Jump to content


Photo

[JB] [4.3.1] CyanogenMod 10.2 [ROM]


  • Please log in to reply
1116 replies to this topic

#1061
rhen

rhen

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 718 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:Pulse, G300

Well he has it http://www.modaco.co...-7#entry2178639 on CM11. (the "ok google" feature). And regarding the region I have friends with other phones that have it on JB 4.3 and 4.4.

He setup "OK Google" and transparent status bar. No words about offline voice recognition.

  • 0

GApps package for CM11: [link] (last updated 2014-12-07)

For non device specific issues, use CM bug tracker: [link]

Don't afraid to use the rep_up.png button if my answer was helpful.


#1062
Balerion

Balerion

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pitești, Romania
  • Devices:Huawei G300
  • Twitter:@TudorVlad95

He setup "OK Google" and transparent status bar. No words about offline voice recognition.

Yeah, Ok Google is the only thing that works offline, even though google now says that calling people is available offline by using the comand "call *insert name or number*" I couldnt get it to work.So no offline voice recognition in this rom. The question is: Can g300 handle this option? :/ 


  • 0

#1063
darthmaul88

darthmaul88

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 89 posts
  • Devices:Huawei g300

Yeah, Ok Google is the only thing that works offline, even though google now says that calling people is available offline by using the comand "call *insert name or number*" I couldnt get it to work.So no offline voice recognition in this rom. The question is: Can g300 handle this option? :/ 

But do you have the option "download offline speech recognition" in voice setup?


  • 0

#1064
Balerion

Balerion

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pitești, Romania
  • Devices:Huawei G300
  • Twitter:@TudorVlad95

But do you have the option "download offline speech recognition" in voice setup?

Sadly, no.

  • 0

#1065
darthmaul88

darthmaul88

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 89 posts
  • Devices:Huawei g300

Sadly, no.

Ok. That clarifies it. From the tutorial (phandroid.com/2013/11/14/how-to-install-google-experience-launcher-with-ok-google-command/) I was under the impression that you have to activate this option in order to have the OK google command


Edited by darthmaul88, 05 December 2013 - 02:45 PM.

  • 0

#1066
ahatomastarday

ahatomastarday

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 60 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300

Well he has it http://www.modaco.co...-7#entry2178639 on CM11. (the "ok google" feature). And regarding the region I have friends with other phones that have it on JB 4.3 and 4.4.


It must be a per device thing, then. Either Google is whitelisting particular devices in their Now app for this feature (are your friends' phones popular devices? Samsungs, HTCs and whatnot?) or some hardware capability is missing from the G300 that prevents the option from being shown (although I don't really know what would be, since all you need for this hardware-wise is a microphone...). Oh mystery!

  • 0

#1067
Raquel Ferreira

Raquel Ferreira

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Devices:Huawei g300

Maybe the Data is activated in the Setting...

But, anyway, is always needed internet connection to download MMS's. :)

 

 

in the settings no. In the others rom's the mms transferred automatically  (sorry english :P )


  • 0

#1068
Ph0bs

Ph0bs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:G300

Its normal that on my phone, the maximum OC processor is 1080 ? 

And its my phone unlocked to all networks with this rom ? 


Edited by Ph0bs, 05 December 2013 - 10:03 PM.

  • 0

#1069
darthmaul88

darthmaul88

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 89 posts
  • Devices:Huawei g300

It must be a per device thing, then. Either Google is whitelisting particular devices in their Now app for this feature (are your friends' phones popular devices? Samsungs, HTCs and whatnot?) or some hardware capability is missing from the G300 that prevents the option from being shown (although I don't really know what would be, since all you need for this hardware-wise is a microphone...). Oh mystery!

Yes you must be right. Friends have htc or nexus4. Could be the processor though. You probably need a lot of computing power for the decoding. Online it's google server who does it but offline...


  • 1

#1070
dr.deser

dr.deser

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Ascend g300

With last updates my phone from time to time becomes brick. No reaction on any action. I have to pull out battery ... Any solutions?


  • 0

#1071
xvir

xvir

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • Devices:Ascend g300

is working somebody on possibility to overclock on 3.4 kernel ?


  • 0

#1072
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,543 posts
  • Gender:Male

With last updates my phone from time to time becomes brick. No reaction on any action. I have to pull out battery ... Any solutions?

 

Do you know if you had Hynix or Samsung eMMC?

 

http://www.modaco.co...memory-problem/


  • 0

#1073
AMFerreira

AMFerreira

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lisbon, Portugal
  • Devices:Huawei Ascend G300

Installed it yesterday,'till now nothing bad to say, I'm enjoying it, however, we all know that the problems of applications not responding and lag never happens at the beginning, after installing a new rom. I'll wait a month or so to evaluate it properly.


  • 0

#1074
SDL7

SDL7

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Devices:Huawei Ascend G300
  • Twitter:@sdl7

a network error !!!


  • 0

#1075
Danchiman21

Danchiman21

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts

Hi from Argentina, i installed cm 10.2 last nightly and i can't install Google+, google play store says that my device isn't compatible, but when i used to have installed cm 10.1, Google+ used tu run perfectly, Does anybody knows why does it happens ? or how i can fix it ?.

Thanks anyway, and sorry for my english.


  • 0

#1076
agrnomist

agrnomist

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Hi from Argentina, i installed cm 10.2 last nightly and i can't install Google+, google play store says that my device isn't compatible, but when i used to have installed cm 10.1, Google+ used tu run perfectly, Does anybody knows why does it happens ? or how i can fix it ?.

Thanks anyway, and sorry for my english.

download google apps for 10.2


  • 0

#1077
fiona_stargatefan

fiona_stargatefan

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Devices:Huwaei ascend G300

Hi,

I've installed the 7/12 nightly ROM. I can't access the App drawer. Somehow managed to get google play to work so I've installed most of my apps but the dock is empty and I have no icon for 'phone, contacts etc. as they were pre-installed so not on my home screen.

 

I followed the idiots guide to installing ROMS but flashed the clockwork mod zip rather than installing via my PC as per the instructions.

 

Any help will be much appreciate.

Thanks,

Fiona. :unsure:


  • 1

#1078
Danchiman21

Danchiman21

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 30 posts

download google apps for 10.2

i do have the google apps for 10.2 , in fact, i have google maps, hangouts, play store, but from all the google apps i installed or actualize , Google+ is the only one that "my device is not compatible" , any other option ?. Thanks anyway, and again, sorry for my english


  • 0

#1079
Balerion

Balerion

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pitești, Romania
  • Devices:Huawei G300
  • Twitter:@TudorVlad95

Hi,

I've installed the 7/12 nightly ROM. I can't access the App drawer. Somehow managed to get google play to work so I've installed most of my apps but the dock is empty and I have no icon for 'phone, contacts etc. as they were pre-installed so not on my home screen.

 

I followed the idiots guide to installing ROMS but flashed the clockwork mod zip rather than installing via my PC as per the instructions.

 

Any help will be much appreciate.

Thanks,

Fiona. :unsure:

Install the nova launcher, thats what I did when I had the same problem :)


  • 0

#1080
dr.deser

dr.deser

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Devices:Ascend g300

Can't synchronize calendar in CM11 with my google calendar. Who can help?


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users