Jump to content


Photo

Huawei Y300-0100


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Clarkiieh

Clarkiieh

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 209 posts
  • Devices:Huawei Ascend Y300
Hi, I have a slight problem with my phone, I edited the build prop so it would show battery percentage and reset the device so it would save the changes and it passed the first logo then the screen goes blank, I tried force updating the firmware off the huawei website but it doesn't pass stage 2.I have a English device bought from car phone warehouse. Can someone point me in the right direction to get the right firmware please? Thank you in advance.
Jordan

  • 0

#2
Hassams

Hassams

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pakistan
  • Devices:Huawei G510-0200
I think you haven't set the Right permission after changing the Build.prop file.

BTW Which firmware did you try ?

try this http://www.modaco.co...date-y300-b190/ If you're Bootloader is unlocked and you have a custom recovery.

Edited by Hassams, 03 August 2013 - 08:45 PM.

  • 0

#3
Clarkiieh

Clarkiieh

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 209 posts
  • Devices:Huawei Ascend Y300
Oh I totally forgot about the permissions haha! Total schoolboy error that is eh?! What are they? RW R R?
Thanks, do I force update this with the power and volume + & -? I havn't unlocked bootloader yet so I don't have TWRP OR CWM?

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users