Jump to content


Photo

ZTE Blade V Stock ROMs


  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#1
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,761 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

Here is a collection of stock firmware for ZTE Blade V. If you find any missing/updated firmware, please post it to this thread. Updates are available at ZTE support site.

Do not use ClockWorkMod to flash stock firmware! Stock recovery images compatible with each firmware are linked below. You'll find update.zip and installation instructions within each package. If necessary, you can flash the stock recovery the same way you'd flash ClockWorkMod.

 

Czech: (02)
ro.build.display.id=ZTE_Blade_V_V4.0
ro.build.version.release=4.1.2
ro.build.date=Wed Nov 27 20:06:08 CST 2013
ro.product.model=ZTE Blade V
ro.product.name=ZTE-Blade-V
ro.build.inner.version=GEN_EU_P825V20V1.0.0B12

 

Greece: (Wind)

ro.build.display.id=ZTE_Blade_V_V2.0
ro.build.version.release=4.1.2
ro.build.date=Fri Jul 26 09:35:21 CST 2013
ro.product.model=ZTE Blade V
ro.product.name=ZTE-Blade-V
ro.build.inner.version=WIN_GR_P825V20V1.0.0B02
 
Romania: (Cosmote)
ro.build.display.id=Cosmote_Xplore_V3.0
ro.build.version.release=4.1.2
ro.build.date=Thu Dec  5 21:47:46 CST 2013
ro.product.model=Cosmote Xplore
ro.product.name=Cosmote-Xplore
ro.build.inner.version=COS_RO_P825V20V1.0.0B05
ro.build.display.id=Cosmote_Xplore_V2.0
ro.build.version.release=4.1.2
ro.build.date=Thu Jul 18 17:13:13 CST 2013
ro.product.model=Cosmote Xplore
ro.product.name=Cosmote-Xplore
ro.build.inner.version=COS_RO_P825V20V1.0.0B04
 
Slovakia: (IRD)
ro.build.display.id=ZTE_Blade_V_V1.0
ro.build.version.release=4.1.2
ro.build.date=Thu Aug  8 15:45:13 CST 2013
ro.product.model=ZTE Blade V
ro.product.name=ZTE-Blade-V
ro.build.inner.version=GEN_EU_P825V20V1.0.0B06
 
Turkey: (Vodafone)
ro.build.display.id=VodafoneBladeV-MSM8225Q-V01c-Oct252013-Vodafone-TR
ro.build.version.release=4.1.2
ro.build.date=Thu Nov 28 20:56:16 CST 2013
ro.product.model=Vodafone Blade V
ro.product.name=ZTE-Blade-V
ro.build.inner.version=VDF_TR_P825V20V1.0.0B04
 
UK: (Virgin)
ro.build.display.id=ZTE Blade V V2.2
ro.build.version.release=4.1.2
ro.build.date=Fri Dec 6 10:53:04 CST 2013
ro.product.model=ZTE Blade V
ro.product.name=ZTE-Blade-V
ro.build.inner.version=VIG_UK_P825V20V1.0.0B06
ro.build.display.id=ZTE Blade V V2.1
ro.build.version.release=4.1.2
ro.build.date=Thu Aug 22 17:33:55 CST 2013
ro.product.model=ZTE Blade V
ro.product.name=ZTE-Blade-V
ro.build.inner.version=VIG_UK_P825V20V1.0.0B05_MR

ROM: http://download.zted...91111181152.zip
Recovery: https://dl.dropboxus...04-recovery.img

ro.build.display.id=ZTE Blade V V2.0
ro.build.version.release=4.1.2
ro.build.date=Mon Jul 22 16:06:50 CST 2013
ro.product.model=ZTE Blade V
ro.product.name=ZTE-Blade-V
ro.build.inner.version=VIG_UK_P825V20V1.0.0B04

  • 1

#2
andouk

andouk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
here it is rehosted as ztedevices is around 100kb/s https://mega.co.nz/#!5Ig3ECwD!R21Vik-NRo3vmUGYjqAInBU07DMJN2PLpeXW1eFZJFI

  • 0

#3
targetbsp

targetbsp

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4,017 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Hudl 2, Blade V
I'm getting 4MB/sec from ZTE which is as fast as my connection will go

  • 0
My Blade site - includes vanilla KANGS's of CM7. Also available: modified GB Gapps with various market versions, mini ICS Gapps for 160mb system partitions and Flash for ARMv6
CM7 Blade changelog

#4
andouk

andouk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 39 posts

I'm getting 4MB/sec from ZTE which is as fast as my connection will go


seems they have spells of speed getting just under 200kb/s now

handy to have it hosted somewhere else anyway

  • 1

#5
djfnz

djfnz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary, Hajdúhadház
  • Devices:SGSIII-LTE & SGSM2

New Stock Frimware!

 

ZTE BLADE V (O2) Czech

 

http://download.zted...21215455424.zip

 

Czech BLADE V SD card upgrading instruction & software package(O2)-232720B1242ZTE_Blade_V_V4.0

 

I see changes:

 

- Switch Wifi to Mobile Data bug it FIXED!

- Better Camera frimware!

- More faster!

ro.build.display.id=ZTE_Blade_V_V4.0
ro.build.version.release=4.1.2
ro.build.date=Wed Nov 27 20:06:08 CST 2013
ro.product.model=ZTE Blade V
ro.product.name=ZTE-Blade-V
ro.build.inner.version=GEN_EU_P825V20V1.0.0B12

Edited by djfnz, 29 December 2013 - 12:17 PM.

