Jump to content


Photo

Not sure why this is happening


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
terrier

terrier

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Northumberland
  • Interests:Computers, Motorbikes, DIY, Caravanning.
  • Devices:Huawei G300
After trying loads of JB based roms and most of them giving various problems I decided to revert back to an ICS based rom. I've tried to install Stock+, Infusion, Slim V13, and non of them would install. My phone just stuck on the Huawei splash screen and wouldn't go any further. The thing that these roms have in common is that they all have the gapps within the rom. I've tried again with a few other roms and I find that if I choose a rom that has the gapps to be installed separately it will install ok. I can't understand this. I've now got CM9 installed with it's separate gapps package and it appears to be working fine. Has anyone else had this problem and is there a cure for it ?

  • 0

#2
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,377 posts
  • Gender:Male
Are you sure that you are wiping (and maybe formatting) everything in CWM before installing a new ROM?

  • 0

#3
terrier

terrier

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Northumberland
  • Interests:Computers, Motorbikes, DIY, Caravanning.
  • Devices:Huawei G300
Yes, full wipes.

  • 0

#4
Keshavkrs

Keshavkrs

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 77 posts
  • Gender:Male
  • Devices:huwaei ascend g300
try to factory reset I mean install official ics update by dload method and start again from rooting unlocking......gud luck..

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users