Jump to content


Photo

Facebook Home

- - - - -

  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego
Just tried Facebook home and it is a bit weird at first but i like it! I had to change the build prop in order for it to work, changed to Note 2. Got the apk from android police

http://www.androidpo...select-devices/

Edited by Rattonboy, 12 April 2013 - 07:18 PM.

  • 1

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#2
maninhas

maninhas

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • Gender:Female
  • Location:Portugal
  • Devices:Huawei g300
  • Twitter:@MANINHAS
where do we have to change to note 2??

  • 0

#3
marcioo

marcioo

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 199 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Is smooth?

  • 0

#4
maninhas

maninhas

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • Gender:Female
  • Location:Portugal
  • Devices:Huawei g300
  • Twitter:@MANINHAS
Can you explain step by step how to make it work please :-(

  • 0

#5
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,863 posts
  • Gender:Male

Can you explain step by step how to make it work please :-(


ro.product.model=SPH-L900
ro.product.brand=samsung
ro.product.name=t0ltespr
ro.product.device=t0ltespr
ro.product.manufacturer=samsung

Change the following in your build.prop, reboot, and install facebook home.

Edited by kyan31, 12 April 2013 - 10:16 PM.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#6
denzele

denzele

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Down Under
  • Devices:Huawei Ascend G300- Ascend P1
Is this compete and ready to use or should we wait?

  • 0

#7
maninhas

maninhas

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
  • Gender:Female
  • Location:Portugal
  • Devices:Huawei g300
  • Twitter:@MANINHAS
Did that still doesnt work:(

  • 0

#8
denzele

denzele

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Down Under
  • Devices:Huawei Ascend G300- Ascend P1
Thanks kyan31 it works..installed and playing with it..it's going to take time to get used to it...heh

  • 0

#9
denzele

denzele

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Down Under
  • Devices:Huawei Ascend G300- Ascend P1
After deleting fb can I just leave all this new info in build or should rewrite old back?

  • 0

#10
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego

Is smooth?

Yeah it is and i am using Kyan's excellent Electra ROM

  • 0

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#11
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego

Did that still doesnt work:(

Try a different one. Did you change everything from Ascend g300?

  • 0

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#12
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego
Here is a picture of my build prop

Attached Files


  • 0

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#13
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego
For those of you who do not want to change build prop. There are patched Apks for facebook home, facebook and messenger.
www.talkandroid.com/158125-facebook-home-now-available-for-everyone-with-patched-apk/

  • 0

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#14
Dellboy2012

Dellboy2012

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade, Serbia
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@Dellboy2012
It works but I think it is crap. Feels like I'm stuck in fb app and can't find a way out.

  • 0

#15
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego

It works but I think it is crap. Feels like I'm stuck in fb app and can't find a way out.

Its a good app if you tend to use Facebook more than android itself.

  • 0

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#16
ludilo66

ludilo66

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 65 posts
  • Gender:Male
  • Location:Beograd
  • Devices:Huawei G300
I try it. Its good idea, but its a little lagy.

  • 0

#17
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego

I try it. Its good idea, but its a little lagy.

depends on the ROM you are using. I am using Electra by Kyan31 and it is smooth.

  • 0

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#18
blademaster123

blademaster123

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Reading, Nexus7 , G300 gaming, Parkour, Guitar :D
  • Devices:Huawei Ascend G300, Nexus 7
If you look in the android software section of modulo Paul has posted a patched version, however you'll have to reinstall your current Facebook and messenger apps. Worked on my nexus 7 haven't tested it on the G300

  • 0
"Someone who has never made a mistake, has never tried anything new"

Albert Einstein

#19
Rattonboy

Rattonboy

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hastings
  • Interests:My phone and playing Basketball.
  • Devices:ZTE BLADE, MOMO9, San Diego

If you look in the android software section of modulo Paul has posted a patched version, however you'll have to reinstall your current Facebook and messenger apps. Worked on my nexus 7 haven't tested it on the G300

Yeah i found one yesterday on android police i have given link in this thread but thanks anyway. :)

  • 0

skillet-4e03a3fdbe31a.png


#20
denzele

denzele

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 306 posts
  • Gender:Male
  • Location:Down Under
  • Devices:Huawei Ascend G300- Ascend P1
so far not good news for FB Home..

Attached Files


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users