Jump to content


Photo

[MOD]JB 4.2.2 Statusbar+More [JB4.1.2 Stock][UPDATE 28-11-13][V4]

* * * * * 1 votes

  • Please log in to reply
194 replies to this topic

#61
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile

Hoe krijg je dat dan voor elkaar? Mijn Navbar is nog steeds helemaal zwart. Dit is met beide sliders van GravityBox op 100% transparant en reboot...

EN: My navbar is still black, even after putting the GBox transparency sliders to 100% and a reboot

try it on 50% and also did u mount and installed xposed properly ?

  • 0

#62
Tomvl117

Tomvl117

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands
  • Devices:Sony XPERIA Z1 Compact

try it on 50% and also did u mount and installed xposed properly ?

Mounted, tried different percentages, rebooted and everything else is working just fine. The bar is just not becoming transparent


  • 0

#63
razvankim

razvankim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:Developing
  • Devices:Samsung Galaxy SIII I9300
  • Twitter:@none

Currently i am working on Getting the Acer Shell UI to be like Awesome :P
but maybe better i have figured out some nice stuff

Full screen JB style and swipe able toggles and all kind of things
need to fix some stuff still

2013-11-07.jpg2013-11-07.png2013-11-07%20(1).png
This is with Acer Shell ENABLED





Nice space! I can.t wait to put this on my phone!!!

  • 0
Cheers | Hit THANKS if I helped you.
razvankim@MoDaCo

#64
execpwd

execpwd

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu,Romania
  • Interests:I.T;High-tech;Gaming;
  • Devices:S500,Explorer,Nexus7,Defy+,
Well, in my opinion, it looks weird... For me, the toggles from 4.2.2 are better... Just my opinion, I don't want to hurt anyone's feelings

  • 0

#65
lone-wolf

lone-wolf

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Mounted, tried different percentages, rebooted and everything else is working just fine. The bar is just not becoming transparent

I suppose that you have a black/dark wallpaper. That's why you cannot see the difference.


  • 0

#66
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile

Well, in my opinion, it looks weird... For me, the toggles from 4.2.2 are better... Just my opinion, I don't want to hurt anyone's feelings

thats because thats 4.2.2 and i cant bring u those. its lready tons of work to get this to work -.-
its lots of effort wich went into this

  • 1

#67
execpwd

execpwd

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu,Romania
  • Interests:I.T;High-tech;Gaming;
  • Devices:S500,Explorer,Nexus7,Defy+,

I suppose that you have a black/dark wallpaper. That's why you cannot see the difference.

maybe he thinks that he will be able to see the interior of his phone if he sets it 100 % transparent xD :)))


  • 1

#68
razvankim

razvankim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:Developing
  • Devices:Samsung Galaxy SIII I9300
  • Twitter:@none

maybe he thinks that he will be able to see the interior of his phone if he sets it 100 % transparent xD :)))

That's a good one! made my day:))


  • 0
Cheers | Hit THANKS if I helped you.
razvankim@MoDaCo

#69
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile

So after some more work and tons of Force Closes and fails 

i have brought it a bit more better in layout but still not yet really figured out how i can put the Close Bar handle to be expanded fully this is i think due to shell view as i moved it upwards like in shell mode disabled 

but shell mode has this moved down and possible aswell inside smali :/

added some more graphical mods in it though ;)

and also for fun the Android glitch with acer phone inside lol

Screenshot_2013-11-08-21-02-03.pngScreenshot_2013-11-08-21-01-13.pngScreenshot_2013-11-08-19-47-22.pngScreenshot_2013-11-08-19-47-19.png


  • 0

#70
razvankim

razvankim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:Developing
  • Devices:Samsung Galaxy SIII I9300
  • Twitter:@none
Delete that settings button in the right of the clock.

  • 0
Cheers | Hit THANKS if I helped you.
razvankim@MoDaCo

#71
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile

Delete that settings button in the right of the clock.

nope .

i will push it to the whole right place

but first i wanted to have it pull down full screen then i contineu editing more layouts

as today i had 21 tries and atleast 12 didnt worked due to FC so it kept me busy :P

ofcourse when i release u can edit it ;)

added new layout for the shell menu 

shell_status_bar_expanded_header.xml <- JB Header for Shell ENABLED

status_bar_expanded_header.xml <- JB Header for Shell DISABLED <- wich has the 4,2 layout and such


Edited by Spacecaker, 08 November 2013 - 08:30 PM.

  • 0

#72
A427

A427

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 58 posts
  • Devices:Acer CloudMobile
Looks promising, keep up the good work! :)

  • 0

#73
dengrup85

dengrup85

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
  • Devices:s500
Who installed launcher kit kat?

Edited by dengrup85, 08 November 2013 - 11:18 PM.

  • 0

#74
execpwd

execpwd

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu,Romania
  • Interests:I.T;High-tech;Gaming;
  • Devices:S500,Explorer,Nexus7,Defy+,

Who installed launcher kit kat?

it's not recommended to install it since some of the guys that installed it couldn't start it.

  • 0

#75
malins

malins

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi, Romania
  • Devices:Acer CloudMobile S500

@spacecaker can you tell us who did you get that 4.4 look from homescreen + app iscons? :D


  • 0

#76
execpwd

execpwd

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu,Romania
  • Interests:I.T;High-tech;Gaming;
  • Devices:S500,Explorer,Nexus7,Defy+,

@spacecaker can you tell us who did you get that 4.4 look from homescreen + app iscons? :D

Try Nova Launcher Pro or Apex Launcher Pro ( apex offers better support for themes) and a KitKat icon pack... Google is your friend.

  • 0

#77
malins

malins

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 32 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi, Romania
  • Devices:Acer CloudMobile S500
Already tried that. But it hasn't the same feeling like th kitkat launcher eg google now on homescreen and so on.
Anyone managed to install the launcher apk without getting error?

  • 0

#78
execpwd

execpwd

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu,Romania
  • Interests:I.T;High-tech;Gaming;
  • Devices:S500,Explorer,Nexus7,Defy+,

Already tried that. But it hasn't the same feeling like th kitkat launcher eg google now on homescreen and so on.
Anyone managed to install the launcher apk without getting error?

No. The launcher is not fully working now and it force closes.


  • 0

#79
Spacecaker

Spacecaker

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 481 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 CloudMobile

Small Update:

Currently i am working on fixing a ton of stuff ;)

and adding more customizables to it

 

the Acer Shell UI has been updated and seems to be good only need to change lidroid drawables <- this might change after i add quick panel 4.2.2 support in lidroid

the Options that are added are

Customize Profile and Profile Picture

made/modded app

and ofcourse lidroid

 

maybe when i have more time i will add the 4.2.2 styled lidroid and add more customizable quickpanel ;)

Some resizings and such still need to be done 

 

stat1.pngstat2.pngstat3.pngstat4.png


Edited by Spacecaker, 14 November 2013 - 12:41 PM.

  • 0

#80
execpwd

execpwd

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 254 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu,Romania
  • Interests:I.T;High-tech;Gaming;
  • Devices:S500,Explorer,Nexus7,Defy+,

Small Update:
Currently i am working on fixing a ton of stuff ;)
and adding more customizables to it

the Acer Shell UI has been updated and seems to be good only need to change lidroid drawables <- this might change after i add quick panel 4.2.2 support in lidroid
the Options that are added are
Customize Profile and Profile Picture
made/modded app
and ofcourse lidroid

maybe when i have more time i will add the 4.2.2 styled lidroid and add more customizable quickpanel ;)

Some resizings and such still need to be done

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

acer shell updated? What do you mean? New interface provided by Acer as an update?

  • 0




6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users