Jump to content


Photo

[DEV][ROM][20.12.] CyanogenMod 10.2 (Android 4.3.1)

* * * * * 15 votes

682 replies to this topic

#601
johnnyjoe

johnnyjoe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 38 posts
  • Devices:ZTE Blade Gen 2 (Sapo a5)

First of all your card is very slow, you shouldn't use Mounts2SD (or other A2SD) with such a slow card. Second, something is wrong with your Davlik cache (that is what "updating apps" message means - rebuilding Dalvik). I assume you moved Dalvik to SD, so the problem is again in your SD card. Just buy a new one - Class 10. Also when using Mounts2SD don't move app data to SD, it will slow your phone.

Hi!

Bought a new class 10 sd card. After all the work of getting a clean install of 4.3.1., after getting all the apps, and setting everything, on a reboot, the phone started to update apps and when it finished, it get an error about "theme managment" not working, or something like that. After that it reboots and start to update all the apps again. Back to 4.2.2, glad I got a backup...

BTW, I'm using mount2sd with only apps and dalvik cache on sd.


Edited by johnnyjoe, 30 December 2013 - 08:39 PM.

  • 0

#602
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)

Hi!

Bought a new class 10 sd card. After all the work of getting a clean install of 4.3.1., after getting all the apps, and setting everything, on a reboot, the phone started to update apps and when it finished, it get an error about "theme managment" not working, or something like that. After that it reboots and start to update all the apps again. Back to 4.2.2, glad I got a backup...

BTW, I'm using mount2sd with only apps and dalvik cache on sd.

 

did u install a theme..or use lucky patcher...??

 

also nothing is wrong with the sd card even a class 4 is fine


  • 0

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#603
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,542 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio
@Everyone
Please stay on the topic. This is not a CM11 thread (like already said, it's highly unlikely there will be one - by me at least). This is also not a thread for people planning to replace their Blade with some random crappy Chinese hardware. And people can also stop asking/pm'ing/emailing me if there will be CyanogenMod for [insert name of a random MediaTek device here]. No - not by me, not likely by anyone else either!

 

Im getting really bad battery drain. When i look at the battery stats it says wifi has been on all the time even though i have switched wi fi off. Anyone know a fix?

This was only discussed on the previous pages.

 

BTW, I'm using mount2sd with only apps and dalvik cache on sd.

If your A2SD is causing you issues, why do you still insist in using it then? It is not recommended to move dalvik cache to EXT partition no matter which A2SD method you're using.


  • 6

#604
jb.mendonca998

jb.mendonca998

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Devices:zte blade

Anyone knows were can I learn how to build a rom (based on cyanogenmod) for any android device?


  • 0

#605
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,542 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Open C
  • Twitter:@konstatuomio

Anyone knows were can I learn how to build a rom (based on cyanogenmod) for any android device?

CyanogenMod wiki of course. ;)

http://wiki.cyanogen...:_porting_intro


  • 3

#606
ilopez85

ilopez85

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 108 posts

For those who want to use a2sd in cm10.2 (and enable softkeys) can test this on a CLEAN install, it works for me:

 

https://drive.google...dit?usp=sharing in Drive, Ctrl+S to download

 

Screenshot_2014_01_01_12_03_03.png

 

Thanks to croniccorey for the int2ext script: http://forum.xda-dev...d.php?t=1716124


Edited by ilopez85, 01 January 2014 - 02:47 PM.

  • 0

#607
killadroid

killadroid

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 162 posts
using or cm10.1 gonna try this one.is it stable for everyday use?

  • 0

#608
Fizziebaunz

Fizziebaunz

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts

using or cm10.1 gonna try this one.is it stable for everyday use?


The rom is more than stable..... it's almost complete

  • 0

#609
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)
Does anybody know how to get rid of the call end beep heard through the speaker instead of the earpiece

  • 1

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#610
killadroid

killadroid

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 162 posts
how do I set up mounts2sd with this ROM?

  • 0

#611
dreis911

dreis911

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:SAPO a5 (ZTE Blade)

using or cm10.1 gonna try this one.is it stable for everyday use?

I use it everyday since it came out.

 

Does anybody know how to get rid of the call end beep heard through the speaker instead of the earpiece

Sorry, I have no such thing happening with my Blade.

 

how do I set up mounts2sd with this ROM?

It's not in the ROM.

You'll have to install it from the Play Store or download it from the XDA forum: http://forum.xda-dev...d.php?t=2432479


  • 0
Being part of a community, is not about how much we can take, but how much we can give!

#612
vNa5h

vNa5h

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 774 posts
  • Gender:Male
  • Location:India
  • Devices:Dell XCD35 (ZTE Blade)

 

 

Sorry, I have no such thing happening with my Blade.

 

Which build are u using...


  • 0

Dell XCD35 a.k.a ZTE Blade a.k.a Orange San Fransisco

Powered by

CM10.1 KonstaKANG, Soundmagic PL11 earphones, Samsung class 6 16GB



Apps installed

TV Shows / Movies .....I have watched....


#613
killadroid

killadroid

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 162 posts
if u want ur device to be smoother try this script guys http://forum.xda-dev...d.php?t=2411161

  • 0

#614
killadroid

killadroid

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 162 posts
great rom

  • 0

#615
szpilasty

szpilasty

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cracow
  • Devices:ZTE Blade KK 4.4.3 by Zeelog

if u want ur device to be smoother try this script guys http://forum.xda-dev...d.php?t=2411161


This script disables S2E (simple2ext). I can't use ext partition. I had to uninstall killjoy.

  • 0

#616
dreis911

dreis911

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:SAPO a5 (ZTE Blade)

Which build are u using...

The latest, from last month.

And I've trimmed it down a lot (not that it affects it): http://www.modaco.co...29#entry2183860

 

Edit: The October build didn't had any problems either.


Edited by dreis911, 02 January 2014 - 09:35 AM.

  • 0
Being part of a community, is not about how much we can take, but how much we can give!

#617
Fizziebaunz

Fizziebaunz

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 posts

The latest, from last month.
And I've trimmed it down a lot (not that it affects it): http://www.modaco.co...29#entry2183860
 
Edit: The October build didn't had any problems either.


Are you using any scripts or sound apps

  • 0

#618
dreis911

dreis911

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 285 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Devices:SAPO a5 (ZTE Blade)

Does anybody know how to get rid of the call end beep heard through the speaker instead of the earpiece

Are you using any scripts or sound apps

I'm sorry guys.... my mistake: :(

The phone really does that beep sound (on external speaker) at the end of a call, I just never noticed it. It really doesn't bother me... (I know, that's just me!)

And more... it makes those same beeps (but more than one) when number is busy or call is rejected.

I guess it must be a ROM definition. Maybe someone can change it... (I'm not a candidate, I'm not a dev)

Sorry again to fool you guys but it was not on purpose.


  • 1
Being part of a community, is not about how much we can take, but how much we can give!

#619
sharix

sharix

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts

+1 vote for beep fix.


  • 0

#620
jb.mendonca998

jb.mendonca998

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
  • Devices:zte blade

CyanogenMod wiki of course. ;)

http://wiki.cyanogen...:_porting_intro

Thank you


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users