  • 0

#6
popoyaya

popoyaya

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 474 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade V, Galaxy S3

Good find. Will try it later and report back.


  • 0

#7
pallys

pallys

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, ZTE Blade V

Good find. Will try it later and report back.

Hi any news on v4.0 how was your experiance?


  • 0

#8
dfgrgavr

dfgrgavr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Devices:Zte Blade V

Hello!

 

Can i use v4.0 uptade in hungary? Have hungarian language in this uptade?


  • 0

#9
bb_pink

bb_pink

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:ZTE Blade V

Hi!

I have Xplore Cosmote version V2.0 and I want to put ZTE_Blade_V_V4.0 Czech version.
What should I do? Who helps me not want to ruin it?
My phone is stock, no root, no CWM.
What are the steps? Can be made only from stock recovery?
Who can explain step by step how should I do?

Thanks and sorry for the English language. (By: Google Translate)


  • 0

#10
djfnz

djfnz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary, Hajdúhadház
  • Devices:SGSIII-LTE & SGSM2

IMPORTANT!!! -> Make backup with ZTE Backup!!!!!!

 

1.) Download the ZIP file from ZTE site : http://www.ztedevice...l?type=software

2.) Extract the zip and put the update.zip file to SD Card

3.) Go to Recovery mode (press Volume up and Power button)

4.) Choose this "apply update from external storage" (SD CARD 1) or "apply update from internal storage" (SD CARD 0)

5.) Choose the update.zip file and install it!

6.) Reboot the phone!

7.) Enjoy


Edited by djfnz, 26 December 2013 - 07:07 PM.

  • 0

#11
bb_pink

bb_pink

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:ZTE Blade V

Thanks a lot but that does not work.
I appear all Cosmote_Xplore_V2.0., Not ZTE_Blade_V_V4.0.
Installation goes like 15% -20% after exiting the recovery.
I give reboot and the same, all applications, phonebook, everything is in place.

Look here:

KonstaT say:

"Stock recovery images compatible with each firmware are linked below. You'll find update.zip and installation instructions within each package. If necessary, you can flash the stock recovery the same way you'd flash ClockWorkMod." :wacko:

So, I think you first need recovery.img and then update.zip.How flash recovery.img? :blink:Step by step.It does not work and in recovery mode? :blush:

Someone help me? Please!


Edited by bb_pink, 27 December 2013 - 08:50 AM.

  • 0

#12
djfnz

djfnz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary, Hajdúhadház
  • Devices:SGSIII-LTE & SGSM2

You not need install Clockworkmod recovery!!!! If you have STOCK system!!


Edited by djfnz, 27 December 2013 - 09:22 AM.

  • 0

#13
bb_pink

bb_pink

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:ZTE Blade V

You not need install Clockworkmod recovery!!!! If you have STOCK system!!

Yes, I know that and yes, I have stock system.But in the package is:

My question is,how to install recovery.img??I think the update.zip does not work without recovery.img :(

  • 0

#14
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,761 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

My question is,how to install recovery.img??I think the update.zip does not work without recovery.img :(

Read the instructions in the ClockWorkMod thread. Instead of using CWM recovery image, use the stock recovery image linked below each firmware.

  • 0

#15
shiftyc

shiftyc

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 92 posts
  • Gender:Male

How far does it get before it fails for you?  I'm trying it now, it's really slow, I'm at 17% after about 30 minutes.


  • 0

#16
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,761 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

How far does it get before it fails for you?  I'm trying it now, it's really slow, I'm at 17% after about 30 minutes.

Managed to download it, looks like whining about it helped. ;)
 
It's only a day newer than the Czech build (which is a generic, non-branded, build and should be 'better' in that sense).

  • 0

#17
bb_pink

bb_pink

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
  • Devices:ZTE Blade V

Thank you very much, Konstant!
I will try as you say.

--------------------------------------------

 

I try and fail on Windows XP SP3.
I give up now.
Thanks all!


Edited by bb_pink, 28 December 2013 - 11:38 AM.

  • 0

#18
djfnz

djfnz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary, Hajdúhadház
  • Devices:SGSIII-LTE & SGSM2

NEW ROM! 2013.12.25!!!!

 

Blade V(Cosmote) Romania

 

Romania Blade V SD card upgrading instruction & software package(Cosmote)-235210B0511Cosmote_Xplore_V3.0

 

Google Drive: https://drive.google...lN1M2JBbXNRSzA/

ro.build.display.id=Cosmote_Xplore_V3.0
ro.build.version.release=4.1.2
ro.build.date=Thu Dec  5 21:47:46 CST 2013
ro.product.model=Cosmote Xplore
ro.product.name=Cosmote-Xplore
ro.build.inner.version=COS_RO_P825V20V1.0.0B05

Edited by djfnz, 29 December 2013 - 04:01 PM.

  • 0

#19
pallys

pallys

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Devices:ZTE Blade, ZTE Blade V

Hi, can the czech O2 rom be used with english language?


  • 0

#20
djfnz

djfnz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary, Hajdúhadház
  • Devices:SGSIII-LTE & SGSM2

Hi, can the czech O2 rom be used with english language?

 

Yes! All android phone default language its ENGLISH!


Edited by djfnz, 29 December 2013 - 02:05 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users