Jump to content


Photo

[ROM][JB]-Android Open Kang Project for the Huawei Ascend G300. R2 Updated: 22/4/2013


  • Please log in to reply
230 replies to this topic

#141
Gabrielius

Gabrielius

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
To make it clear. Do the Google Auto restore of apps is working for you guys ?

  • 0

#142
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate
Building...With a potential auto brightness fix, also added Apollo and reduced minimum screen brightness by 5%.
Struggeling with the location problem tho. I'll keep at it

  • 4
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#143
Gabrielius

Gabrielius

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
This is insane.. I've spent hours trying to make gallery and music work and it still shows empty.. Deleted all .nomedia files, tried different ForceScan apps, tried to enable media scanner manualy through terminal and still nothing.. There is something in that card that stops mediascanner from looking into the folders

Edited by Gabrielius, 23 April 2013 - 11:07 PM.

  • 0

#144
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

This is insane.. I've spent hours trying to make gallery and music work and it still shows empty.. Deleted all .nomedia files, tried different ForceScan apps, tried to enable media scanner manualy through terminal and still nothing.. There is something in that card that stops mediascanner from looking into the folders

I had a dying sd card once. It was an 8 gig class 10 that i had since the blade days. What i did to "revive it" was repartition it in TWRP. I made a 512 mb partition for apps to sd and the remaining 7 and a bit gig got formatted, fixing whatever the problem was. It's still working fine now.

Obviously this ill delete everything on there so if you try it... backup first

  • 0
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#145
panin.vova2012

panin.vova2012

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Huawei G300
that, again settings only English? I, Russian, nothing is clear.

  • 0

#146
plewis1981

plewis1981

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 398 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham
  • Interests:Technoligy, F1 and Cycling
  • Devices:Moto G
  • Twitter:@plewis1981
I don't seem to have a toggle for mobile data?

Still a grate ROM though!

  • 0
Nobody is perfect, I am nobody, therefore I am perfect :)

If I have helped you PLEASE Press the +1 button
and don't forget to push the Dev's +1 buttons to.

#147
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

I don't seem to have a toggle for mobile data?

Still a grate ROM though!

Lol where did that go? I'll sort it.

  • 1
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#148
FranciscoMSM

FranciscoMSM

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Coimbra
  • Devices:ZTE Blade
can someone please test it on antutu? thanks

  • 0

#149
wqqpp007

wqqpp007

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 52 posts
  • Devices:U8818
thanks

  • 0

#150
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

can someone please test it on antutu? thanks


Same as cm 10. And antutu is good for comparing devices but not ROMs. The scores vary massively. I could set my phone up to score sub 3000 or I could make it score 5000.
If you must know tho, I just scored a little over 4300, overclocked

  • 0
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#151
Gabrielius

Gabrielius

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
Well I liked your rom better than the Electra ROM, but I have to admit - I tried everything to make sd card work properly on your rom, but even when formated the card gallery wasn't working, it was crashing without notification of crash. Once I have flashed Electra rom - everything is working properly. Also, google restore is working on Electra and I couldn't get it working on your ROM

Edited by Gabrielius, 24 April 2013 - 01:07 PM.

  • 0

#152
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

Well I liked your rom better than the Electra ROM, but I have to admit - I tried everything to make sd card work properly on your rom, but even when formated the card gallery wasn't working, it was crashing without notification of crash. Once I have flashed Electra rom - everything is working properly. Also, google restore is working on Electra and I couldn't get it working on your ROM

Unlucky, if you ever find out what you did wrong let us know.

  • 1
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#153
FranciscoMSM

FranciscoMSM

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Coimbra
  • Devices:ZTE Blade
thanks, installing right now

  • 0

#154
predragiPredrag

predragiPredrag

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 197 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Devices:Huawei G300

Well I liked your rom better than the Electra ROM, but I have to admit - I tried everything to make sd card work properly on your rom, but even when formated the card gallery wasn't working, it was crashing without notification of crash. Once I have flashed Electra rom - everything is working properly. Also, google restore is working on Electra and I couldn't get it working on your ROM


Google restore is working on CM based ROMs, but I never have seen AOPK roms with this option working :)

  • 0

#155
dakok

dakok

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,453 posts
  • Gender:Male
  • Location:Split, Croatia
  • Devices:Coolpad F1 8297w
@gabrielius
why do you need gallery so badly?
Get quickpic instead.

  • 0

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

logo-telekineza.png 

       Coolpad F1 software and stuff 
___________________________________________________________________________________________________________________________________________


#156
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

@gabrielius
why do you need gallery so badly?
Get quickpic instead.


I agree, QuickPic is the best ;)

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31


#157
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

I agree, QuickPic is the best ;)

Used to use it but I'm not a fan of the newer versions. I just stick to inbuilt gallery. Very good app tho.

  • 0
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#158
Gabrielius

Gabrielius

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300

@gabrielius
why do you need gallery so badly?
Get quickpic instead.


Well this could be the option, but you see, the same happens with my music files. Music player and Gallery are crashing by them selves, well not crashing with notification that this app has crashed, but those programs just simply turns off. I have flashed different roms today like 5 or 6 times, but still I'll give it a try with quickpic and other music player :D

  • 0

#159
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

Well this could be the option, but you see, the same happens with my music files. Music player and Gallery are crashing by them selves, well not crashing with notification that this app has crashed, but those programs just simply turns off. I have flashed different roms today like 5 or 6 times, but still I'll give it a try with quickpic and other music player :D

Try a fresh download, make sure you do the appropriate wipes, install the right gapps package. Boot, then reboot after a few minutes of letting it load up and settle. There is no reason the ROM shouldn't work for you to unless of a hardware fault or something your not doing right. If it still doesn't work try posting your exact procedure here
Peace

  • 0
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#160
andy/newbie

andy/newbie

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Gender:Male
  • Location:barnstaple/north devon
  • Devices:huawie g510,rk3066 tablet

Well I liked your rom better than the Electra ROM, but I have to admit - I tried everything to make sd card work properly on your rom, but even when formated the card gallery wasn't working, it was crashing without notification of crash. Once I have flashed Electra rom - everything is working properly. Also, google restore is working on Electra and I couldn't get it working on your ROM

the same happond to me ,so i did full wipes and reflashed and all ok,not a problem since

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users