Jump to content


Photo

[ROM][4.1.2]PAC-Rom V19.3.0[1-9-13][Acer S500 Cloudmobile][swing][RC3][Updated]

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
184 replies to this topic

#61
bughycbe

bughycbe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:acer cloudmobile
Great

  • 0

#62
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile
4.1.2 JB 31Jul2013 Compiled
Test Version ;)
please try and report :D
cleaned sources and such ;)

so i hope it went good
compile time 269 Minutes :3 thanks ubuntu XD

Download Link here : http://www.mediafire...1.2-v19.3.0.zip

flash it same way as CM10
Put ROM & GApps on your external SD
Reboot to recovery
Format data/factory reset
Flash ROM
Flash GApps
Reboot

  • 0

#63
razvankim

razvankim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:Developing
  • Devices:Samsung Galaxy SIII I9300
  • Twitter:@none
Space..can you try fixing Headphones issue in MIUI by shreps or on AOKP?

  • 0
Cheers | Hit THANKS if I helped you.
razvankim@MoDaCo

#64
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile
the headphones bug is most probly a KCM file wrongly named or a other file wrongly named.
i had this issue on CM7.2 for CooperVE and on Aosp GB as well
buut that was fixed by naming the file properly

i cant flash MIUI or AOKP or PAC or CM10 as my device is bugged and cant find any partitions in recovery

thats why i asked if someone could try my Test version from one post above yours ;)

  • 0

#65
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile

4.1.2 JB 31Jul2013 Compiled
Test Version ;)
please try and report :D
cleaned sources and such ;)

so i hope it went good
compile time 269 Minutes :3 thanks ubuntu XD

Download Link here : http://www.mediafire...1.2-v19.3.0.zip

flash it same way as CM10
Put ROM & GApps on your external SD
Reboot to recovery
Format data/factory reset
Flash ROM
Flash GApps
Reboot

anyone tried this build ?
thanks :D

  • 0

#66
razvankim

razvankim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:Developing
  • Devices:Samsung Galaxy SIII I9300
  • Twitter:@none
I tried this but it won't flash. i get an error with getprop.

MOUNT /system BEFORE INSTALL!

Edited by razvankim, 03 August 2013 - 09:08 AM.

  • 0
Cheers | Hit THANKS if I helped you.
razvankim@MoDaCo

#67
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile
@razvankim u installed it ? .
if getprop keeps eroring
remove the line of updaterscript with notepad++

  • 0

#68
razvankim

razvankim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:Developing
  • Devices:Samsung Galaxy SIII I9300
  • Twitter:@none
yep .. i tried to install it . i will remove the line with get prop. i will get to you asap.

  • 0
Cheers | Hit THANKS if I helped you.
razvankim@MoDaCo

#69
razvankim

razvankim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:Developing
  • Devices:Samsung Galaxy SIII I9300
  • Twitter:@none
Tried. Didn't worked. Srry.

  • 0
Cheers | Hit THANKS if I helped you.
razvankim@MoDaCo

#70
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile
i can give you new meta inf ;) if you want

try this meta inf
http://db.tt/jwNgEGsd

Edited by Spacecaker, 04 August 2013 - 04:27 PM.

  • 1

#71
Lowkdown

Lowkdown

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:Acer S500 (CloudMobile)
Hi, I think i'll try it cause i've too much bug on each rom i tried and i can't get back to the stock rom (mobistar and i don't found the 2 .bin to flash)

  • 0

#72
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile
i also have same problem when i wanna install stock :/

and with cwm recovery cant find my partitions

  • 0

#73
vrotmnenogi25

vrotmnenogi25

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
PAC_SWING_JB_4.1.2-v19.3.0-spacecaker-05-07-13.zip
Root don't work properly
adb can't see device
;(

  • 0

#74
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile
u used the one i posted last ?
swing_PAC_JB_4.1.2-v19.3.0.zip http://db.tt/jwNgEGsd -> use as meta inf inside rom zip
http://www.mediafire...dbtf8t9eb1q9fly
latest rom

if possible can u show screenshot from about phone
and did u enAbled
usb debugging inside developer options?

  • 0

#75
razvankim

razvankim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:Developing
  • Devices:Samsung Galaxy SIII I9300
  • Twitter:@none
In my case rom isn't booting. Im stuck at PAC bootanim..

  • 0
Cheers | Hit THANKS if I helped you.
razvankim@MoDaCo

#76
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile
use CM10boot.img

  • 0

#77
vrotmnenogi25

vrotmnenogi25

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

u used the one i posted last ?
swing_PAC_JB_4.1.2-v19.3.0.zip http://db.tt/jwNgEGsd -> use as meta inf inside rom zip
http://www.mediafire...dbtf8t9eb1q9fly
latest rom

if possible can u show screenshot from about phone
and did u enAbled
usb debugging inside developer options?

I used Rom from second message in this thread (http://www.mediafire...er-05-07-13.zip). And yes I turn on USB debugging mode. Screenshot not possible, cause I install another rom ;)

But this rom swing_PAC_JB_4.1.2-v19.3.0.zip with META-INF replacement from http://db.tt/jwNgEGsd not work to: Flashing was so fast, and I suspected trubles and it was. It freeze on start boot static picture with 4 packmans in a row. That's it for now ;(
there is a photo

Edited by vrotmnenogi25, 07 August 2013 - 10:54 AM.

  • 0

#78
razvankim

razvankim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:Developing
  • Devices:Samsung Galaxy SIII I9300
  • Twitter:@none
use CM10boot.img .

  • 0
Cheers | Hit THANKS if I helped you.
razvankim@MoDaCo

#79
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile
currently uploading new build
with fixed boot.img and meta inf script from cm10 and edited meta file

  • 0

#80
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile
here you go guys and girls :D


http://www.mediafire...-spacecaker.zip

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users