Jump to content


Photo

ZTE Acqua - Using Blade III roms (with cpu freq fix)

- - - - -

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
scotous

scotous

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:ZTE Acqua
Hi,

I have been using Konsta CM for blade iii on my Zte acqua (greek wind version).
Prior to the Cpu Frequency fix it was working great.

Since the release of the cpu frequency fix, although i dont get any sort of restarts it can no more do SIP calls nor Viber Calls as well.

Is it only me?

I have tried all the new konsta versions but with no luck.

  • 0

#2
papars

papars

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 157 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Acqua
I've seen a fix on that on the blade 3 forum.

  • 0

#3
scotous

scotous

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:ZTE Acqua
can't find somethong so far...was it in a general thread or was it in a specific topic just for the sip?

  • 0

#4
epyloxias

epyloxias

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 149 posts
  • Gender:Male
  • Location:Greece
  • Devices:ZTE ACQUA JB 4.1.2
Τhis is the thread for Acqua's wifi solution.
And IT WORKS!!! Just follow the instructions (prefer method 1, much easier) and you'll get your answers!!! :)

http://www.modaco.co...s/#entry2154335

Edited by epyloxias, 09 September 2013 - 07:21 AM.

  • 0

#5
scotous

scotous

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:ZTE Acqua
Dear Epyloxias,

I did not have an issue with my wifi as this works perfect so far. My problem is with crashing system when i accept or do any call through SIP / softphone apps or Viber.

Is the method one suggested a multifix for both issues?

Regards

  • 0

#6
epyloxias

epyloxias

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 149 posts
  • Gender:Male
  • Location:Greece
  • Devices:ZTE ACQUA JB 4.1.2

Dear Epyloxias,

I did not have an issue with my wifi as this works perfect so far. My problem is with crashing system when i accept or do any call through SIP / softphone apps or Viber.

Is the method one suggested a multifix for both issues?

Regards



No such a thing on my phone. I got perfect connection using Skype. Kinda slow as an app but still... No crashes at all.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users