Jump to content


Photo

[ROM][JB]-Android Open Kang Project for the Huawei Ascend G300. R2 Updated: 22/4/2013


  • Please log in to reply
229 replies to this topic

#61
andy/newbie

andy/newbie

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Gender:Male
  • Location:barnstaple/north devon
  • Devices:huawie g510,rk3066 tablet

I think the only 3g thing is the ROM because I only had 3g today...I think... I'll check it out.

PS: if your carrier supports 3g, it might be worth you checking your APN settings.

yes i am on 3 network,good point ill check that,well trust me for a first release its a very good rom its a keeper for me

  • 0

#62
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

Sorry about the moan

Hope it gets well soon :D

That wasn't a moan... that was a compliment compared to some of the stuff ive seen on here lol. I can handle the odd spoilt brat , sarcasm is key :)

  • 0
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#63
bilakos10

bilakos10

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Devices:Huawei ascend g300
Raverrr have you though of using 4.2.2 (or even KLP) as a base of your roms in the future?

  • 0

#64
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

Raverrr have you though of using 4.2.2 (or even KLP) as a base of your roms in the future?

originally I wanted to compile aokp ICS just because its actually compatible with our phone and requires less hacking. But the source was incomplete. So I settled for this. I will most certainly "upgrade" as I accumulate knowledge but for now I'm sticking to this till I feel I can't improve it any more. As for LP... I doubt it... and I use dazzozos device source so out of common courtesy, he gets dibs on new builds. I'm still a "learner dev" anyway, I wouldn't know where to start :)

  • 0
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#65
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

I think this is a great ROM for my soon departing G300, it runs really well, Google Now has it's moments when it can lag like hell, but hey ho not the end of the world.

The only thing I have noticed is that it is not deep sleeping, it's not a huge hassle, and also if you set an overclock in Performance settings, and set it at reboot, when you reboot it reverts to standard settings, again not a hassle, just a bit strange.

Anyone else noticed this?

The screenshots are before and after a reboot

Deep sleeping fine for me. You must have a wake lock.
Attached File  1366402589335.jpg   62.51KB   80 downloads

  • 0
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#66
nitso

nitso

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 88 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Hauwei G300
Thanks but what about network....is it lost some times or not because is very annoying!!!!

  • 0

#67
thejaimes111

thejaimes111

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 374 posts
  • Gender:Male
  • Location:Spain - Canary Islands :P
  • Devices:Nexus 7/G300/Huawei u8160
  • Twitter:@thejaimes111
Nice raverrr :D

Are you compiling it from source with Dazzozo's sources or it's a port?

Regards !!

  • 0

Give me REP or DONATE if I helped you, you will make my happier today ^_^

Posted Image


#68
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

Nice raverrr :D

Are you compiling it from source with Dazzozo's sources or it's a port?

Regards !!

From source with Dazzozo's device,kernel and proprietary repos.

Edit: its actually much nicer to work with source. So much easier to identify and fix problems.

  • 0
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#69
thejaimes111

thejaimes111

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 374 posts
  • Gender:Male
  • Location:Spain - Canary Islands :P
  • Devices:Nexus 7/G300/Huawei u8160
  • Twitter:@thejaimes111
That's cool ! Thanks for your work, and of course it's better to work with sources :D

Cheers !

  • 0

Give me REP or DONATE if I helped you, you will make my happier today ^_^

Posted Image


#70
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

From source with Dazzozo's device,kernel and proprietary repos.

Edit: its actually much nicer to work with source. So much easier to identify and fix problems.


Quick question:

When you compile from source, is the output ROM guaranteed to boot?

Thanks :)

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#71
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

Quick question:

When you compile from source, is the output ROM guaranteed to boot?

Thanks :)

not guaranteed but this did. Even if it does there is still bugs to fix. Unless you are some kind of compatibility Don lol :)

  • 0
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#72
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

not guaranteed but this did. Even if it does there is still bugs to fix. Unless you are some kind of compatibility Don lol :)


Oh, thanks for the reply :lol:

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#73
plewis1981

plewis1981

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 398 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham
  • Interests:Technoligy, F1 and Cycling
  • Devices:Moto G
  • Twitter:@plewis1981
Thanks raverrr this ROM is awesom!

Just 1 question, is there any way to remove the Google search bar from the homescreen. I have looked through all the lovely settings but can't seem to find this particuler option.


  • 0
Nobody is perfect, I am nobody, therefore I am perfect :)

If I have helped you PLEASE Press the +1 button
and don't forget to push the Dev's +1 buttons to.

#74
djuroue

djuroue

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 280 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Alcatel OT-6030X, Nokia N85
I installed nova launcher, that solved it :-)

  • 1

Like and use my Huawei G300 Facebook page :

https://www.facebook...500555660012245

5979.gif
47648.gif
39369.jpg
23706kl7.gif
7232ky4.jpg


#75
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate
Nova aclually comes bundled in the source. Worth using it instead?

  • 0
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#76
blademaster123

blademaster123

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Interests:Reading, Nexus7 , G300 gaming, Parkour, Guitar :D
  • Devices:Huawei Ascend G300, Nexus 7
So if it doesn't boot, is your phone bricked?

  • 0
"Someone who has never made a mistake, has never tried anything new"

Albert Einstein

#77
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

So if it doesn't boot, is your phone bricked?


No, it could just be a bootloop.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#78
Andymac1969

Andymac1969

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:East Anglia
  • Devices:LG G2, Moto G
Evening, still loving this ROM, I have two problems, Google Now says I need to enable location settings, even though they are all selected, and my No 1 app I use FC's when I open it, it has never done this before on any other ROM, I would suspect it is something to do with location/GPS settings as it is a location based Cardio trainer.

The Cardio Trainer opens, but as soon as you 'select' log workout and it trys to access location info it FC's

I enclose logcats for them both

Attached Files


Edited by Andymac1969, 20 April 2013 - 08:42 PM.

  • 0

#79
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

Evening, still loving this ROM, I have two problems, Google Now says I need to enable location settings, even though they are all selected, and my No 1 app I use FC's when I open it, it has never done this before on any other ROM, I would suspect it is something to do with location/GPS settings as it is a location based Cardio trainer.

I enclose logcats for them both

Bug report WIN. Thanks

  • 0
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#80
Andymac1969

Andymac1969

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 572 posts
  • Gender:Male
  • Location:East Anglia
  • Devices:LG G2, Moto G

Bug report WIN. Thanks


Your welcome, I just hope they make sense to you, as they mean nothing to my poor brain :blink:

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users