Jump to content


Photo

[ROM][JB]-Android Open Kang Project for the Huawei Ascend G300. R2 Updated: 22/4/2013


  • Please log in to reply
230 replies to this topic

#181
tcpaulh

tcpaulh

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,001 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Coolpad F1, Moto G, G300
  • Twitter:@tcpaulh

I've tried to use Sygic and Tomtom and both have crashed.

Sygic works fine here

  • 1

How To Provide Error Logs

 

There's a problem on KitKat with text wrap / reflow not working. Issue raised here. Please Star and Reply if you think it's a stupid regression


#182
Razor3000

Razor3000

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
I've tried the latest version of Sygic and now it works fine.

I miss the 3G/2G Toggle in this ROM.


If you want to enhance the speed do this simple steps:
Disable CPU Rendering

1) MAKE A NAND BACKUP OF YOUR ROM. Just in case something would go wrong

2) To disable CPU rendering the ONLY things to do are:
- with a file manager with root access go to system/lib/egl
- Set the permission to rw-r--r-- for the egl.cfg file.
- open the file egl.cfg. DELETE everything inside the file but keep this line: 0 1 adreno200
- rename libGLES_android.so from egl folder. Don't delete it so if there is an issue with your ROM you can revert back to this file.
- REBOOT


What might you benefit from? So far this is what I noticed.
- performance boost
- speed boost
- increased responsiveness
- better audio quality
- apps such as Facebook that would become slow and unresponsive are suddenly blazing fast


Build.prop optimization

dalvik.vm.dexopt-flags m=y
CHANGE TO
dalvik.vm.dexopt-flags m=y,o=v,u=y
then Save & Reboot


Edited by Razor3000, 30 April 2013 - 08:12 PM.

  • 0

15735.png


#183
Pyntux

Pyntux

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 466 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Alcatel Idol 6030X
@Razor3000

Does this works?

  • 0

#184
predragiPredrag

predragiPredrag

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 197 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Devices:Huawei G300

@Razor3000

Does this works?


I got bootloop :( so I had to reflash my rom. But I didn't use Build.prop optimizations.

Edited by predragiPredrag, 30 April 2013 - 07:07 PM.

  • 0

#185
Razor3000

Razor3000

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300

I got bootloop :( so I had to reflash my rom. But I didn't use Build.prop optimizations.


Have you tried to clean Dalvik Cache?

  • 0

15735.png


#186
Pyntux

Pyntux

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 466 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Alcatel Idol 6030X
I didn'i found dir /system/eg but there's /system/egl with files listed above, on CM9 Miui by Narkoman. So I did everything and nothing happens, same performance as before and everything is same... :(


@PredragiPredrag

Nesto tu ne valja... :D

Edited by Pyntux, 30 April 2013 - 07:15 PM.

  • 0

#187
predragiPredrag

predragiPredrag

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 197 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Devices:Huawei G300

Have you tried to clean Dalvik Cache?


Naahh I dont have will to do it again :D you try it and then report here :D

@Pyntux: Ma neki trolololo stimung :D

  • 0

#188
Razor3000

Razor3000

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300

Naahh I dont have will to do it again :D you try it and then report here :D

@Pyntux: Ma neki trolololo stimung :D


I have already done it and it works.

  • 1

15735.png


#189
Pyntux

Pyntux

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 466 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Alcatel Idol 6030X
How you see that "it works"? Does that even work on any rom or just on AOKP ? :)

Edited by Pyntux, 30 April 2013 - 10:33 PM.

  • 0

#190
Razor3000

Razor3000

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 66 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300

How you see that "it works"? Does that even work on any rom or just on AOKP ? :)


If you want to see that it works open the jelly bean easter-egg (About Phone -> Click in android version multiple times -> Click in the jelly bean multiple times) without the MOD then apply that MOD and test it again... You will see that the animation runs smoother, this applies to all system.
With the GPU rendering you have lower CPU usage and improved battery life.

It works in all roms and in all devices with adreno 200 gpu.

  • 0

15735.png


#191
Pyntux

Pyntux

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 466 posts
  • Gender:Male
  • Devices:G300, Alcatel Idol 6030X
Thanks! ;)

  • 0

#192
Owl93

Owl93

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Motorola Moto G
  • Twitter:@O_0wl
Hey this seems a great rom. Can someone tell me if this rom as the same issue with phone network signal as CM10 and CM10.1 ? Thanks

  • 0

#193
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

Hey this seems a great rom. Can someone tell me if this rom as the same issue with phone network signal as CM10 and CM10.1 ? Thanks


I don't think it would as it's compiled from source, without any multibaseband hackery. The network was fine when I tested the ROM a while back.

  • 1

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#194
plewis1981

plewis1981

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 398 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham
  • Interests:Technoligy, F1 and Cycling
  • Devices:Moto G
  • Twitter:@plewis1981
Network is fine.

Its a very good ROM. I am running R1 as R2 is missing a few power toggles.

  • 0
Nobody is perfect, I am nobody, therefore I am perfect :)

If I have helped you PLEASE Press the +1 button
and don't forget to push the Dev's +1 buttons to.

#195
Owl93

Owl93

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Motorola Moto G
  • Twitter:@O_0wl
And can I install standard Gapps? Since these come a little bit tweaked, mainly Messanging app

  • 0

#196
plewis1981

plewis1981

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 398 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham
  • Interests:Technoligy, F1 and Cycling
  • Devices:Moto G
  • Twitter:@plewis1981
Pass I used the one from the OP just to be sure, but you could give it a go, you can always re-flash the ROM if it don't work.

  • 0
Nobody is perfect, I am nobody, therefore I am perfect :)

If I have helped you PLEASE Press the +1 button
and don't forget to push the Dev's +1 buttons to.

#197
FranciscoMSM

FranciscoMSM

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Coimbra
  • Devices:ZTE Blade
For when an update? :P

  • 0

#198
plewis1981

plewis1981

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 398 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham
  • Interests:Technoligy, F1 and Cycling
  • Devices:Moto G
  • Twitter:@plewis1981

For when an update? :P



WHEN RAVERRR IS READY!

Don't you know its bad manners to ask fr ETA's, especially in such a RUDE manner!

All the dev's hear build these ROMs for FREE. They DO NOT ow us anything!

SO GIVE THEM A BRAKE!!!

Rant over

Edited by plewis1981, 03 May 2013 - 03:41 PM.

  • 2
Nobody is perfect, I am nobody, therefore I am perfect :)

If I have helped you PLEASE Press the +1 button
and don't forget to push the Dev's +1 buttons to.

#199
sedj

sedj

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 206 posts
In changelog:

-Set 30 in call volume stepps.

Does this mean in call volume/distortion has been fixed or better? Can someone confirm call quality.

  • 0

#200
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

In changelog:

-Set 30 in call volume stepps.

Does this mean in call volume/distortion has been fixed or better? Can someone confirm call quality.


No, it means there are 30 in call volume steps. Pretty self explanatory :P

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users