Jump to content


Photo

[ROM][4.1.2]PAC-Rom V19.3.0[1-9-13][Acer S500 Cloudmobile][swing][RC3][Updated]

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
184 replies to this topic

#81
vrotmnenogi25

vrotmnenogi25

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

here you go guys and girls :D
http://www.mediafire...-spacecaker.zip

Nice. It work now.
ADB works fine now.
I'm glad you are using GNU/Linux now. I use Gentoo ;)

Issues:
While booting it shows "SAMSUNG" on screen :)
When plug in USB wire it shows error in "android.process.media"
OMG! Internal storage not mount ))): /mnt/external_sd is empty but /mnt/sdcard contains external microSD files )))
root@android:/ # mount
rootfs / rootfs ro,relatime 0 0
tmpfs /dev tmpfs rw,nosuid,relatime,mode=755 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,relatime,mode=600 0 0
proc /proc proc rw,relatime 0 0
sysfs /sys sysfs rw,relatime 0 0
none /acct cgroup rw,relatime,cpuacct 0 0
tmpfs /mnt/asec tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
tmpfs /mnt/obb tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
none /dev/cpuctl cgroup rw,relatime,cpu 0 0
/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/system /system ext4 ro,relatime,data=ordered 0 0
/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/userdata /data ext4 rw,nosuid,nodev,relatime,discard,noauto_da_alloc,errors=panic,data=ordered 0 0
/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/cache /cache ext4 rw,nosuid,nodev,relatime,discard,errors=panic,data=ordered 0 0
/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/persist /persist ext4 rw,nosuid,nodev,relatime,data=ordered 0 0
/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/modem /firmware vfat ro,relatime,uid=1000,gid=1000,fmask=0337,dmask=0227,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,shortname=lower,errors=remount-ro 0 0
/dev/fuse /storage/sdcard0 fuse rw,nosuid,nodev,relatime,user_id=1023,group_id=1023,default_permissions,allow_other 0 0
/dev/block/vold/179:33 /storage/sdcard0 vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,relatime,uid=1000,gid=1015,fmask=0702,dmask=0702,allow_utime=0020,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0
but of course you can operate internal storage by access throw /data/media/. But file manager don't know that )), It show external storage by pressing either "Intrnal" or "External" in file manager ))). Seems like your mount scripts bad.
OMG I can't turn ON WiFi ;(, switcher turn it OFF by himself...

and where you prefer to take feedbacks? There or on XDA? I can do it on XDA to :)

Edited by vrotmnenogi25, 08 August 2013 - 05:34 AM.

  • 0

#82
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 480 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile

Nice. It work now.
ADB works fine now.
I'm glad you are using GNU/Linux now. I use Gentoo ;)

Issues:
While booting it shows "SAMSUNG" on screen :)
When plug in USB wire it shows error in "android.process.media"
OMG! Internal storage not mount ))): /mnt/external_sd is empty but /mnt/sdcard contains external microSD files )))

root@android:/ # mount
rootfs / rootfs ro,relatime 0 0
tmpfs /dev tmpfs rw,nosuid,relatime,mode=755 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,relatime,mode=600 0 0
proc /proc proc rw,relatime 0 0
sysfs /sys sysfs rw,relatime 0 0
none /acct cgroup rw,relatime,cpuacct 0 0
tmpfs /mnt/asec tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
tmpfs /mnt/obb tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
none /dev/cpuctl cgroup rw,relatime,cpu 0 0
/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/system /system ext4 ro,relatime,data=ordered 0 0
/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/userdata /data ext4 rw,nosuid,nodev,relatime,discard,noauto_da_alloc,errors=panic,data=ordered 0 0
/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/cache /cache ext4 rw,nosuid,nodev,relatime,discard,errors=panic,data=ordered 0 0
/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/persist /persist ext4 rw,nosuid,nodev,relatime,data=ordered 0 0
/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/modem /firmware vfat ro,relatime,uid=1000,gid=1000,fmask=0337,dmask=0227,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,shortname=lower,errors=remount-ro 0 0
/dev/fuse /storage/sdcard0 fuse rw,nosuid,nodev,relatime,user_id=1023,group_id=1023,default_permissions,allow_other 0 0
/dev/block/vold/179:33 /storage/sdcard0 vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,relatime,uid=1000,gid=1015,fmask=0702,dmask=0702,allow_utime=0020,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0
but of course you can operate internal storage by access throw /data/media/. But file manager don't know that )), It show external storage by pressing either "Intrnal" or "External" in file manager ))). Seems like your mount scripts bad.
OMG I can't turn ON WiFi ;(, switcher turn it OFF by himself...

and where you prefer to take feedbacks? There or on XDA? I can do it on XDA to :)


it is very weird that no matter what i do internal storage doesnt work :/

it should be fixed with all the fix attempts i have done

all files from wich i kniw are linked to storage And such

will take further looks later

  • 0

#83
brian972

brian972

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:acer cloudmobile
I test this roms and is very good but the wifi don't work! It could be better if the wifi works.
My english is not perfect i'm french.

