Jump to content


Photo

[CM10] [ROM] [Super Hornet] Acer Liquid - (OS 4.1.2 Jelly Bean)

* * * * * 3 votes

  • Please log in to reply
102 replies to this topic

#21
RomzesRover_R

RomzesRover_R

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 121 posts
  • Gender:Male
  • Location:Russian Federation, Bashkortostan
  • Interests:Developer for cm9, cm10, cm10.1 and kernel
  • Devices:Acer Liquid A1
  • Twitter:@RomzesRover

the 2 wipe options
* wipe cache partition
* wipe data/factory reset

doesn't matter... isecond option include first option..


Muhaimin, sorry but I don't know where your problem... try to flash official rom 2.2 from ADT or try install rom with thepasto's instructions from cm9 thread(with my recovery and rom)..

  • 1

#22
Ellenico

Ellenico

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
OMG....THX GUYS.
The CM10 is faster than the CM9...It's incredible.
I'm testing stability and battery consumption.
I love my GNexus, but i love my Liquid A1...long life.

PS: Gapps for JB?
PPS: Sorry for my bad english :P

  • 0

#23
Thmz159

Thmz159

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 129 posts
  • Devices:Acer Liquid A1
Awesome. Can't try yet unfortunately. @A1 users; does this ROM have 204 mb or 189 mb RAM available?

Great work!

  • 0

#24
afsar

afsar

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
so far soooo good...hats off to devs :)
hope camera will b fixed soon ..

  • 0

#25
Muhaimin

Muhaimin

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Devices:Acer Liquid
at last got it working....
anyone installed gapps? if so please tell me from where?

  • 0

#26
Sany Linux

Sany Linux

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Devices:Acer Liquid E
GAPPS for JB. It works for me:

https://docs.google....mRnc/edit?pli=1

  • 0

#27
afsar

afsar

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
@sanny plz do work on sensors n camera bro !! awsm ROM

  • 0

#28
Diljeet

Diljeet

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Location:Acer Liquid Modaco Forum
  • Interests:CM7.2 - CM9 - CM10
  • Devices:Acer Liquid A1

doesn't matter... isecond option include first option..

Yes it includes the option, but sometimes things are weird during install.

Awesome. Can't try yet unfortunately. @A1 users; does this ROM have 204 mb or 189 mb RAM available?

Great work!

It has 192MB ram for use

  • 0
@Developers: Thanks for your hard work

#29
Alexzandro

Alexzandro

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pescara, Italy
  • Devices:LiquidAE+LGox2+POVMOBII+SGNex
  • Twitter:@alibi1953
Hello!
After too much time we have JB !
A real real thank to the developer! Hats off to You.
I have recently updated TWRP to 2.5 and have a nandroid done. Would like to know if it is possible to flash this in rec with TWRP or it is absolutely CWM to be used ?
Moreover, what is the way to flash CWM included in the OP ?
Thanks for Your reply
regards
Alessandro

  • 0
LiquidE on CM9 The Pasto, A1 on CM7 JB flavoured, SGNexus on AOSPAL
POV MOBII on VegaCream+LG Ox2 on ICS CM10.1. Thanks to all great devs!

#30
heythem

heythem

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Acer Liquid E
Very promising ROM, great work !!!

I have tried it but I have touchscreen freezes...
Does anyone have this problem ?

  • 0

#31
RomzesRover_R

RomzesRover_R

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 121 posts
  • Gender:Male
  • Location:Russian Federation, Bashkortostan
  • Interests:Developer for cm9, cm10, cm10.1 and kernel
  • Devices:Acer Liquid A1
  • Twitter:@RomzesRover

Very promising ROM, great work !!!

I have tried it but I have touchscreen freezes...
Does anyone have this problem ?


in first post we have patch to fix it, you are so inconsiderate, it was there all the time

I have recently updated TWRP to 2.5 and have a nandroid done. Would like to know if it is possible to flash this in rec with TWRP or it is absolutely CWM to be used ?
Moreover, what is the way to flash CWM included in the OP ?

Hello :), can you explain your problem more simply ? You all know that I'm from Russian Federation and I can't underestand what you want to say..

Edited by RomzesRover_R, 12 June 2013 - 02:51 PM.

