Jump to content


Photo

[ROM] Infusion [Old JellyBean Version]


  • Please log in to reply
57 replies to this topic

#41
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,864 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

looks like deodexing causes loads of problems... will have to be odexed for now.


  • 1

#42
sniper.1

sniper.1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Moto G

DSP Manager doesnt work properly. Bass sounds terrible. (4.3)

http://forum.xda-dev...d.php?t=2393138

This one works better but has some bugs on Moto G


Edited by sniper.1, 30 December 2013 - 09:14 AM.

  • 0

#43
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,864 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

DSP Manager doesnt work properly. Bass sounds terrible. (4.3)

http://forum.xda-dev...d.php?t=2393138

This one works better but has some bugs on Moto G

 

the one i use is always took straight out of cyanogenmod, and all the libs and config files 


  • 0

#44
sniper.1

sniper.1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Devices:Moto G

Well.. it doesnt work good at all tbh. The sound crunches.


  • 0

#45
plewis1981

plewis1981

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 398 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham
  • Interests:Technoligy, F1 and Cycling
  • Devices:Moto G
  • Twitter:@plewis1981
Will I be able to use a sim unlock code whilst running this ROM, as it is stock based. And would you advise the battery being full before flashing?

Edited by plewis1981, 31 December 2013 - 04:19 PM.

  • 0
Nobody is perfect, I am nobody, therefore I am perfect :)

If I have helped you PLEASE Press the +1 button
and don't forget to push the Dev's +1 buttons to.

#46
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,864 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

Will I be able to use a sim unlock code whilst running this ROM, as it is stock based. And would you advise the battery being full before flashing?

 

its not something i have tried so not sure, i would advise 50% battery minimum to flash (or it really don't matter if you phone is plugged in)


  • 1

#47
markhuges

markhuges

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
Hello tillaz. Can you please help me with something. I don't mod or root my Moto g. But I want the stock. Internet browser and music player can you please give me the apk file

Thanks

  • 0

#48
plewis1981

plewis1981

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 398 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham
  • Interests:Technoligy, F1 and Cycling
  • Devices:Moto G
  • Twitter:@plewis1981
Thanks for the response and sorry for the noobish questions :)

  • 0
Nobody is perfect, I am nobody, therefore I am perfect :)

If I have helped you PLEASE Press the +1 button
and don't forget to push the Dev's +1 buttons to.

#49
markhuges

markhuges

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
ello tillaz. Can you please help me with something. I don't mod or root my Moto g. But I want the stock. Internet browser and music player can you please give me the apk file

Thanks

Hello on the first screenshot. The blue browser. I want that not chrome pleas

Thanks alot

  • 0

#50
raverrr

raverrr

    Recognised Ginger Ninja

  • Moderator Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,063 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Moto G, ZTE Blate

Hey dude, Thanks for the ROM. Have you enabled the switch from 3G icon to H/H+? (assuming you are using the US OTA) If not, I'm pretty sure it's just a bool.


  • 0
-If i've been helpfull to you in any way, press that little green thanks button

#51
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,864 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

yeah, i posted a fix for that and to change the icons back to AOSP on xda, not uploaded the kitkat version yet though as my internet been crappy 

 

Edit

 

why is this post in blod and cant be changed lol


  • 1

#52
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,864 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

Kitkat version added.
 
why are all my posts in bold... no matter what i do they display in bold? are other people seeing this or is something wrong with my browser?
 
Edit:
 
lol even worse... internet explorer is showing it in bold red...  what is going on here  :huh:
 
Attached File  Untitled.png   500.61KB   11 downloads


  • 0

#53
surfungus

surfungus

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 124 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cornwall
  • Interests:Tech, Seeing a cheap as chips phone run some amazing software, xbox (call of duty), beer...
  • Devices:Moto G

Thanks tillaz! yeah you are coming across in bold lol...not red bold though!

 

 

seems im now in bold too...


Edited by surfungus, 02 January 2014 - 09:52 PM.

  • 0
Like the custom ROM on your phone? Why not buy the dev a beer!!

#54
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,864 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

this thread must be bugged 


  • 0

#55
markhuges

markhuges

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
Let me try. And see

Working now. For me. Lol. Must have been a strange bug

What it was normally and then suddenly changed.


What did you do tillaz :P

Edited by markhuges, 02 January 2014 - 10:25 PM.

  • 0

#56
h@mster81

h@mster81

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 111 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Motorola Moto G 16GB

I wonder if you could replace stock apks with ones from Nexus 5?

 

http://www.droid-lif...ncher-and-more/

 

I can't seem to find the dialler though. :(


  • 0

#57
tillaz

tillaz

    Hardcore

  • Developer Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,864 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rockstar North
  • Interests:Alien Life
  • Devices:Moto X

I wonder if you could replace stock apks with ones from Nexus 5?

 

http://www.droid-lif...ncher-and-more/

 

I can't seem to find the dialler though. :(

 

why, the kitikat version i uploaded has all those apps already as it all AOSP 

 

Edit:

 

this bold s*** is getting on my nerves... going to start a new thread for the kitkat version 


  • 0

#58
plewis1981

plewis1981

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 398 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham
  • Interests:Technoligy, F1 and Cycling
  • Devices:Moto G
  • Twitter:@plewis1981
http://www.androidpo...-roms-download/

You can get the nexus 5 dialer from hear, ONLY WORKS ON 4.4.x ROMS.

  • 0
Nobody is perfect, I am nobody, therefore I am perfect :)

If I have helped you PLEASE Press the +1 button
and don't forget to push the Dev's +1 buttons to.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users