

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:ZTE Blade 3
Hi, I have a ZTE Blade 3 " http://www.gsmarena.... rom... thanks

Edited by akidemirov, 22 September 2013 - 08:13 PM.

  • 0

#36
akidemirov

akidemirov

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:ZTE Blade 3
Hi, I have a ZTE Blade 3.. Is there any gingerbread custom rom I just want to install GB rom... thanks

I have this model http://www.gsmarena....de_iii-4983.php

  • 0

#37
akidemirov

akidemirov

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:ZTE Blade 3
any Gb rom for Zte Blade 3????

  • 0

#38
GarryHD

GarryHD

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Devices:ZTE Blade III

I tried some codes for unlocking the phone. So, I hoped until the end, that I will succeed :) Now, when I put the sim-card from Orange Moldova(the phone is blocked in this mobile network) the phone asks me, again, for a code and I can't use the phone :( Can I do something to solve this problem? Thanks in advance!!!


  • 0

#39
AngeloCruz

AngeloCruz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:Blade III

I am looking for this version stock rom :  P772N10_PLUSV1.0.0B02  or ealier version.

 

Anyone have it or know where i can find it?

 

I don´t have a clue of what country or network  is it from.


  • 0

#40
AngeloCruz

AngeloCruz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Devices:Blade III

Already found what country and network it is from :  Poland   Plus network 

 

If anyone have it i would be very thankful.


  • 0




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users