Jump to content


Photo

ZTE Blade V Stock ROMs


  • Please log in to reply
46 replies to this topic

#21
bb_pink

bb_pink

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:ZTE Blade V

Thanks djfnz!But I just installed the package Czech. :) I installed CWM and I rooted :DLooking for a newer OS and nonbranded  and Czech fits best.Czech package is already V4.0 and is general for Europe  and the Cosmote Xplore is V3.0 and is branded.So I think the best one Czech.

 

Special Thanks to:KonstaT and djfnz!

   

  • 1

#22
geefunk

geefunk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:blade v

So does that mean I can install this Firmware for my UK (Virgin) Blade? I'm unrooted (as yet), what changes would there be for the Czech version to the UK version?

 

thanks


  • 0

#23
djfnz

djfnz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 115 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary, Hajdúhadház
  • Devices:SGSIII-LTE & SGSM2

Yes you can install it to virgin Blade V! Changes: Better camcoder!,Optimized android!


  • 0

#24
geefunk

geefunk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:blade v

Thanks. I tried it, and everything seemed ok until I switched off wifi, and noticed no 3G. narrowed it down to APN settings, but there weren't any to select. Tried inputting them manually and saving, but still none could be selected. The APN page was just blank, which meant I didn't have any data...

 

reverted back to 2.1 for now, as I couldn't work it out.

 

thanks again


  • 0

#25
djfnz

djfnz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 115 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary, Hajdúhadház
  • Devices:SGSIII-LTE & SGSM2

New Stock Frimware! 2014.01.23

 

ZTE BLADE V (Virgin) United Kingdom

 

Google Drive: https://drive.google...dit?usp=sharing

 

UK Blade V SD card upgrading instruction & software package(Virgin)-237700B0630ZTE Blade V V2.2

ro.build.display.id=ZTE Blade V V2.2
ro.build.version.release=4.1.2
ro.build.date=Fri Dec  6 10:53:04 CST 2013
ro.product.model=ZTE Blade V
ro.product.name=ZTE-Blade-V
ro.build.inner.version=VIG_UK_P825V20V1.0.0B06

Edited by djfnz, 26 January 2014 - 10:41 AM.

  • 1

#26
targetbsp

targetbsp

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,998 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Blade V, I9000, Blade

Nice!  Anyone any clue about converting it to a CWM update?  I haven't got the time to set my phone up again for the foreseeable next couple of weeks. :(

 

[edit]

Guess I could backup my rom in CWM

Boot stock recovery

Update to stock rom

Boot CWM

Backup stock rom

Restore backup the first backup

Advanced Restore boot and system only from the second backup

 

[edit2]

Worked!  And was a little easier when I remembered I can can boot into a recover rather than flashing it


Edited by targetbsp, 26 January 2014 - 10:46 PM.

  • 0
My Blade site - includes vanilla KANGS's of CM7. Also available: modified GB Gapps with various market versions, mini ICS Gapps for 160mb system partitions and Flash for ARMv6
CM7 Blade changelog

#27
djfnz

djfnz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 115 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary, Hajdúhadház
  • Devices:SGSIII-LTE & SGSM2

Quadrant Standard Benchmark score compare:

 

IRD Stock ROM (ZTE_Blade_V_V1.0) 

 

Score: 4475

 

Virgin Stock ROM (ZTE Blade V V2.2)

 

Score: 4885!!!!!

 

Different : 410 point!!!!


Edited by djfnz, 28 January 2014 - 08:46 AM.

  • 1

#28
GaBBren

GaBBren

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Devices:ZTE Blade V

That's great! ( szép ;)


  • 0

#29
djfnz

djfnz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 115 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary, Hajdúhadház
  • Devices:SGSIII-LTE & SGSM2

That's great! ( szép ;)

Igazán szép az tuti! Látszik a változás ,hogy egy kicsit jobb lett a mobil mint eddig volt!


  • 0

#30
geefunk

geefunk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:blade v

Quadrant Standard Benchmark score compare:

IRD Stock ROM (ZTE_Blade_V_V1.0)

Score: 4475

Virgin Stock ROM (ZTE Blade V V2.2)

Score: 4885!!!!!

Different : 410 point!!!!


Not sure why, but I only got a score of 4432?

  • 0

#31
djfnz

djfnz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 115 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary, Hajdúhadház
  • Devices:SGSIII-LTE & SGSM2

Not sure why, but I only got a score of 4432?

I deleted all bloatware!! Where rom use you?


  • 0

#32
geefunk

geefunk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Devices:blade v
Well I rooted, deleted bloatware on 2.1, but on the upgrade to 2.2 obviously it returned to stock, so all bloat back. Will try again when I delete the rubbish.

  • 0

#33
targetbsp

targetbsp

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,998 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Blade V, I9000, Blade

Well I rooted, deleted bloatware on 2.1, but on the upgrade to 2.2 obviously it returned to stock, so all bloat back. Will try again when I delete the rubbish.

 

This is why I use freeze instead of delete. :D  They stay frozen after a rom update.


  • 0
My Blade site - includes vanilla KANGS's of CM7. Also available: modified GB Gapps with various market versions, mini ICS Gapps for 160mb system partitions and Flash for ARMv6
CM7 Blade changelog

#34
GaBBren

GaBBren

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 34 posts
  • Devices:ZTE Blade V

This is why I use freeze instead of delete. :D  They stay frozen after a rom update.

 

yeah but we need the extra space. I was really pissed off when i saw that they made 2 partitions on the internal storage. sdcard0 is not needed when we can put a 32GB sd card in the phone. I don't know who to blame ZTE or Google but if they are keep doing these big mistakes then my next phone is gona be a Windows Phone.


  • 0

#35
targetbsp

targetbsp

    Hardcore

  • MoDaCo Silver
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,998 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Blade V, I9000, Blade

They're on the system partition so you won't gain much space in data partition.  Only the data files they have - which won't be much if they're unused.  The dalvik cache files too but you can (and should if short on space) move those to system anyway.


  • 0
My Blade site - includes vanilla KANGS's of CM7. Also available: modified GB Gapps with various market versions, mini ICS Gapps for 160mb system partitions and Flash for ARMv6
CM7 Blade changelog

#36
giokou

giokou

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Location:GREECE
  • Devices:Galaxy S4 + Blade V

Hi everyone.

 

Could someone upload to another hoster the Czech 02 package (v4.0)?

 

I 'm getting only 10kb/s the last 3 days and I am frustrated!  :wacko:

 

I would be much obliged. 


  • 0

#37
djfnz

djfnz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 115 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary, Hajdúhadház
  • Devices:SGSIII-LTE & SGSM2

Hi everyone.

 

Could someone upload to another hoster the Czech 02 package (v4.0)?

 

I 'm getting only 10kb/s the last 3 days and I am frustrated!  :wacko:

 

I would be much obliged. 

https://www.mediafir...thm1n8bc7jkf578 ;)


  • 1

#38
giokou

giokou

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Gender:Male
  • Location:GREECE
  • Devices:Galaxy S4 + Blade V

Fantastic!

 

Thank you very much sir!  :)

 

 

 

* At ZTE site still 10kb/s...  :angry:


Edited by giokou, 12 March 2014 - 06:03 PM.

  • 0

#39
vaggos_vankel

vaggos_vankel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Devices:ZTE Blade V

Hi,

Can the czech O2 rom be used with greek language?


  • 0

#40
djfnz

djfnz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 115 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary, Hajdúhadház
  • Devices:SGSIII-LTE & SGSM2

Hi,

Can the czech O2 rom be used with greek language?

 

Yes


  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users