Jump to content


Photo

[ROM] RECA S005 [Updated! V1.1] [DEODEXED, ZIPALIGNED, ROOTED!] AROMA Installer featured

* * * * - 1 votes

  • Please log in to reply
133 replies to this topic

#41
spiderman07

spiderman07

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi,Romania
  • Devices:Acer CloudMobile S500

terminal emulator crashes when launched...but i delete it like google TTS and install again from marked and work perfect.


Edited by spiderman07, 24 December 2013 - 01:50 PM.

  • 0

#42
bobbes

bobbes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 Cloudmobile

terminal emulator crashes when launched...but i delete it like google TTS and install again from marked and work perfect.

Thanks, I'll fix it together with GoogleTTS in upcoming version.......


  • 3

#43
spiderman07

spiderman07

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts
  • Gender:Male
  • Location:Iasi,Romania
  • Devices:Acer CloudMobile S500

Also another annoying bugg....very actually.

 

If you install ROM with AcerCloud you will have a bad time.. after i connect to my wireless network to add my google account acer cloud will crash.."AcerCloud has stopped working".. after you click ok.. message pops up imediatly and can't to anything...had to reinstall ROM.

 

i assume i can install it from market like terminal...


  • 0

#44
bobbes

bobbes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 Cloudmobile

Also another annoying bugg....very actually.

 

If you install ROM with AcerCloud you will have a bad time.. after i connect to my wireless network to add my google account acer cloud will crash.."AcerCloud has stopped working".. after you click ok.. message pops up imediatly and can't to anything...had to reinstall ROM.

 

i assume i can install it from market like terminal...

Yes, you can install it via Google Play. I think I found what is causing the trouble........i'll fix it soon in upcoming version.


  • 1

#45
goeneagoe

goeneagoe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Hi,

 

hello everyone ..

recently i flashed reca rom
everything is great and all except the google play store ..
i've downloaded asphalt 8 market to get .. but when i download them i get this message : 

"Asphalt 8" could not be downloaded due to an error. (942)

can someone help me please ?

With other roms work .....but i really like this rom ,can anyone help me???
thanks !


  • 0

#46
razvankim

razvankim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:Developing
  • Devices:Samsung Galaxy SIII I9300
  • Twitter:@none

try to clear google play's data..from aplications


  • 0
Cheers | Hit THANKS if I helped you.
razvankim@MoDaCo

#47
goeneagoe

goeneagoe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

no't working:((


  • 0

#48
goeneagoe

goeneagoe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

nope the same error:((

try to clear google play's data..from aplications


  • 0

#49
razvankim

razvankim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:Developing
  • Devices:Samsung Galaxy SIII I9300
  • Twitter:@none

go to recovery..and wipe dalvick cache and cache


  • 0
Cheers | Hit THANKS if I helped you.
razvankim@MoDaCo

#50
bobbes

bobbes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 Cloudmobile

Hi,

 

hello everyone ..

recently i flashed reca rom
everything is great and all except the google play store ..
i've downloaded asphalt 8 market to get .. but when i download them i get this message : 

"Asphalt 8" could not be downloaded due to an error. (942)

can someone help me please ?

With other roms work .....but i really like this rom ,can anyone help me???
thanks !

It could be caused by a few things:

1. Your LCD density. Set it back to 320. (run the installer and choose for update/modify, then choose normal density)

2.More likely: there are a few Google Apps issues with v1.0 of RECA ROM. Maybe this is why it cause a problem with Asphalt 8. RECA v1.1 is soon to be released where I fixed the crashes and errors of some system apps. In the meanwhile you can try to install http://goo.im/gapps/...1011-signed.zip in CWM or TWRP

 

Remember to make a backup before you change anything....

 

Please let us know what fixed your problem.


  • 1

#51
frodote

frodote

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Thank you very very much bobbes!!
reca & f-droid ftw!

  • 0

#52
goeneagoe

goeneagoe

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 posts

It could be caused by a few things:

1. Your LCD density. Set it back to 320. (run the installer and choose for update/modify, then choose normal density)

2.More likely: there are a few Google Apps issues with v1.0 of RECA ROM. Maybe this is why it cause a problem with Asphalt 8. RECA v1.1 is soon to be released where I fixed the crashes and errors of some system apps. In the meanwhile you can try to install http://goo.im/gapps/...1011-signed.zip in CWM or TWRP

 

Remember to make a backup before you change anything....

 

Please let us know what fixed your problem.

Ty for the answer ,i try what you said but no chance to work :(( the ideea is when i install the rom in market astphalt 8 said no't compatible with your device ,and after i use xposed i can download it but i got that eror 942.

 

Thanks!!!


  • 0

#53
bobbes

bobbes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 Cloudmobile

Ty for the answer ,i try what you said but no chance to work :(( the ideea is when i install the rom in market astphalt 8 said no't compatible with your device ,and after i use xposed i can download it but i got that eror 942.

 

Thanks!!!

 

Updated ROM version with several bug fixes. Could you please try the new version (clean install is best) and report if you still have problems installing Asphalt 8?


  • 0

#54
razvankim

razvankim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:Developing
  • Devices:Samsung Galaxy SIII I9300
  • Twitter:@none

Please upload on MEDIAFIRE or ZIPPYSHARE or DevHOST 


  • 0
Cheers | Hit THANKS if I helped you.
razvankim@MoDaCo

#55
wimmme

wimmme

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG G2/Nexus7/AcerS500/iPad3
  • Twitter:@wimmme

Please upload on MEDIAFIRE or ZIPPYSHARE or DevHOST 

 

Would love that too, can't get it from KingFiles without using their downloader rubbish.

I will try to flash it over v1 since I really don't have time atm to reïnstall my phone, even with Titanium ;-)


  • 0

#56
FZR23

FZR23

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Devices:Acer S500

Uncheck ''I agree with KingFiles.net Terms & Conditions and download using recommended software'' and you can download without installing anything.

 

Edit. Speed it's pretty good , around 500 KO/sec.


Edited by FZR23, 06 January 2014 - 03:05 PM.

  • 0

#57
bobbes

bobbes

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Acer S500 Cloudmobile

Uncheck ''I agree with KingFiles.net Terms & Conditions and download using recommended software'' and you can download without installing anything.

 

Edit. Speed it's pretty good , around 500 KO/sec.

 

Indeed! See screenshots below

 

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg


Edited by bobbes, 06 January 2014 - 03:16 PM.

  • 0

#58
razvankim

razvankim

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 409 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:Developing
  • Devices:Samsung Galaxy SIII I9300
  • Twitter:@none
Oh..sorry. my bad

  • 0
Cheers | Hit THANKS if I helped you.
razvankim@MoDaCo

#59
wimmme

wimmme

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 132 posts
  • Gender:Male
  • Devices:LG G2/Nexus7/AcerS500/iPad3
  • Twitter:@wimmme

Sorry, mine too. This did not work @work, but @home it worked like a charm ...


  • 0

#60
dookiebfr

dookiebfr

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
  • Interests:Web, Design, Music, Cinema, Programming, Mobile, Android
  • Devices:Acer s500

Hi,

 

Isn't this version more like v1.1.1? 

2 days ago i downloaded v1.1 with a different size... 

v1.0 529Mb
v1.1 518Mb
v1.1  (new version) 469Mb

Btw, you did a really nice job! 

 

Antutu bench results (v1.0):

Screenshot_2014_01_07_04_34_32.jpg


Edited by dookiebfr, 07 January 2014 - 04:41 AM.

  • 0

 - Yohoho!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users