Jump to content


Photo

[JB] [4.3.1] CyanogenMod 10.2 [ROM] [ALL]


2178 replies to this topic

#81
ako0

ako0

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iran, sanandaj
  • Devices:huawei ascend y300-0100
  • Twitter:@akoo0o

reflashed the ROM with CWM 6.0.4.4 and full wipe, but still cant mount rw ( it changes to rw but when change a system file it says operation failed), and gps cant find my location,and there is a green bar top of videos , does it mean new CWM didn't solve the ext4 problem?   :wacko:  :unsure: or these bugs aren't related to ext4


  • 1

#82
Aeriksen

Aeriksen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Devices:Y300
How is it best to og from twrp to cwm?

  • 0

#83
zsolt64555

zsolt64555

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Devices:Huawei Y300(u8833)

reflashed the ROM with CWM 6.0.4.4 and full wipe, but still cant mount rw ( it changes to rw but when change a system file it says operation failed), and gps cant find my location,and there is a green bar top of videos , does it mean new CWM didn't solve the ext4 problem?   :wacko:  :unsure: or these bugs aren't related to ext4

first use i was have not green bar of the top, after some reboots

got only in youtube and browser video playing in gallery videos this fail was not

i probed from google play the mount system rw, but that isn't function :(


Edited by zsolt64555, 20 October 2013 - 06:28 PM.

  • 0

#84
nirmalbalaji

nirmalbalaji

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
  • Gender:Male
  • Location:Salem
  • Devices:Moto G
  • Twitter:@NirmalBalaji

reflashed the ROM with CWM 6.0.4.4 and full wipe, but still cant mount rw ( it changes to rw but when change a system file it says operation failed), and gps cant find my location,and there is a green bar top of videos , does it mean new CWM didn't solve the ext4 problem?   :wacko:  :unsure: or these bugs aren't related to ext4

I don't have any GPS problems. I tested it with GPS Test app and it was accurate to 16 feet (same as Stock ROM).


  • 0

#85
Laximus

Laximus

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary/Budapest
  • Devices:Y300-0100

Does anybody have the same issue?:

 

It says the internal sd card almost full. And I cannot install any app  - well just a few together is less than 100MB  - becasue it says not enough space.   =D

 

Also on the attached pics is visible, that the graphic display shows enough space, but the titles says  the full storage is  around  290MB.

 

Other : I cannot mount the system to RW, its just simple switch back to RO, as a few users wrote already above.

Attached Files


  • 1

#86
Silencer96

Silencer96

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts

Does anybody have the same issue?:

 

It says the internal sd card almost full. And I cannot install any app  - well just a few together is less than 100MB  - becasue it says not enough space.   =D

 

Also on the attached pics is visible, that the graphic display shows enough space, but the titles says  the full storage is  around  290MB.

 

Other : I cannot mount the system to RW, its just simple switch back to RO, as a few users wrote already above.

The "normal" 4.3 Gapps build is inexorably large to the point where it's superfluous. I myself don't even use half the apps included in the package. Install Banks' 4.3 Gapps instead in order to free up some space in the /system partition. http://forum.xda-dev...d.php?t=2012857


  • 0

#87
andy/newbie

andy/newbie

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 posts
  • Gender:Male
  • Location:barnstaple/north devon
  • Devices:huawie g510,rk3066 tablet

 can some one show me another link to gapps as i can not download for link in op,thanks in advance.someone was reading my mind :)


Edited by andy/newbie, 20 October 2013 - 07:23 PM.

  • 0

#88
dr_avila

dr_avila

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts

Se me continua reiniciando la rom cuando intento reproducir musica con google play music. Salvo eso funciona perfecto

//Google translate

I was continuously restarting the ROM when trying to play music with google play music. Other than that works perfect


  • 0

#89
Laximus

Laximus

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary/Budapest
  • Devices:Y300-0100

The "normal" 4.3 Gapps build is inexorably large to the point where it's superfluous. I myself don't even use half the apps included in the package. Install Banks' 4.3 Gapps instead in order to free up some space in the /system partition. http://forum.xda-dev...d.php?t=2012857

Thank you , but I think the problem is not with the Gapps or the CM 10.2 size, as it together less than 300 MB, while the stock rom flashable zip is around 600 MB. So its related something else and it has to be related also to system side cannot change to RW.

 

I am not a developer, just thinking...  =)

 

All the other things seems to me perfect, so this nightly build is great, thanks for the developer!


  • 0

#90
Laximus

Laximus

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary/Budapest
  • Devices:Y300-0100

Just read in the first post, that we have to use CWM for this flash.

 

But my previous working system backup made by TWRP 2501, so what if I would like to use that? Can I restore it with CWM?

