Jump to content


Photo

ZTE BLADE III PRO - CUSTOM ROM FORM ANOTHER DEVICE?

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
38 replies to this topic

#21
clavera

clavera

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Devices:ZTE-Blade III PRO

Jo men de allra flesta tycker nog att de inte ska behöva roota sin telefon och installera tredje parts applikationer för att få den att fungera korrekt.

 

Don't  you agree?

 Snap, don't be mean! Marek just wrote first part od message in Polish, then translated it into English.
Message for Marek: nie zainstalowałem, bo z tego co piszą to tylko cpu jest na 1ghz zmniejszone, a przecież samemu można zrobić to na stockowym romie bez kombinacji.


  • 0

A lot of Nokia phones-> SE K800i -> HTC Magic (Bricked) -> ZTE Blade (RBM ONE) -> ZTE Blade III Pro

MODECOM FreeTAB 2096+ & MODECOM FreeTAB 9704
________________________________________________________________________

CUSTOM ROM FOR ZTE BLADE III PRO? O.o
 


#22
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

 Snap, don't be mean! Marek just wrote first part od message in Polish, then translated it into English.
Message for Marek: nie zainstalowałem, bo z tego co piszą to tylko cpu jest na 1ghz zmniejszone, a przecież samemu można zrobić to na stockowym romie bez kombinacji.

 

The point being that according to the forum rules this is an English only forum (moderators don't speak every single language on earth and shouldn't have to translate things to do their job), if Konstat wrote in Finnish, i in Swedish, you in Polish and some others in Hungarian they'd have to hire staff just to translate it for the moderators.

 

There is no rule that you can't PM each other in whatever language you want though.


  • 0

#23
Marek1994

Marek1994

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Devices:Zte Blade 3 Pro / Blade 3
English please :D

  • 0

#24
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

English please :D

I realize that i actually committed the same breech of rules that you did after i posted it.

 

I'm not always the most clever feller. ;)

 

However, even if you do translate what you are writing the mods still have to translate it for themselves to be able to moderate properly so just don't do that, if you want to have a conversation in Polish there are Polish forums, if you don't want to join them you can PM your Polish mates. :)


  • 0

#25
Marek1994

Marek1994

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Devices:Zte Blade 3 Pro / Blade 3
I hate stock rom ! After 4-5 hours of using The phone have HArdcore lags ! I can't play games because I have big lags , after reboot everything is ok .

  • 0

#26
AloneInTheDark19

AloneInTheDark19

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Devices:ZTE Blade III Pro

I hate stock rom ! After 4-5 hours of using The phone have HArdcore lags ! I can't play games because I have big lags , after reboot everything is ok .

 

I think the problem is ram memory or maybe cache memory.That's why i was asking for swap or zRam but actually we can't do anything without kernel source.


  • 0

#27
Marek1994

Marek1994

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Devices:Zte Blade 3 Pro / Blade 3
We must still waiting :/ My brother Zte Blade 3 is faster than my 3 pro :/

  • 0

#28
Marek1994

Marek1994

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Devices:Zte Blade 3 Pro / Blade 3

Anyone do something ?


  • 0

#29
Marek1994

Marek1994

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poland
  • Devices:Zte Blade 3 Pro / Blade 3

  • 0

#30
GAI4000

GAI4000

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Gender:Male
  • Location:Eastern Europe : )
  • Devices:Y300 Dazzozos cm11

links doesnt works


  • 0

#31
AloneInTheDark19

AloneInTheDark19

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Devices:ZTE Blade III Pro

There is no custom rom, because there is not kernel source!


Edited by AloneInTheDark19, 11 December 2013 - 09:13 PM.

  • 0

#32
GAI4000

GAI4000

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Gender:Male
  • Location:Eastern Europe : )
  • Devices:Y300 Dazzozos cm11

Kernel source should be uploaded by zte?


  • 0

#33
AloneInTheDark19

AloneInTheDark19

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Devices:ZTE Blade III Pro

Kernel source should be uploaded by zte?

 

Yes, but they won't do it.


  • 0

#34
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

Yes, but they won't do it.

 

Considering that the kernel is GPL'd (v2) not releasing the code is actually illegal, not that Chinese companies have ever cared about patents and licenses but still.

 

Report it to the FSF, they are used to dealing with that kind of thing.


  • 0

#35
GAI4000

GAI4000

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Gender:Male
  • Location:Eastern Europe : )
  • Devices:Y300 Dazzozos cm11

i dont underastand  a word u writen here : D

so they should relise it, but they dont want to?


  • 0

#36
Snap.IT

Snap.IT

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 861 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Devices:ZTE Blade 3, Alcatel OT995

i dont underastand  a word u writen here : D

so they should relise it, but they dont want to?

 

What they are doing is illegal, i can't put it any clearer than that.


  • 0

#37
SoWhAt249

SoWhAt249

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Try this guys. Flash it and if it doesn't boot up run logcat to see whats the problem

 

chrome://mega/content/secure.html#!XE1UzYbB!Pgg4oTkN7IFtvuMO4SGK9Axn1mtev91fMFJBVq1_-ZY


  • 0

#38
KonstaT

KonstaT

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,436 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
  • Devices:Moto G, ZTE Blade III
ZTE released kernel source for Blade G today. I'd be surprised if it didn't support Blade III Pro as well.

  • 0

#39
AloneInTheDark19

AloneInTheDark19

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Devices:ZTE Blade III Pro

 

ZTE released kernel source for Blade G today. I'd be surprised if it didn't support Blade III Pro as well.

 

 

we totally lost our hope, we were sending a lot of emails and nothing and nothing.Our lucky don't like us and we have one cwm so only thing to do now is if you can help i mean make new cwm for our phone the last one with no bugs and supports mount usb storage we would be very thankful.


  • 1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users