Jump to content


Photo

Can't deiciede

- - - - -

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
WhaTec

WhaTec

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:In Pc programming , studying about android programming ..... :P
  • Devices:Huawei Ascend G300

Guys, Im wondering for buying phone and i saw price for ascend g300 130e , not big , but i saw and g510 , y300 they are alot cheaper and i need phone of price like 130-140e most idk what to do is g300 better cuz of bigger price or idk ???? I kinda want to buy huawei cuz of android they have , i mean its simple like on nexus but nexus is too expensive ....


  • 0

#2
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,530 posts
  • Gender:Male

Why don't you read the China phone thread? 

And maybe post there instead of opening a new thread...?


  • 0

#3
WhaTec

WhaTec

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:In Pc programming , studying about android programming ..... :P
  • Devices:Huawei Ascend G300

Why don't you read the China phone thread? 

And maybe post there instead of opening a new thread...?

ok, sry i didnt knew , i just asumed this is right place for huawei with alot of ppl on it .............


  • 0

#4
rhen

rhen

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 717 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:Pulse, G300

G300 is older and has lower spec than Y300 and G510.

G300 is an obsolete product.


  • 0

GApps package for CM11: [link] (last updated 2014-12-07)

For non device specific issues, use CM bug tracker: [link]

Don't afraid to use the rep_up.png button if my answer was helpful.


#5
WhaTec

WhaTec

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:In Pc programming , studying about android programming ..... :P
  • Devices:Huawei Ascend G300

G300 is older and has lower spec than Y300 and G510.

G300 is an obsolete product.

So bcuz is obsolete iz more expensive , wow .....


  • 0

#6
rhen

rhen

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 717 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:Pulse, G300

So bcuz is obsolete iz more expensive , wow .....

Yep!

It is more rare than Y300 and G510 so the price is higher. (Anyway, I used G510 too, but I think the build quality of G300 is better.)

This is the situation on Hungary too.


  • 0

GApps package for CM11: [link] (last updated 2014-12-07)

For non device specific issues, use CM bug tracker: [link]

Don't afraid to use the rep_up.png button if my answer was helpful.


#7
WhaTec

WhaTec

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:In Pc programming , studying about android programming ..... :P
  • Devices:Huawei Ascend G300

Yep!

It is more rare than Y300 and G510 so the price is higher. (Anyway, I used G510 too, but I think the build quality of G300 is better.)

This is the situation on Hungary too.

ty for quck reply i bought g300 1h ago , there wasnt to make a choise cuz not g510 or y300 in store in my citty .... I only saw on net and asumed it will , any tips ?


  • 0

#8
rhen

rhen

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 717 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:Pulse, G300

ty for quck reply i bought g300 1h ago , there wasnt to make a choise cuz not g510 or y300 in store in my citty .... I only saw on net and asumed it will , any tips ?

Any tip for what?


  • 0

GApps package for CM11: [link] (last updated 2014-12-07)

For non device specific issues, use CM bug tracker: [link]

Don't afraid to use the rep_up.png button if my answer was helpful.


#9
WhaTec

WhaTec

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:In Pc programming , studying about android programming ..... :P
  • Devices:Huawei Ascend G300

Any tip for what?

idk , :D any fun thing to do on it hehe :D im not shure or like what not to do on it ..... still it is a MADE IN CHINA :D :D not that is a bad thing still are 3 most popular words in world :D


  • 0

#10
dalyer

dalyer

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,530 posts
  • Gender:Male
Any chance you could post in full words and not text speak?
Allowing for people for whom English is not their first language is one thing but having to put up with txt spk is a pain in the arse...

  • 1

#11
Domino2115

Domino2115

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 353 posts
  • Gender:Male
  • Location:Slovakia-Košice
  • Devices:Huawei ascend y300,xperia tipo
Dude first check your flash memory on g300 if its hynix then ur unlucky mate. Read stuffs here on forum about flash memory.

  • 0

#12
rhen

rhen

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 717 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:Pulse, G300

idk , :D any fun thing to do on it hehe :D im not shure or like what not to do on it ..... still it is a MADE IN CHINA :D :D not that is a bad thing still are 3 most popular words in world :D

Install latest OS updates, disable facebook app (it is a resource hog), update your installed apps. Try apps from Play Store.

Later maybe you will need root+Greenify.

Don't mess with custom ROM's if you don't want to. B952 is a very stable ROM if you just want to use your phone without sacrifice any function or stability.


  • 0

GApps package for CM11: [link] (last updated 2014-12-07)

For non device specific issues, use CM bug tracker: [link]

Don't afraid to use the rep_up.png button if my answer was helpful.


#13
WhaTec

WhaTec

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 113 posts
  • Gender:Male
  • Location:Serbia
  • Interests:In Pc programming , studying about android programming ..... :P
  • Devices:Huawei Ascend G300

ty , cool and what u mean by 

disable facebook app (it is a resource hog), 


  • 0

#14
rhen

rhen

    Addict

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 717 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hungary
  • Devices:Pulse, G300

ty , cool and what u mean by 

Go to settings -> application -> All -> find facebook -> Disable


  • 0

GApps package for CM11: [link] (last updated 2014-12-07)

For non device specific issues, use CM bug tracker: [link]

Don't afraid to use the rep_up.png button if my answer was helpful.


#15
kyan31

kyan31

    Hardcore

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,889 posts
  • Gender:Male

ty , cool and what u mean by


It uses lots of the phones resources, makes your phone slower.

  • 0

e2199c4dbb.png823c51b6b0.pngc3f6e04cdb.pngbc36a18046.pngead60d1912.pnge46a22ae54.png

 

Phones: Samsung Galaxy S4 Qualcomm & Huawei Ascend G300

PC: AMD FX 8350 8 CORE 4.2Ghz CPU, 16GB 1600Mhz Kingston HyperX RAM, Gigabyte R9 270X Winforce Edition GPU

Like my work? Hit that +1 button as a thank you! Want to support me? You could consider donating!  :)

Subscribe to my YT Channel: https://www.youtube.com/user/thekyan31





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users