 

...or we have to wait for the compatible version of TWRP. =)


Edited by Laximus, 20 October 2013 - 07:37 PM.

  • 0

#91
Silencer96

Silencer96

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 57 posts

Se me continua reiniciando la rom cuando intento reproducir musica con google play music. Salvo eso funciona perfecto

//Google translate

I was continuously restarting the ROM when trying to play music with google play music. Other than that works perfect

Use Apollo in lieu of Google Music for the time being. 


  • 0

#92
TayoOnabule

TayoOnabule

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 406 posts

Just read in the first post, that we have to use CWM for this flash.

 

But my previous working system backup made by TWRP 2501, so what if I would like to use that? Can I restore it with CWM?

 

...or we have to wait for the compatible version of TWRP. =)

Restore your twrp backup, install cwm recovery, then backup with cwm and install cm 10.2 :)


  • 0

ROM: CM11 By Dazzozo

Launcher: Nova


#93
zsolt64555

zsolt64555

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Devices:Huawei Y300(u8833)
I havi already Mount System in terminal

su
cd system
mount -o remount,rw /system

Now you could add or remove anything.....

  • 0

#94
filipank

filipank

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 41 posts

@Daz You think you publish a nightly every day?

 
greetings from Italy

  • 0

#95
Shadowghost

Shadowghost

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Computers, Server-Technique, Android, Fantasy & Science-Fiction Books and everything connected to tech
  • Devices:Huawei Ascend Y300-100
After I've flashed the ROM again, this time using CWM, I got no error for mounting /system as r/w. So I think tge Problem is, as already mentioned, the missing ext4 fix in the acctual TWRP-Build.
Greetings Shadowghost

  • 0

Device:          Huawei Y300-100

Recovery:      TWRP 2.8.0.1

ROM:             CM11 & Mahdi 2.8
Kernel:          Stock-Kernel


#96
Dazzozo

Dazzozo

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,319 posts
  • Gender:Male
  • Location:York, UK
  • Devices:Crescent, G300, Y300, Nexus 5
  • Twitter:@Dazzozo

@Daz You think you publish a nightly every day?
 
greetings from Italy


That's the idea ;) it's automated, I've been doing them for the G300 for months.

  • 2
Like my work? Give me rep!

Like my work a lot? Donate! Remember to leave your forum name if you want to be credited!

#97
dr_avila

dr_avila

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 33 posts

Use Apollo in lieu of Google Music for the time being. 

El problema radica en que tengo toda mi musica en los servidores de google, y por ende apollo no me sirve. Intenté usar gmusicfs, pero por algun motivo que no comprendo no me funciona con está rom. Me da un error igual que este...

 

/// Google Translate...

 

The problem is that I have all my music on google servers, and therefore does not serve me apollo. I tried using gmusicfs, but for some reason I do not understand is I work with rom. I get an error like this ...

 

 

 u8evuhu5.jpg


Edited by dr_avila, 20 October 2013 - 08:08 PM.

  • 0

#98
TayoOnabule

TayoOnabule

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 406 posts

Dazz, this is barely related, but how do nightlies work? do they have bug fixes in them? are they like updated versions of CM straight from the CM guys? the compiling surely doesn't take place on a server, so is it coming from a pc that you have? and what's the benefits of updating? 

 

Some of those questions are relevant to the topic, some aren't. sorry :/


  • 0

ROM: CM11 By Dazzozo

Launcher: Nova


#99
kripticmc

kripticmc

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 146 posts
  • Devices:ascend g300
When I choose SD internet downloads to SD but games wanna read from internal an vice versa

  • 0

#100
zsolt64555

zsolt64555

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts
  • Devices:Huawei Y300(u8833)
Best gps setting!!! europe

Edit gps.conf in etc

es file Explorer has already function root and Mount system!!!
yupee.....

NTP_SERVER=hora.roa.es
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=es.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.es.pool.ntp.org
NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=/data/xtra.bin
AGPS=/data/xtra.bin
AGPS=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_USER_PLANE=TRUE
REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1
QOS_ACCURACY=50
QOS_TIME_OUT_STANDALONE=60
QOS_TIME_OUT_agps=89
QosHorizontalThreshold=1000
QosVerticalThreshold=500
AssistMethodType=1
AgpsUse=1
AgpsMtConf=0
AgpsMtResponseType=1
AgpsServerType=1
AgpsServerIp=3232235555
INTERMEDIATE_POS=1
C2K_HOST=c2k.pde.com
C2K_PORT=1234
SUPL_HOST=FQDN
SUPL_HOST=lbs.geo.t-mobile.com
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
SUPL_SECURE_PORT=7275
SUPL_NO_SECURE_PORT=3425
SUPL_TLS_HOST=FQDN
SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert
ACCURACY_THRES=5000
CURRENT_CARRIER=common

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users