  • 0

#32
Alexzandro

Alexzandro

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pescara, Italy
  • Devices:LiquidAE+LGox2+POVMOBII+SGNex
  • Twitter:@alibi1953
Hello ! Thanks for your kind reply, Romzes, I will try to make it short: Team Win Recovery Project (TWRP)is the alternative recovery, which I am using actually. This recovery automatically installs with GOOMANAGER app. So it should be easy to flash your ROM with this.
Other problem: can I try to install CWM for instance with Rommanager or do I have to flash only Your recovery and in this case in what way I flash your recovery ?
Thanks again for all your efforts.
Regards
Alessandro

  • 0
LiquidE on CM9 The Pasto, A1 on CM7 JB flavoured, SGNexus on AOSPAL
POV MOBII on VegaCream+LG Ox2 on ICS CM10.1. Thanks to all great devs!

#33
sinan33

sinan33

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Dell Streak 5
ı have donated you and thepasto, but i can't donate ray because i don't have a webmoney account.
All the liquid users please donate the devs, maybe it would help them to speed up development progress of Cm10 for our devices.

Thanks all your efforts and time.

Regards...

  • 0

#34
Alexzandro

Alexzandro

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 117 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pescara, Italy
  • Devices:LiquidAE+LGox2+POVMOBII+SGNex
  • Twitter:@alibi1953
Hello !
Double post deleted
Sorry for the inconvenience

Edited by Alexzandro, 12 June 2013 - 06:21 PM.

  • 0
LiquidE on CM9 The Pasto, A1 on CM7 JB flavoured, SGNexus on AOSPAL
POV MOBII on VegaCream+LG Ox2 on ICS CM10.1. Thanks to all great devs!

#35
RomzesRover_R

RomzesRover_R

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 121 posts
  • Gender:Male
  • Location:Russian Federation, Bashkortostan
  • Interests:Developer for cm9, cm10, cm10.1 and kernel
  • Devices:Acer Liquid A1
  • Twitter:@RomzesRover

Other problem: can I try to install CWM for instance with Rommanager or do I have to flash only Your recovery and in this case in what way I flash your recovery ?

you need to use my recovery cuz for cm10 we new partitions size, and then if you want get correctely flashed rom you'll need to use recovery from this thread..
otherwise [ray make are repack where system size 189mb so I think that with this repack we can use old recovery (like twrp, cwm, malez) from thepasto, and with kernel where nandpartitions size settet up from cm9


ı have donated you and thepasto

Thanks, all what I do, I do special for liquid and especially for users of liquid !

Edited by RomzesRover_R, 12 June 2013 - 06:30 PM.

  • 2

#36
Diljeet

Diljeet

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 271 posts
  • Gender:Male
  • Location:Acer Liquid Modaco Forum
  • Interests:CM7.2 - CM9 - CM10
  • Devices:Acer Liquid A1

RomzesRover_R

Hello RomzesRover_R the cm7.2 for our liquid has 205MB RAM available(for A1), is there any possibility that cm10 can use those partition sizes? It will boost the performance for A1 users.

I need only deep sleep LOL.

Me too

Edited by Diljeet, 13 June 2013 - 06:50 PM.

  • 0
@Developers: Thanks for your hard work

#37
Ellenico

Ellenico

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
I need only deep sleep LOL.

  • 1

#38
ccorasaaa

ccorasaaa

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 139 posts
  • Devices:LiquidE
Testing Now! ;)

  • 1

#39
Christoforos22

Christoforos22

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Devices:Acer Liquid

GAPPS for JB. It works for me:

https://docs.google....mRnc/edit?pli=1

Rom installed great, but google play force closes and my contacts cannot be synchronized under accounts tab.
Moreover stock browser does not open at all.
Anyone else has this problems? Overall it is a good rom if these minor problems are fixable.
Thanks

  • 0

#40
Muhaimin

Muhaimin

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Devices:Acer Liquid

Rom installed great, but google play force closes and my contacts cannot be synchronized under accounts tab.
Moreover stock browser does not open at all.
Anyone else has this problems? Overall it is a good rom if these minor problems are fixable.
Thanks


GAPSS doesnt works for me, its force closing...
stock browser is working fine..
flickering screen / crazy screen sometimes....

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users