I download the roms http://forum.xda-dev...d.php?t=2349484

  • 0

#84
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 480 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile
its better to use CM10 or other roms instead of this
my machine ruined some stuff and gave not working proper rom so i am sorry for that

but i recommend u to not use sorry ;)

  • 0

#85
Wiseee

Wiseee

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:Acer Cloudmobile s500
how i know which version of Cloudmobile i have? :)

  • 0

#86
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 480 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile
with cpu info of acer tool v3

but dont worry nowadays we can unlock and flash custom kernels and such on all cpu versions ;)

  • 0

#87
A427

A427

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Devices:Acer CloudMobile

how i know which version of Cloudmobile i have? :)

fastboot -i 0x0502 oem device-infos

You will get something similar to :
(bootloader)  Device tampered: false
(bootloader)  Device unlocked: false
(bootloader)  Device CPU type is 8260a-3
OKAY [  0.005s]
finished. total time: 0.005s

  • 0

#88
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 480 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile
or it will say this



(bootloader)Device tampered:false
(bootloader)Device unlocked:true
(bootloader)Device CPU type is8260a-3
reset counter 18

  • 0

#89
Wiseee

Wiseee

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:Acer Cloudmobile s500
can you link it? :) i downloaded 1 but it dont run , thanks :)

  • 0

#90
Wiseee

Wiseee

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:Acer Cloudmobile s500
i found 3.7 version but i dont know how to use it :/

  • 0

#91
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 480 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile
just dont use this rom as it is rather buggy :/

  • 0

#92
Wiseee

Wiseee

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:Acer Cloudmobile s500

just dont use this rom as it is rather buggy :/

so.. what s the best rom ? :) a thing.. how can i flash the officiale JB? i download it but when it try to install the dead android appear and it says that update is failed
firmware version : Acer_AV043_S500_RV16RC05_WW_GEN1
build number : Acer_AV043_S500_1.058.00_WW_GEN1

Edited by Wiseee, 28 August 2013 - 11:10 AM.

  • 0

#93
brian972

brian972

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:acer cloudmobile
For me cm10

  • 0

#94
Wiseee

Wiseee

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:Acer Cloudmobile s500
this ? http://www.modaco.co...cial-builds-v7/

and for official JB?

  • 0

#95
brian972

brian972

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Devices:acer cloudmobile
yes ! :) For jb i don't know.

  • 0

#96
Wiseee

Wiseee

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:Acer Cloudmobile s500

yes ! :) For jb i don't know.

and with my phone version it run? i bought it from london

  • 0

#97
Wiseee

Wiseee

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:Acer Cloudmobile s500
i read that i need an unloked bootloader.. how i know it?

and i how i start recovery? i have to flash it or the phone already have one?

i fell stupid :/

Edited by Wiseee, 28 August 2013 - 11:25 AM.

  • 0

#98
A427

A427

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Devices:Acer CloudMobile
To check if your bootloader is unlocked :
fastboot -i 0x0502 oem device-infos
You'll get either "(bootloader) Device unlocked: false" or "(bootloader) Device unlocked: true"

To boot your device in recovery mode : press [power]+[vol-] until it vibrates, then release both buttons and press [vol+] until it vibrates again, then release the button.

  • 0

#99
Wiseee

Wiseee

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 16 posts
  • Devices:Acer Cloudmobile s500
How i do this? "fastboot -i 0x0502 oem device-infos" teach me :/

  • 0

#100
A427

A427

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Devices:Acer CloudMobile
The "fastboot" command is included in the Android SDK. Search Google for a good introductory guide to the "adb" and "fastboot" commands, they are not very difficult to use and you'll need them all the time if you want to tweak your device and install custom ROMs.

Edited by A427, 28 August 2013 - 06:15 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users