Jump to content


Photo

[ROM][4.4.4][ALL] SlimKat 8.20 UNOFFICIAL [09/12/2014]


4225 replies to this topic

#1441
Caras69

Caras69

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Devices:Huawei Ascend G510

Yup, the delay is fixed in 4.2! :)

 

mine still has,that's what i've said  :(


  • 0

#1442
gohaanzz

gohaanzz

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 84 posts
  • Gender:Male
  • Location:jamaica
  • Devices:samsung i607
I need the new release so badly and its not here yet

  • 0

#1443
Bundizle

Bundizle

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 79 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kenya
  • Devices:zte blade, huawei y300 ,Moto G
  • Twitter:@bundizle
plus the incall coming with black screen. No one has this figured out? its really messed up.

  • 0

#1444
Mirke

Mirke

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G510 & LG L9 II

4.2 compared to 4.0 is much faster in every aspect (Antutu shows 100 points progress), status bar little bit slower at open and close animation, everything else really great. Battery incredible for now 0% for more than an hour with data always on. Nice job Chil.

Is there anyway to make status bar open instant with no animation?


Edited by Mirke, 07 April 2014 - 07:49 PM.

  • 1

#1445
rederik75

rederik75

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 257 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Interests:Computers, Linux, Photography, Motorcycles
  • Devices:Huawei Y300-0100

for you and all other users that have some cpu deepsleep problems, to be informative you need detect the process that use cpu so use this app from playstore for free

https://play.google....kdetector&hl=it

and report here the prosess tht have issue si the dev can understand, reproduce and solve the issue.

 

Also BetterBatteryStats from xda is a good tool to troubleshoot battery drains. It's paid on the Market and free on xda for registered users...


  • 0

I won't say sorry for my bad english, because actually it's not so bad....  even if I'm Italian!

 

:D  :D  :D


#1446
rederik75

rederik75

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 257 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Interests:Computers, Linux, Photography, Motorcycles
  • Devices:Huawei Y300-0100

I just had a strange reboot after installing an app (Any.do's Cal)... when I tapped "open" in the Market app page the phone rebooted, and the reboot process was quite longer than usual...

Again after reboot, I guess it's a Cal's fault..


  • 0

I won't say sorry for my bad english, because actually it's not so bad....  even if I'm Italian!

 

:D  :D  :D


#1447
squal

squal

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 231 posts

I just had a strange reboot after installing an app (Any.do's Cal)... when I tapped "open" in the Market app page the phone rebooted, and the reboot process was quite longer than usual...
Again after reboot, I guess it's a Cal's fault..

same... i got reboot twice....:'(

  • 0

#1448
Androider101

Androider101

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 67 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Devices:Huawei Ascend Y300

I found a bug. The wifi connection in my university is a 802.1x EAP, protocol PEAP and 2nd authentication MSCHAPV2, when I try to connect to this network the phone becames very slow and reboots almost all the times. Sometimes I have a sequence of random reboots until I can stop the wifi.


  • 0

Sorry for my probably bad english, be patient when I make mistakes! :)


#1449
rederik75

rederik75

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 257 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Interests:Computers, Linux, Photography, Motorcycles
  • Devices:Huawei Y300-0100

same... i got reboot twice....:'(

 

At the third attempt, after deleting cache and app data, it worked...


  • 0

I won't say sorry for my bad english, because actually it's not so bad....  even if I'm Italian!

 

:D  :D  :D


#1450
squal

squal

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 231 posts

At the third attempt, after deleting cache and app data, it worked...

ok ill try also....heheh..tnxs...

  • 0

#1451
rederik75

rederik75

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 257 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Interests:Computers, Linux, Photography, Motorcycles
  • Devices:Huawei Y300-0100

ok ill try also....heheh..tnxs...

 

To be honest: It's the second time that I try it, after some weeks, but it still lack something for me, so I unistalled it after few minutes!  :P

So much I like Any.Do, as much I dislike Cal...


  • 0

I won't say sorry for my bad english, because actually it's not so bad....  even if I'm Italian!

 

:D  :D  :D


#1452
squal

squal

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 231 posts

To be honest: It's the second time that I try it, after some weeks, but it still lack something for me, so I unistalled it after few minutes! :P
So much I like Any.Do, as much I dislike Cal...

just wanna ask...do you use tapatalk app??? since im in limkat4.2...im hard to connect in tapatalk...cant open the link in the forums.....

  • 0

#1453
squal

squal

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 231 posts

just wanna ask...do you use tapatalk app??? since im in slimkat4.2...im hard to connect in tapatalk...cant open the link in the forums.....


  • 0

#1454
hgoldy300

hgoldy300

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 54 posts

 

just wanna ask...do you use tapatalk app??? since im in slimkat4.2...im hard to connect in tapatalk...cant open the link in the forums.....

 

Indeed, it's slow and links only open in chrome browser, not stock.


  • 0

#1455
wbrambley

wbrambley

    Diehard

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 357 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Zealand
  • Devices:u8815, u8185, u8951

just wanna ask...do you use tapatalk app??? since im in slimkat4.2...im hard to connect in tapatalk...cant open the link in the forums.....

I'm on latest cm11 and it has been slow for several nightlies too. I would guess then it's a change copied from CM

  • 0

#1456
Mirke

Mirke

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G510 & LG L9 II

Almost no deep sleep, stuck at 44% awake, revert back to 4.0, 4.2 definitely not a stable daily one.


  • 0

#1457
Bundizle

Bundizle

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 79 posts
  • Gender:Male
  • Location:Kenya
  • Devices:zte blade, huawei y300 ,Moto G
  • Twitter:@bundizle

Almost no deep sleep, stuck at 44% awake, revert back to 4.0, 4.2 definitely not a stable daily one.

very true its not as stable as 4.0 went back too

  • 0

#1458
moochermick

moochermick

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 187 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei g300, g510

Almost no deep sleep, stuck at 44% awake, revert back to 4.0, 4.2 definitely not a stable daily one.


May be something you installed keeping it awake, this is mine (g510) on 4.2

Attached Files


  • 0

#1459
Mirke

Mirke

    Regular

  • Members
  • PipPip
  • 82 posts
  • Gender:Male
  • Devices:Huawei G510 & LG L9 II

Same app setup on 4.0 SlimKat gave 2% awake, so no It's not the app guilt.


  • 0

#1460
rederik75

rederik75

    Enthusiast

  • Members
  • PipPipPip
  • 257 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy
  • Interests:Computers, Linux, Photography, Motorcycles
  • Devices:Huawei Y300-0100

just wanna ask...do you use tapatalk app??? since im in limkat4.2...im hard to connect in tapatalk...cant open the link in the forums.....


Yes, I'm using tapatalk... I don't find any particular problem with it

  • 0

I won't say sorry for my bad english, because actually it's not so bad....  even if I'm Italian!

 

:D  :D  :D





14 user(s) are reading this topic

0 members, 14 guests, 0 anonymous users